reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam :-)

anineczko świetny kalkulator :tak:

misiu napewno wszystko jest OK :tak:

sabina śliczny brzuszek i maluszek również :-)

a ja dzisiaj idę na przegląd techniczny do gina ;-) mam nadzieję, że poznam już płeć moich maluchów :tak: tylko wizytę mam dopiero na 19.00 :eek:

reklama
kurcze Kajunia ale masz fajnie ze poznasz płeć swoich bobasków, też bym chciała juz wiedzieć:-) już sie doczekać nie mogę a wizyta dopiero za 2 tyg. bo moja ginka na urlopie:-) taka to ma dobrze:-) ja ostatnio pojechałam na wycieczke samochodzikiem jako kierowca 400 km. a jak wróciłam do domku to miałam dość:-) a tak lubiałam zawsze jeździć no ale cóż...za rok pojedziemy z dzidzią:-)

a wogole to zawsze moim marzeniem były bliźniaki:-) ale nic na to nie wskazywało bo w rodzinie ani u mnie ani u męża niestety nie było:-) ale i tak myślałam a co tam będziemy pierwsi:-D:-D no ale się nie udało:-);-) ale za to będzie jeden kochany pupilek rodziców:-) Kajunia a brzuszek to pewnie ogromny masz przy 2 bobaskach:-D

Dzień doberek:-)
Mój maluszek od rana szaleje:tak:, uwielbiam to:-)

Kajuniu daj znać jak po usg, czy było cos widać?

Misiu nie przejmuj sie, chociaż ja pewnie też bym sie denerwowała i od razu poleciała do gin;-)

Sabina wiesz ze ja tez bardzo chciałabym bliźniaki:-D

Anineczko ten kalkulator całkowicie potwierdza moje wyliczenia a nie mojej gin, wg niego i mnie mam termin na 25 października!!!:szok:

U mnie dzisiaj ciąg dalszy remontu-mam już dość, to trwa z maleńkimi przerwami od lutego:szok::baffled:

Jagoda no to faktycznie masakra z tym remonte...ale wiem coś o tym ja w zeszłym roku w listopadzie wprowadziałm się do nowego mieszkania i masakra...mialam dosć wszystkiego...i tych wszystkich niby fachowców:no::no:

jak ja Ci zazdrosze tego usg 3d....u mnie nie ma w mieście takich sprzetów...przynajmniej ja juz tyle szukałam ale dalej nie trafiłam...:-(ale co tam będe się pocieszać mmoimi foteczkami z usg normalnego:-) , które przynajmniej są wyraźne:-)

U mnie w miescie tez nie ma miałm do wyboru Rude Slaska lub krakow a poniewaz mam pare rzeczy do załatwienia w Krakowie wiec tam jade:-)

Mi tez sie marzyły blizniaki , kiedys w rodzine były ale na nas nie padły a troche szkoda:-(

Jagoda my remontujemy juz od 4 lat:-) Pokoje i kuchnia zrobione teraz zbieramy kaske na łazienke bo to dosc droga impreza:-)

My mieliśmy na początku fachowców i to była tragedia.:wściekła/y: Byle jak odwalili robote i teraz mój Robercik wszyystko poprawia:szok::baffled: I zaczyna jakoś to wyglądać:tak: Przeprowadziliśmy sie rok temu i od tego czasu cos remontujemy, a tak na dobre od lutego. Dom ogromny, 250m wiec pracy strasznie duzo! Chcemy skonczyc przed sierpniem żeby wszystko wywietrzyło sie dla maleństwa.

Kunda a gdzie bedziesz robic w Krakowie usg? Napisz cos wiecej bo mnie to bardzo interesuje:-)

a wogole to zawsze moim marzeniem były bliźniaki:-) ale nic na to nie wskazywało bo w rodzinie ani u mnie ani u męża niestety nie było:-) ale i tak myślałam a co tam będziemy pierwsi:-D:-D no ale się nie udało:-);-) ale za to będzie jeden kochany pupilek rodziców:-) Kajunia a brzuszek to pewnie ogromny masz przy 2 bobaskach:-D

sabinko ja też zawsze marzyłam o bliźniakach :tak: a co do brzuszka to jak będziesz miała dostęp do galerii to sama się przekonasz :szok: chociaż wkleję Ci za chwilkę chociaż jedno zdjęcie OK :-)

Kajuniu daj znać jak po usg, czy było cos widać?

jasne zaraz po wizycie siadam do kompa :-)

reklama
Kajunia będę wdzięczna:-) chociaż na brzuszek popatrze:-) Kunda jak moesz to napisz to gdzie robisz to usg:-)może i ja się wybiore...w końcu to jedyne 100 km:-D:-D jagoda kurde to ogromniasty dom macie:-):-)to dużo dzieci się wam zapowiada, bo tak to co wy tam bedziecie robić:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry