reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry
Usnelam po obiadku i czuje sie wymieta:sick:
Strasznie nie lubie spac w poludnie bo pozniej jestem nie do zycia,ale coz...sila wyzsza.
I ten sen wyssal wszystko ze mnie,znowu glodna jestem :dry:

U nas 25 czerwca bedzie 2 rocznica slubu,a razem jestesmy juz 5,5 roku :-)

reklama
hej mamuski :-)

znowu sie rozgadalyscie jak mnie nie bylo :-D
ja tez jakas rozleniwiona sie robie :baffled: ale korzystac trzeba bo jak dzidzia przyjdzie na swiat to nie bedzie juz lezakowania popoludniami. Bedzie spanie kiedy dzidzia spi :-p I jak juz wczesniej pisalam.... marzy mi sie taki 2 tyg urlop :tak:

Lavruniu też sie nad tym zastanawiam czy słyszą:tak: Chociaż czasami wolałabym żeby mnie maleństwo nie słyszało zwłaszcza jak sie zdenerwuje na coś:szok::-D
Ale wiesz co zauważyłam ze jak jest głośno to zaczyna mnie maluszek kopać czyli pewnie słyszy głośne dzwieki:tak: A dzisiaj dostałam jednego takiego mocnego kopniaka, świetne to było:-D

A ja się martwię bo wczoraj rano dostalam z byka w brzuch od mojego syncia, dośc mocno i od wczoraj nie czuje ruchów :baffled: Jak jutro nic nie poczuję to idę na kontrolę bo się zamartwię :-(

reklama
A ja się martwię bo wczoraj rano dostalam z byka w brzuch od mojego syncia, dośc mocno i od wczoraj nie czuje ruchów :baffled: Jak jutro nic nie poczuję to idę na kontrolę bo się zamartwię :-(
Misia jezeli Cie to uspokoi to umow sie na wizyte.Ja mysle,ze wszystko jest okey,ale nie ma to jak uspokojenie od lekarza i najwazniejsze,ze uspokoisz swoje sumienie.
Wiesz,my tu mozemy mowic,ze napewno nic sie nie stalo ale ty i tak bedziesz myslala o tym.
Tak wiec umow sie a zobaczysz,ze wszystko okey :tak:;-)

Znalazlam swietny kalkulator
http://dziecko.haczewski.pl/
*jezeli nieznasz dlugosci cyklu to nic nie wpisuj,wpisz pierwszy dzien ostatniej miesiaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry