reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziendoberek laski...
a ja dopiero co usiadlam.. w pracy bylam.... :baffled:
jak dobrze ze juz od jura mam 4 dni wolnego :tak:
ide umyc truskwki... pozniej kapiel i ide obiadek robic....
czuje sie zmeczona strasznie cos....
milego wieczorka skarba :-D:-D:-D

Larvunia hej to Ty nie na l4...mnei szef wygonił:-) jak im zasłabłam i prawie zemdlałam:-) ale faktycznie to na słońcu nie mogę przebywać bo masakra od razu:-) a jak ja przychodziłam do pracy (bo mam niedaleko) to się czulam jakbym ze 100 km. zrobiła i dojść do siebie przez kilka godzin nie mogłam..a szef powiedział że mam duzo odpoczywać itp bla bla bla:-) ja tam się ucieszyłam:-) choć wstępne plany były praca do końca ciąży:-) a oprócz tego i tak im pomagam w domku bo niestaty nikt się na tym nie zna:-) ale to nei to samo co siedzenie 8 godzin przed kompem:-)

sabina pracuje.... jestem na wlasnej dzialalnosi i szczerze to chodzi mi o jak najdluzsza prace bo zalezy mi na kasie :-D do brze sie czuje, pracy ciezkiej nie mam bo jestem przedst.handl. wiec dlaczego by nie jezdzic?? ;-) a miec 3000zl wyplaty + maz 1400zl + kupe kredytow ... (lodowka, pralka, teewizor..itp) a miec meza 1400zl + kupe kredytow i ja z zusu tylko niecale 400zl i siedziec i nic nie robic to dla mnie za duzo do stracenia. A chce kupic jeszcze wlasne mieszkanko wiec jak najszybciej chce splacic kredyty i puki co pracuje :-D

prace mam superfajna, szefostwo wporzadku, wiedza o ciazy i tez sa zadowoleni :)
nie mam powodow by przestac pracowac :)
tylko czasami przy tych upalach w cienkusie nagrzanym na sloncu mam dosc...
ale narazie daje rade i dzidzia tez nie daje mi sie weznaki wiec luuz :)

a no to w takiej sytuacji to pewnie ze tak:-) u mnie plus jest taki ze to mąż zarabia a ja tylko darabiam:-) wiec lepeij odpoczywać:-) a o kredytach to też wiem coś o tym bo my własnie w zeszłym roku kupiliśmy włąsne mieszkanko:-) i kredycik na 30 lat:-) no przepraszam jeszcze 29 zostało;-)

a jeździc w samochodziku też uwielbiam:-) ale teraz moja dzidzia neistety nie;-) chyba podała się na tate co ma prawo jazdy ale nie jeździ;-) a mieszkanko swoje super mieć;-) szczególnie jak czynszu i odstępnego się nikomu nie musi płącić;-)

sabina ja bym nie mogla tylko dorabiac :) teraz dopiero czuje sie spelniona w tej pracy :) wczesniej pracowalam to w pubach, w sklepach, na stacjach paliw i czulam sie zawsze zmeczona i dobita chodzilam... a teraz odrzylam :) poznalam fuul ludzi, codziennie jestem na innej trasie, jezdze samochodem (uwielbiam jezdzic, moglabym byc kierowca z zawodu hi hi hi...) nie siedze w 4 scianach... nikt mnie nie kontroluje bo szefa mam ponad 500km odemnie , jest poporostu jak w bajce teraz :)

hehe no jeśli o tych szefów to jest plus:-) fajnie jest jak nikt nie patrzy na ręce:-) a co sprzedajesz jeśłi można wiedzieć?? może jesteś lub byłas kiedys w nowym sączu lub okolicach:-) ja pracowałam jako PH 4 miesiace ale miałam dość tylko ze ja miałam szefa (a właściwie podszefa ) na miejscu:-) a rządził się tak ze masakra...musiałam od 8 rano do 21, 22 pracować....bo po skończonej pracy musielismy przychodzic do biura na rózne rozmowy itp... więc stwierdziałm i mój mąż a tedy jeszcze narzeczony że to nie ma sensu i dlatego jestem zrażona do tego zawodu...

reklama
Dzien doberek Larvunia:-)

...ja juz sie wykapalam:-D ...kapiel to jednak extra sprawa... wchodze do wody padnieta i w ogole...:no: a wychodze jak nowo narodzona:-D:-D
za jakies pol godzinki zbieramy sie do babci...

a co do wlasnego mieszkanka, to popieram, super sprawa... no i chociaz wiemy, ze jest nasze...:-) a nieruchomosci ciagle ida w gore... weiec tak naprawde super inwestycja:-) my tez mamy swoje, a teraz jeszcze dojdzie nam k.20m2 (użytkowych, bo po podlodze to ok. 50m2, ale sa skosy...) wiec mieszkanko zyska na wartosci... moze kiedys, kiedys, kiedys:-D mieszkankoopchniemy i pomyslimy o domku... stad tez ta adaptacja, podwojna korzysc... teraz bedzie wiecej miejsca - juz jak urodzi sie syneczek:-D a potem, jak bysmy chcieli sprzedac to duzo wieksza kasa do wziecia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry