reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej mamuski :-D oj piekny dzionek sie zapowiada :-D

anitt prubowalam pare dni temu ja tu wklepic, ale kufa nie moglam :baffled: ale ogolenie super stronka :tak:
jagoda sorka nie zrozumialam na poczatku :-D
robisz faktycznie super rzeczy. Trzeba umiec :happy: podziwiam :tak:

kunda ranny ptaszku :-) ja tez dzis ide na spacerek.... ale pozniej troszke, mezus jeszcze spi... do pozna ogladalismy filmy na kompie..... zjemy i pojdziemy z piesolkiem naszym gdzies nad jeziorko lub lasku :-D

Wiecie co... ja nadal czuje tylko motylki. Zauwazylam ze moja dzidzia najmlodsza prawie z was wszystkich... wiec domyslam sie ze wyczuje ja najpozniej, ale kufa juz tyle czasu mija i nic :baffled: Chociaz jak leze na brzucholu czasami to mam wrazenie jakbym czula serduszko mlenkie... bardzo szybkie bicie serduszka czuje. Moje tak nie wali z taka predkoscia.. wiec to musi byc dzidzi :-D Ehhh... jak bym chciala poczuc takiego porzadnego kopniaka.....

milego dnia mamuski!!!! :-D:-D:-D

Witam

Larvuniu jeszcze poczujesz dzidzie spokojnie.Pamietaj,ze pierworodki moga poczuc dopiero w 20-23 tygodniu.
Tak wiec wrzuc na luz i nie zadreczaj sie ;-)

Jagoda
czy to ty robisz te pieknosci? Nooormalnie sliczne to.
A realizujecie indywidualne zamowienia? Zakochalam sie w tych talerzach :-D

Misia
jak dzidzia? Kopie?

u nas sliczna pogoda.Normalnie lato.

Aaa u mojego starszaka goraczka zwiastowala zeba numer 3. Jeszcze tylko 7 zebow :eek:

Cześć mamuśki...:-) ja włąśnie wróciłam z kosciółka:-) o rany ale mnie przygrzało...:-) poszłam sobie na procesję dodatkowo...ufff masakra...:-) Jagoda piekne piekne te Twoje wyroby:-) a gdzie je można kupić:-) bo ja bym chętnie sobie sprawiła:-) Jeśli chodzi o kopanko Larvuniu ja też tylko takie motylki czuje:-) ale czuję je tak od 15 tygodnia:-) ale najpierw to było raz na kilka dni:-) a teraz codzienie kilkanaście razy:-) ja biorę się za obiadek, potem spacerek i grilek wieczorkiem. Anineczka to ąłdnie szalejecie z tymi ząbkami:-)

Hej Dziewczynki!
Widzę ze wszystkie dzisiaj gdzieś wybywacie, i dobrze trzeba dbać o nasze pociechy:tak::-) U mnie dzisiaj szykuje sie imprezka, imieniny Robercika. Własnie skonczyłam robić tiramisu, mmm, pychotka!:-D Tyle ze impreze robimy u teściów bo u nas w domu przez ten remont jest okropny bajzel i nawet nie ma gdzie usiąść:wściekła/y:

Sabinko też przegrzałam sie w kościółku ale na szczescie wryłam sie do ławki w koncu kobieta cięzarna jestem:tak:;-):-pNa procesji nie wytrzymałam i uciekałam do domku:baffled:

Anineczko a ty sie martwiłas że małego jakies choróbsko zbiera a to na szczescie zabek. Gratuluje trzeciego, trzy zeby to juz coś!:-D

Larvuniu leżysz na brzuszku?!:szok: Nie odważyłabym sie:no: Zobaczysz za niedługo zacznie kopać pożądnie, nie martw się:tak::-)

Co do szkła to ciesze sie ze sie wam podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-) Robimy je w dwójke z meżem i sprzedajemy w różnych miejscach w Polsce. No teraz mamy przerwe, żeby nie szkodzić dzidzi. Na szczescie mamy jeszcze grote solna wiec możemy z czegos żyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry