reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sabina a ja zazdroszczę Ci bliskiej odległości od gór i Krakowa, uwielbiam góry! I w tym roku chciałabym tam się udać, ale z brzuszkiem będzie mało efektywny wyjazd. ;-)

Anulka dzięki za info odnośnie usg 4D-też zamierzam zrobić i dlatego szczególnie mnie to interesuje

A my jesteśmy małżeństwem już ponad 4 lata i udały sie nam staranka za pierwszym razem.

reklama
Ja ostatnio wynalazłam takie słuchawki lekarskie i próbuje usłyszeć serduszko:szok: ale cos nie moge nic usłyszeć:no: Próbowałyscie tak czy to tylko mój chory pomysł?:baffled:

Jagódka daj sobie spokój z tymi słuchawkami, naprawdę doświadczony lekarz profesjonalnym stetoskopem jest w stanie usłyszec serducho, ale nie my ;-)
uwierz całą ciążę z Wiktorem podsłuchiwałam i nie udało się :no::no::no:

Hehe, mysmy nawet nie zaczynali staranek. Co tylko chcieliśmy się starać za jakiś czas, a nawet wyznaczalismy datę to nigdy nie dotrwaliśmy do niej, bo kilka miesięcy przed zdarzał się nieplanowany, zabezpieczany cud poczęcia :-D:-D:-D

Do nowych listopadowych mam:
Dostęp do galerii będzie regulowany tym, jak długo jesteście z nami i czy piszecie na forum. Liczy się również staż. Także nie liczcie na to, że po jednym dniu wpuścimy Was do galerii ;-)

Ups nie jestem sama:szok::-D

Misiu nieźle:-D Tak to jest z tym planowaniem.:-D Po prostu twoim przeznaczeniem jest macierzynstwo i już. Ja niby byłam przekonana że to ten moment, ale tak naprawde teraz dopiero czuje taką prawdziwą radość ze jestem w ciąży:tak:

reklama
czesc dziewczyny sorki ze sie nie odzywam ale niestety nie mam czasu. Ja jestem dopiero niecale 7 tygodni po slubie ale jestesmy juz od 4 lat para. Dwa tygodnie przed slubem zorientowalam sie ze jestem w ciazy wczesniej myslalam ze to stres zwiazany z tymi wszystkimi przygotowaniami. Ponad dwa lata temu planowalismy slub i wtedy tez zaszlam w ciaze niestety w 8 tygodniu poronilam. Od tego czasu niemoglam zajsc w ciaze na szczescie w koncu sie udalo i strasznie sie ciesze ze jestem tu z wami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry