reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki Kunda poczytam sobie:-)

Sabinko Oj ogromny! Mieszkalismy przez 2 lata u tesciów i mielismy malutenki pokoiczek i malutenieczka łazieneczke. A tu mamy 3 łazienki:szok:, w pierwszych tygodniach i tak kłócilismy sie o jedną łazienkę i szukalismy sie wszedzie. Teraz przyzwyczaiłam sie i zaczynamy zapełniac nasz domek dzieciaczkami!!! ;-):-p:-D

Też jestem ciekawa jak Kajunia bedzie wygladała:confused:Jeszcze jestes taka szczuplutka, jak Ty uniesiesz tan brzyszek za 2 m-ce:szok::-D

:-)hehe 3 łazienki:-) o rajku:-):-)kurde jak oglądam stronkę z usg 3D to coraz bardziej mnie ciągnie do tego krakowa:-)ale sie zastanawiam czy swojej ginki nie zapytać albo czy jej nie poinformaowac że chciałąbym coś takiego:-)a wy pytałyście?? czy nie?? bo kurcze nie wiem?

Mi zaproponowała lekarka na pierwszym usg zeby zrobic cos takiego, decyzje pozostawiła mnie ale mowiła ze warto. I ja sie zdecydowałam tylko ni na Rude Slaska a na Krakow:-)

Teraz dopiero zauwarzyłam ze zle adres mi sie wkleił ale dziewczyny napewno znjadziecie:-)

Ja pytałam ostatnio mojej gin i ona powiedziała ze ma swojego sprawdzonego lekarza który robi usg 2d baardzo dokładnie i jest w tym dobry. Kazała mi tam iść w 22,23 tyg. Pytałam sie jej o 3d to ona powiedziała ze jest to taki bajer ale ze to jest moja sprawa gdzie pójde. Mam zamiar w przyszłym tyg jak u niej bede jeszcze raz dokladnie zapytac i podejme decyzje.
Kunda widze że mieszkasz w Rudzie śl. nie słyszałas moze o tej kobiecie z Katowic, dr. Włoch, ona jest podobno bardzo dobra? Zastnawiam sie nad nią.
Sabina kusi to usg strasznie:-D Ale przeciez Ty nie masz tak bardzo daleko do Krakowa, nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry