reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anulka dla mnie twardy to taki naprawde jak kamien, lub jak dobra pilka do kosza, od pepka w dol. Bardzo specyficzne uczucie. Nie sadze ze masz taki caly czas :)

A tak w ogole to malenstwo pierwszy raz poczulam po lewej stronie, moze sie spelni :)

reklama
Anineczko tak chyba zrobie, zawsze mnie moze uspokoic :) Mam nadzieje ze nie zbagatelizuje mojego problemu, bo slyszalam ze duzo dziewczyn w anglii wlasnie na to narzeka.

Muszę sie z wami podzielić fajna informacją:-) pierwszy raz dzisiaj jadąc autobusem mpk jakas pani w średnim wieku ustąpiła mi miejsca:-) cóż za wspaniałe uczycie:-) zwłaszcza jak stałam a autobus cały się wręcz rozwalał ze starości i ludzi w nim było ogramna ilość:-) ale jestem pod wrażeniem cóż ludzie nie potrafia zrobić dla kobiet w w ciąży:-)

Malinois!
A jak ta przepowiednia o plci ma sie do blizniakow?;-):-)
Kilka stron wczesniej ktoras pisala ze jak dobrze sie ciaze znosi to chlopiec a jak zle to dziewczynka.W moim przypadku pierwsza ciaza raczej nijak sie do tego miala bo znioslam wszystko spiewajaco i byla dziewczynka:tak:Nawet urody mi nie zabrala,jak mowia niektore porzekadla;-)
Teraz jest inaczej bo to blizniaki i trudno jest porownywac do pierwszej ciazy.

Ja tez miewam twradnienie brzucha ale gin zapisal wlasnie magnez.Na poczatku 2x1 a teraz 3x1 i owszem jak zdarza mi sie zapomniec bo niestety zdarza sie to brzuszek twardnieje.Nigdy nie mialam pamieci do lekow:zawstydzona/y:

sabina
to mialas szczescie;)
jakos tak na poczatku ciazy jechalam tramwajem w Wawie i sobie siedzialam pod rozkladem , podeszla starsza kobieta poczytac rozklad a jakis facet ok .35 lat do mnie, cos o niewychowanej mlodziezy zaczal prawic, ze kobiecie miejsca nie ustepuje:eek:sam dupy oczywiscie nie ruszyl. Mi sie glupio zrobilo i nic nie powiedzialam , ale ta kobieta odpowiedziala temu typowi, ze nie wiadomo co komu dolega....
a jak bylam juz w zaawansowanej ciazy stalam ponad godzine w pociagu nad mlodymy dziewczynami (takie ok 30-stki) i wszystkie udawaly, ze nie widza:wściekła/y: To mialam nauczke, bo tak mezowi opowiadalam o szacunku polakow do ciezarnych:baffled:okazalo sie w parktyce jednak co innego:baffled:
Teraz mam juz inne zdanie:-(

Ladina no co Ty mówisz...ja to bym porpstu prosto z mostu powiedziała facetowi...nie wytrzymałabym ...:-) zawsze tak robie:-) czasem to pewnie nie jest dobre ale co tam:-) szczególnie ze serio źle sie czuję jak mam wokół siebie duzy tłum i do tego rozwalający sie autobus..dziś na szczęscie nie musiałam sie odzywać obeszło sie:-) a co do tych panienek koło 30 to jedyny co mozęmy zrobić to zyczyc im żeby kiedys one tak musiały stać...:-) i znając życie wychodząć bym im to pwoiedziała :-) wiem ze jestem okropna ...:-) zawsze ustęuję miejsca starszym, ale czasem poprostu się nie da....

reklama
Oj, dziewczyny... ja tez nie mam najlepszych doswiadczen...

Jakis 1,5 miesiaca temu poszlam sobie do kosciola - w niedziele, sama...
Kosiolek jest w maire maly, ale ludzi troszke sie uzbieralo... upalow nie bylo, okna byly w kociele pootwierane... wiec wydawalo mi sie ok.
Stalam gdzies sobie w 3 rzedzie - na srodku kosciola... i nagle poczulam,ze "ucieka" mi dzwiek... i robi mi sie slabooo... chcialam wyjsc... ale jak obejrzalam sie to musialabym przedreptac przez caly srodek kosciola... balam sie,ze nie dam rady...
wiec stalam i gleboko oddychalam... ale zacelam czuc sie coraz gorzej (a ze juz w ciazy zemdlalam, to wiedzialam co za chwile bedzie...) poprosilam kobiete (k. 50-tki) ktora siedziala w laweczce by kawalek sie przesunela, bo musze usiasc...
Przesunela sie, jakos usiadlam i mowie jej, ze jestem w ciazy i ze mi slabo, ze chyba zemdleje... ona nic...
Zemdlalam... Doszlam do siebie, jak ksiadz czytal ogloszenia (jakies 10 minutek mi ulecialo) i wiecie co... NIkt mi nie pomogl... Obok bylo tyle dziewczyn, kobiet... Nikt...
Za moment zaczeli wychodzic omijajac mnie szerokim lukiem...!!!
Och...
zadzwonilam po mezusia i po mnie przyjechal... a Chrzescijanie ciezarna kobiete mieli w dupie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry