E
ELBRA
Gość
Bryyy:-)
Ale jaja...Lilka...super że będzie chłopak
Ale jaja...Lilka...super że będzie chłopak

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widze, ze u Lilki wymarzony chlopczyk, pewnie radosc na calego w rodzinie
Oby tylko zdazyli wrocic do domu na czas;-)

ale będą jaja
(sama się sobie dziwię...) a zaraz zaatakuję sypialnię. 
u nas Oskar nigdy nie mial zadnej infekcji, nic az tu nagle taka goraczka i nie wiem skad sie wziela ta trzydniowka... no ale nasi lekarze od razu chcieli wyczaic cos innego i dac antybiotyk, a u Ciebie porobili badania i w ogole, super. U nas tylko my wierzylismy, ze to albo zabki albo wlasnie 3 dniowka... no i intuicja nas nie zawiodla

;-);-)

My juz po spacerku, Oskar po obiadku... teraz probuje zasnac
Pusia, to bardzo dobrze, ze wszystko ok, a trzydniowki sie nie leczy, wiec nie trzeba szpikowac organizmu lekami, szykuje sie na wysypkeu nas Oskar nigdy nie mial zadnej infekcji, nic az tu nagle taka goraczka i nie wiem skad sie wziela ta trzydniowka... no ale nasi lekarze od razu chcieli wyczaic cos innego i dac antybiotyk, a u Ciebie porobili badania i w ogole, super. U nas tylko my wierzylismy, ze to albo zabki albo wlasnie 3 dniowka... no i intuicja nas nie zawiodla
Bira, to chatka lsni - lubie tak;-);-)
Wisienka, oj to bedzie sie dzialo, oj bedzie
Anineczko, Ladina to u Was gosci moc sie szykuje![]()
:-) to super że nam sie tak trafiło 
To wesolo dzis bedzie u Ciebie;-) a narzeczony jakie ma plany?;-)

żeby się nie nudził 
:-):-)

potem po 9.30 udałyśmy się na spacer razem z dwiema koleżankami z osiedla i tak sobie spacerowałyśmy do 13.00 następnie wróciłyśmy do domciu żeby Amanda zjadła obiadek ja jakoś w tedy nie miałam ochoty jeść no i kurcze siorka spostrzegła że nie ma dowodu osobistego
więc znowu wyszłyśmy na dwór żeby go poszukać może gdzieś wypad albo coś......
.....masakra

i tak po godzinie 16.30 udałyśmy się na policję to zgłosić a jak do dwóch tygodni się nie znajdzie to ma wyrabiać nowy....