reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam porannie :-)

anineczko dzwoniłam do INVICTY USG 4D kosztuje 180zł. ze zdjęciami + płyta DVD :-) bez tego kosztuje 100 zł
Ooo dziekuje Kajuniu. To chyba nie tak drogo co?
Bo ponoc w Krakowie ceny dochodza do 320zl :szok:
Nie jestem pewna,wyczytalam na innym forum :tak:
Zaraz sie tez umawiam na lipiec.
Ide dzwonic :-)
Kajuniu a wiesz,ze najpierw bedziesz miala robione standardowe Usg?

A tak wogole to witam:-)

Któregoś dnia z ciekawości zajrzałam na wątek maj 2007. Straszliwie się wzruszyłam czytając wrażenia dziewczyn z oczekiwania na poród, opisywane objawy zbliżającego się porodu, falstarty, następnie opisy porodów i pierwsze dni z maluszkiem w domu.
Ciekawe jak to będzie u nas, jak będziemy oczekiwać z niecierpliwością na poród, dzielić się i opisywać swoje objawy i pytać czy to już??? :-D Jak o tym myślę łezka mi się w oku kręci.
Jak będziecie maiły chwilkę poczytajcie, naprawdę fajnie. :-)

Ooo dziekuje Kajuniu. To chyba nie tak drogo co?
Bo ponoc w Krakowie ceny dochodza do 320zl :szok:
Nie jestem pewna,wyczytalam na innym forum :tak:
Zaraz sie tez umawiam na lipiec.
Ide dzwonic :-)
Kajuniu a wiesz,ze najpierw bedziesz miala robione standardowe Usg?

A tak wogole to witam:-)

anineczko dzisiaj dzwoniłam do INVICTY :-) bo mój gin właśnie polecił mi INVICTĘ ponieważ nie ma takiego sprzętu i powiedział, że to kosztuje 180zł. Dzisiaj zadzwoniłam i babka w rejestracji potwierdziła :tak:

standardowe USG też :confused::confused::confused:

Dziewczyny chyba rzeczywiscie sprobuje z tym manezem.
Jak wiecie jestem w UK wiec nie widuje ginekologa, ciaze prowadzi lekarz pierwszego kontaktu i polozna, ale wybieram sie na urlop do Polski, wiec chyba odwiedze jakiegos gina.
Te skurcze tez nie sa czeste, raz dziennie, lub raz na dwa dni, roznie bywa. Szczegolnie wtedy gdy leze i jestem wyluzowana.

anineczko dzisiaj dzwoniłam do INVICTY :-) bo mój gin właśnie polecił mi INVICTĘ ponieważ nie ma takiego sprzętu i powiedział, że to kosztuje 180zł. Dzisiaj zadzwoniłam i babka w rejestracji potwierdziła :tak:

standardowe USG też :confused::confused::confused:
Juz sie dowiedzialam.
Nie nie nalezy sie standardowe.
Na stronie zle przeczytalam.

Pacjentka może wykonać samo badanie 3D/4D wyłącznie wówczas jeżeli ma wykonane badanie standardowe położnicze, jeżeli nie wykonuje to badanie łącznie z 3D\4D ( inna cena)

Jestem umowiona na 6 lipca na 8:30 rano :tak:

...Piszecie o twardym brzusiu...
ja nie wiem...:confused: mam taki twardawy, to znaczy taki zbity - jedrny, nie jest mieciutki jak np.piers... tylko taki inny... to zanczy, ze jest twardy, ze powinnam sobie pic magnez??
Ojoj, jak ja nic nie wiem...:confused: jak bede kedys drugi raz w ciazy to bede madra:-D:-D:-D

reklama
Juz sie dowiedzialam.
Nie nie nalezy sie standardowe.
Na stronie zle przeczytalam.

Pacjentka może wykonać samo badanie 3D/4D wyłącznie wówczas jeżeli ma wykonane badanie standardowe położnicze, jeżeli nie wykonuje to badanie łącznie z 3D\4D ( inna cena)

Jestem umowiona na 6 lipca na 8:30 rano :tak:

anineczko czyli wsio dobrze tak :tak: za 180zł idziemy tylko na usg 4D tak :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry