reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jagoda ja mieszkam w Dabrowie Górniczej a do Rudy Slaskiej mam dos duzy kawałek:-)Dlatego tam nie jade na to usg bo za daleko:-)
Nie słyszałam o tej pani doktor:-(

Dobra zmykam zbierac sie na wizyte u gina:-)

Kajuniu jesteś z natury szczupła jeżeli miałaś rozmiar 34:-) A teraz to sie nie liczy bo nosisz w sobie dwójeczke:tak: Zreszta pewnie ten rozmiar 44 dotyczy samego brzucha;-):-D

Kajuniu jesteś z natury szczupła jeżeli miałaś rozmiar 34:-) A teraz to sie nie liczy bo nosisz w sobie dwójeczke:tak: Zreszta pewnie ten rozmiar 44 dotyczy samego brzucha;-):-D

Jagoda właśnie nie kilogramy poszły też bardzo w dupcię :-p i uda :cool2: a brzusio swoją drogą :-D o cycusiach nie wsponę wcale ;-)
no faktycznie przed ciążą byłam bbardzo szczupła - figurą podobna byłam do anorektyczki :zawstydzona/y: no i jak porównywał mnie mój tata - to do zdjęcia ze słupa elektrycznego :-D
jak znajdę czas wkleję zdjątka ze swojego ślubu do galerii OK :-)

Czesc mamcie:-)

Jagoda... u mnie tez remont:dry: mniejszy... mieszkanko mamy 52 m, a teraz zachcialo nam sie zaadatowac poddasze nad nim, bedzie 2-poziomowe:-):-)
i poki co mamy w jednym z pokoi dziure w suficie... i fachowca na poddaszu...
niby do poniedzilaku najgorsze ma skonczyc...
zostanie tylko malowanie i panele na podlogach (zaczynalismy tam od zera... ocieplanie dachu, instalacje, okna, regipsy...)

takze rozumiem dosknale co znaczy remont:-D:no:

:-)Kajunia jeszcze tylko kilka miesięcy i waga wróci Ci do normy ...choć napewno nie od razu do rozmiaru 34:-) a zdjęcia do galeri powklejaj:-)jak juz będe miałą do niej dostep to z milą chęcią pooglądam:-) a a propo rozmiarów przed ciążą miałam 36 ale teraz niestety w niewiele rzeczy sie mieszczę:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry