reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o rajku to ja od początku ciąży ani razu nie wymiotowałam, jedyne mdłosci jakie miałam to jak myłam zęby;-) i na zapachy jak kosz na śmieci wyrzucałam;-);-) a tak to nic a nic;-) a apetyt to ja mam ogromny!!;-) a na początku miałąm jeszcze większy:-) jadłam więcej niż mój mąż:-) sie wszyscy śmiali że wreszcie nie wyglądam jak szczur:-) (ale to jakieś pomówienia tylko;-);-) )

Dziewczyny!!!

Macie pozdrowienia od Lilki

Dzis byla u fryzjera i rozmyslala o nas:-)
a poza tym... wczoraj byla u ginekologa, z maluszkiem wszystko super:-):-) tyle ze spatunial pupa do 'nich" i nadal nie wiadomo czy to chlopczyk czy dziewczynka:-D

No i mocio mam Was pozdrowic:tak::-):tak::-)

Sabina pewnie, ze nic straconego... Lilka jak moze czytalas na wczesniejszych stronach wyjezdza z mezem i corcia do Norwegii... i odezwie sie do nas jak juz bedzie na miejscu:-):-)

fajna z niej kobitka:-):-) ...sama sie zreszta przekonasz:-D

...zaraz uciekam, bo mezus mowil, ze za jakis kwadrans bedzie i wybieramy sie na dzialeczke na grilla...:-) dzis nie robilam wiec obiadku, tylko naszykowalam mlode ziemniaczki (pozawijalam w folie aluminiowa), pomidorki i karczek do upieczenia... no i oscypki, moj maz uwielbia oscypki z grilla:eek::eek:

takze czekam w blokach startowych:-D

no i juz jestem:-)
...grill sie udal... ja + mężulek + nasza fasolka w brzusiu

polecam mlode ziemniaczki upieczone w folii aluminiowej - pychotka:-D
objedlismy sie:-):tak: a teraz kilka chwil przy kompie... i zaraz biegne sie kapac, kremowac:-D i jedziemy na noc znowu do babci... i powrot rano na 9-ta do domku...
och... ja juz chce spac w domku:wściekła/y: ...wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej:-D:-D:-D ale juz mam nadzieje niedlugo remont sie skonczy i bedzie pieknie:-D

reklama
a ja własnie z zakupów z mężusiem wróciłam:-) bo nam to jutro się grilek szykuje:-) kupiłąm kiełbachę, karczek :-) i oczywiscie skoro mówisz ze ziemniaczki pycha to tez wypróbuje:-) bo na mieso to nie mam ochoty wogóle:-) a ziemniaczki to jami jami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry