Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ale się nie udało:-);-) ale za to będzie jeden kochany pupilek rodziców:-) Kajunia a brzuszek to pewnie ogromny masz przy 2 bobaskach
, uwielbiam to:-)

jak ja Ci zazdrosze tego usg 3d....u mnie nie ma w mieście takich sprzetów...przynajmniej ja juz tyle szukałam ale dalej nie trafiłam...:-(ale co tam będe się pocieszać mmoimi foteczkami z usg normalnego:-) , które przynajmniej są wyraźne:-)
Byle jak odwalili robote i teraz mój Robercik wszyystko poprawia
I zaczyna jakoś to wyglądać
Przeprowadziliśmy sie rok temu i od tego czasu cos remontujemy, a tak na dobre od lutego. Dom ogromny, 250m wiec pracy strasznie duzo! Chcemy skonczyc przed sierpniem żeby wszystko wywietrzyło sie dla maleństwa. a wogole to zawsze moim marzeniem były bliźniaki:-) ale nic na to nie wskazywało bo w rodzinie ani u mnie ani u męża niestety nie było:-) ale i tak myślałam a co tam będziemy pierwsino ale się nie udało:-);-) ale za to będzie jeden kochany pupilek rodziców:-) Kajunia a brzuszek to pewnie ogromny masz przy 2 bobaskach
![]()
a co do brzuszka to jak będziesz miała dostęp do galerii to sama się przekonasz
chociaż wkleję Ci za chwilkę chociaż jedno zdjęcie OK :-)Kajuniu daj znać jak po usg, czy było cos widać?

jagoda kurde to ogromniasty dom macie:-):-)to dużo dzieci się wam zapowiada, bo tak to co wy tam bedziecie robić