reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Larvuniu, pytasz kiedy koniec remontu... hmmm, to, co najgorsze mysle ze skonczy sie za tydzien... potem juz malowanie (a regipsy to chyba pojdzie gladko...) i panele na podlogach poddasza... a potem musimy uzbierac kase na schody:-) ...poki, co jest drabina:-D:-D ale najwazniejsze by zrobic "górę" urzadzic pokoik maluszka i nasza sypialnie...:-):-)

to widze, ze to jeszcze potrwa... a myslalam ze koncowka.. biedactwo.
to jeszcze przez tydzien mieszkacie u babci?

a więc po wizycie :-)

dzieci są duże :-) jeden maluch 14,2 mm drugi maluch 13,9 mm :tak: główka, pęcherz moczowy, żołądek i wszystkie inne narządy jak najbardziej OK :-)
nie dowiedziałam się jednak czy są jedno czy dwujajowe :eek:
lekarz nie był pewnien, ale maluch po lewej sronie na 80 % to chłopczyk :-D a co do malucha do prawej strony :confused::cool2::confused: niewiadomo :-D lekarz niestety nie ma za dobrego sprzętu :-(
dzieci leżą SUPER ułożone :szok: maluch po prawej stronie leży poprzecznie i wygląda to tak jakby trącił drugiego malucha dupcią w główkę :-D naśmieliśmy się z lekarzem :-D no i przez to nie mógł się dostać do dupci drugiego malucha :-D
była ze mną moja mama :-) poryczała się i przeżywała każdy ruch :-D naprawdę SUPER
zarejestrowałam się 22.06. do INVICTY na USG 4D :-)

to chyba tyle jeżeli chodzi o dzieci :-) no ale jeszcze jestem podekscytowana więc pewnie połowy zapomniałam z wrażenia :-D dokończę jutro :-p

buziaki

reklama
Misia_g - ale masz super z dzidzią że w takich godzinach śpi....marzenie...:-) no znająć życie na początku to sie nie wyśpimy za duzo:-) ale co się nie robi dla naszych maluchów:-) Dzięki za odp. z tym 22 tyg... bo kurcze moja ginka na urlopie, ja do niej dopiero za 2 tyg. wiec nie muszę sie spieszyć z zapisywaniem się do krakowa (ale jednak chyba pojade tak mnie skusiłyście..:-))

JAogda - jak ja wczoraj byłam na piwku to kurcze jak widzaiałam koleżankę co sobie pije takie pyszniutkie piweczko to o rany:-) pyszność :-) a ja do tego jeszcze do takiego piweczka lubiałam sobie zapalić cieniutkiego iryska(na szczęście tylko na imprezkach) ale właśnie mnie ostatnio ochoty wzięły:-) a tak sobie ludziska i piweczko i papierosek:-) o rany po raz kolejny:-) hehe

Kajunia ale masz fajnie:-) też już bym sobie chciała wiedzieć co tam u malucha i popatrzec w monitorek:-) i znów posłuchać jak ginka isę przy okazji też rozczula na dzidzią:-) Super u Twoich skrzacików wszystko w porządku:-) ale faktycznie duze skrzaty są jak na bliźniaki:-) to moja dzidzia ma tyle a jest jedna jedyna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry