reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas w ciagu roku mieszkania poszły w górę o ok. 1500 zł!! masakra!! jak mi mąż pokazał jakie są teraz ceny to aż sie załamałam:-) też mamy plan kieydś pomyśleć o domku szczególnie ze działeczke swoja mamy:-) więc już duzy plus. działka mała 6 arów ale zawsze swoja;-) ale nie chcielismy sie budowac bo włąsciwie to jeszcze nei wiemy gdzie nas w życiu poniesie:-);-)

reklama
Hej Kochane:-)
Jaka jestem zmęczona:sick::sick::sick: Tyle załatwień miałam dzisiaj że dopiero teraz od rana wróciłam do domu, nie pamiętam jak sie nazywam:baffled: Ale i tak musiałam do was zagladnać bo to juz chyba uzależnienie jest:eek:

Larvuniu mam podobna sytuacje do Ciebie, pracuje u siebie wiec sama decyduje co i jak. Wczoraj zrobiłam sobie wolne a dzisiaj nie wiedziałam do czego ręce wsadzić:-( Ale i tak jest dobrze, nie narzekam:tak:

Kajuniu fajnie że wszystko ok i ze dzieciaki takie dorodne:tak::-)

Anitt co do twardego brzucha to tez miałam ten problem i gin kazała mi zażywać magnez. Teraz jest wszystko w porzadku a magnez dalej biore.

Malinois utwierdziłaś mnie w przekonaniu że mam w brzuszku facecika, kopał z lewej;-):-D

Sabina u mnie jeszcze nikt nie zauważa, no raz tylko jak weszłam do sklepu to pani od razu skierowała mnie do działu ciażowego, hihi, miłe to było:-D

Anulka wspólczuje że masz taką znieczulice wokól siebie:szok::no:

Ojoj jak sie rozpisałam:szok::-D

kufa tyle sie napisalam i mi kufa sie zawiesilo :-(

sabina JURAJSKA woda mineralna... widac ja w reklamach w TVP1, discowery kazdym i na dzieciecych .... super firma, pracuje w godzinach jakie sama sobie ustale...czasem robie 6h a czasem 10 ja dzis.... wyjezdzam kiedy chce i wracam kiedy chce :-D firma poprostu tylko do chwalenia :-D ----> ale reklama :zawstydzona/y:

anulka dziendoberek kochana :-D:-D:-D
no to niezla inwestycja mieszkanko :-D byle remont jak naszybciej skonczyc prawda :tak:

jagoda widaj kolaeanko po fachu :-D:-D:-D w koncu spotkalam kogos kto pracuje jak ja :-D

...kurde ide z piesolem na dwor bo mi juz ujada... bede pozn iej dziewczyny , buzka :***

A ja piję złoty potok:-D:-D:-D Ale jurajska jest rzeczywiscie dobra, no i kojarzy mi sie z dziecinstwem:cool2::cool2::cool2:

Larvuniu nie do konca po fachu, raczej tez działalnosc gospodarcza;-)

Wkleje wam link do mojej strony i zobaczycie czym sie zajmuje:elvis:

Szklany Świat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry