reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anulko rozumiem i szczerze współczuję:tak: Ale musimy to przeżyć żeby nasze pociechy miały piękne mieszkanka!:-)

Kajuniu ale z Ciebie laseczka:tak::-) Na tych sprzed ślubu to strasznie wystraszeni byliście, biedactwa:-D A potem już uśmiechniete minki:tak: No i suknia naprawde piękna!

Co do rozmiarów to mimo ze 5 kg mi juz przybyło to wchodze we wszystkie spodnie tylko nie moge dopiac. Moze dlatego że ja wieksza kluseczka od was byłam przed ciążą:zawstydzona/y: Ja tak miedzy 36 a 38:-D

reklama
cholender ja ciagle nie moge dostac sie do galerii :wściekła/y:
co do moich rozmiarow to na razie troszke mnie wypielo hehe:-)
ale jeszcze nie widac tak bardzo
chodze w swoich normalnych ciuchach
z Ignacym widac bylo brzuchol w jakims 7-8 miesiacu!!!

Mamusie życzę Wam udanego popołudnia :-) ja uciekam na zakupy..musze cos mężusiowi na rocznicę wybrać:-) a potem "piweczko" z koleżankami:-D oj jak ja bym się napiła takiego piweczka...:-):-) a tu trzeba sie zadowolić innymi dostępnymi środkami...:-) miłęgo wieczorka:-)

heeeeeeej laski :-D:-D:-D
ja juz po pracy....... ale mam znowu czytania :tak:

jagoda nie gniewam sie za przeksztalcanie nicku :-D nawet niezauwazylam.
sabina a Ty kobietko spac nie mozesz?? :-D kunda Ty widze tez :-D
kajunia pochwal sie pozniej co nosisz pod serduchem :-D
kunda co u dzidzi?? :-D
anulka jak myslisz kiedy koniec remontu??

larvunia spac to ja moge ale mam taki naturalny budzik ktory nazywa sie Macius:-)

U fasoleczki ok, posłuchałam sobie serduszka:-)poza tym wszystko dobrze, badanie tez wyszły niezle:-)

kajunia fiu fiu..... co ja widze w galerii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jaka laska :tak: i jaki "lasek" obok ciebie :-D:-D:-D
no dzieci pewnie sliczne bede :-D:-D:-D:-D:-D
no nie moge sie napatrzec :tak: sliczna tez sukieneczka.....

dziewczyny jestem w 17 tyg powiedzcie mi gdzie moja dzidzia teraz sie znajduje??
rowno z pepkiem? bo w 12 tyg ginekolog mowil ze pomiedzy pepkiem a koscia cipki.
a teraz? juz wyzej?? tak sie zastanawiac zaczynam bo nie wiem czy to w brzuchu mi "cos jezdzi" czy to malenstwo :-D

reklama
nie wiem na usg musze poczekac tydz:-)

larvuniateraz to dzidzia ma duzo miejsca to sobie skocze po całym brzuszku:-)Ja dzis a raczej lekarka tym aparatem szukała serduszka co znalazła to łobuziaczek po chwile uciekał:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry