reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hello girls!

eee spoko Niunia mnie kopie więc już jestem spokojna ;-) faktycznie zrobiła sobie "ciche dni", miala focha na brata więc cicho siedziała... ;-)

:-)hehe ja też bym tak chciała:-)wolałabym żeby dzidzia moja wstawała nawet i o 4 jak dla mnie ale żeby spał od 8 wieczór:-) bo to uwielbiam:-D no ale zobaczymy....jak się poda na tatusia to na pewno tak nie bedzie:-)

Sabina wiesz co mój mały zasypia o 19:00 i spi do 6:30 ;-) ale prze pierwsze kilka miesięcy to budził się równo co 3 godziny czy dzien czy noc... ;-)

kurde jak oglądam stronkę z usg 3D to coraz bardziej mnie ciągnie do tego krakowa:-)ale sie zastanawiam czy swojej ginki nie zapytać albo czy jej nie poinformaowac że chciałąbym coś takiego:-)a wy pytałyście?? czy nie?? bo kurcze nie wiem?

ja się pytałam i ginka powiedziała że jak najbardziej ale nie wcześniej niz w 22 tygodniu a najlepiej w 24 tygodniu, no to się zastosuję ;-)

reklama
Witam ponownie:elvis:
Larvuniu Ty juz bedziesz dla mnie Lavrunią :-D nie moge sie przyzwyczaic:laugh2:

Misiu to dobrze ze wszystko ok z maleństwem:tak::-)

Kunda moja gin tez tak ostatnio goniła za sreduszkiem:tak::-D

Sabina jak widze mojego mężusia pijącego piwko to nie moge wytrzymać i musze skosztować:zawstydzona/y::-D Tak bym sie napiła takiego lodowatego z soczkiem:cool2:

Dziewczyny może bysmy sobie założyły wąteczek z różnymi bajerkami dla naszych pociech, bo to już najwyższa pora zastanawiać sie nad wózkiem, nosidełkiem czy ciuszkami? Można by powymieniac sie spostrzezeniami i wkleić ciekawsze zdjecia, co wy na to?:-)

Witam
wita sie mama dwoch lobuzow :cool2:
Ten drugi w brzuszku to prawdopodobnie jajcarz ;-):tak:
No ale ponoc nie na 100%.A ja i tak czuje,ze facecik mi rosnie :laugh2:

Pozniej napisze i wkleje zdjecia bo moj starszak troszke goraczkuje:baffled:

Misia jak dobrze,ze dzidzia sie juz wierci.
pewnie jak sie urodzi to sprzeda braciszkowi takiego kuksanca,ze hej :laugh2::laugh2:

wita sie mama dwoch lobuzow :cool2:
Ten drugi w brzuszku to prawdopodobnie jajcarz ;-):tak:
No ale ponoc nie na 100%.A ja i tak czuje,ze facecik mi rosnie :laugh2:

Anineczka ufff prawie spadlam z krzesla jak przeczytałam pierwszą linijkę!!! :-D:-D:-D pierwsze co zrozumialam to to, ze bedziesz miala bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

wow no to gratuluje syneczka! czekamy na fotorelacje!

buziaczki dla gorączkującego, moze 3dniówka? :confused:

Anineczka ufff prawie spadlam z krzesla jak przeczytałam pierwszą linijkę!!! :-D:-D:-D pierwsze co zrozumialam to to, ze bedziesz miala bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2::szok:

wow no to gratuluje syneczka! czekamy na fotorelacje!

buziaczki dla gorączkującego, moze 3dniówka? :confused:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Boziu z calym szacuneczkiem do blizniakow i ich mam,ale to by bylo za duzo jak dla mnie :szok::szok:
Jest jedno :laugh2:

No wlasnie 3dniowke juz mial w zeszlym roku.
Stawiam niedoleczone zapalenie ucha lub zeby.
Zeby nawet bardziej prawdopodobne bo zawsze mu towarzyszy z tym lekka goraczka.A jeszcze osiem zebow musi wyjsc :sick:
Dziasla rozpulchnione i takie jakies nieswoje :tak:

reklama
Anineczka, gratulacje synka

Larvuniu, pytasz kiedy koniec remontu... hmmm, to, co najgorsze mysle ze skonczy sie za tydzien... potem juz malowanie (a regipsy to chyba pojdzie gladko...) i panele na podlogach poddasza... a potem musimy uzbierac kase na schody:-) ...poki, co jest drabina:-D:-D ale najwazniejsze by zrobic "górę" urzadzic pokoik maluszka i nasza sypialnie...:-):-)

Kajunia, ogladalam fotki w galerii:-):-)...laska z Ciebie, ze ho, hoooo:-):-):-):-):-) super fotki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry