Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jutro z rana jedziemy na weekend do moich rodziców bo w poniedziałek muszę sie tam podpisać w Urzędzie pracy jako bezrobotna
.

noa z tym dowodem to moze faktycznie ktos skubnal... no i tak jeszcze odnosnie egzaminu, to dzis jest wyjatkowa data 08.08.08... moze przyniosla siostrze szczescie na egzaminie;-) zdala za 1-szym razem???
)

...zartuje sobie, oczywiscie:-)

Witam Kobitki
Jestem dziś padnięta
Rano ( 8.00) odwiedziła mnie siostra bo miała egzamin na prawkopotem po 9.30 udałyśmy się na spacer razem z dwiema koleżankami z osiedla i tak sobie spacerowałyśmy do 13.00 następnie wróciłyśmy do domciu żeby Amanda zjadła obiadek ja jakoś w tedy nie miałam ochoty jeść no i kurcze siorka spostrzegła że nie ma dowodu osobistego
więc znowu wyszłyśmy na dwór żeby go poszukać może gdzieś wypad albo coś......
I tak cały dzień spędzony na chodzeniu i szukaniu i wypytywaniu się ludzi czy czasem nic nie widzieli.....masakra
Mogę się pochwalić że egzamin zdała ale niestety go nie odbierze bez dowodu
Pojechaliśmy nawet tam gdzie miała egzamin i samochód którym jechała został przeszukany i nic
aż w końcu sobie uświadomiłyśmy że być może jak stała w kolejce w sklepie (strasznie dużo ludzi było)ktoś jej wyciągną myśląc że to portfel bo miął go w czarnym etuii tak po godzinie 16.30 udałyśmy się na policję to zgłosić a jak do dwóch tygodni się nie znajdzie to ma wyrabiać nowy....
A dzisiaj mój małż dostał pisemne wypowiedzenie i ma już urlop:-(
Wisienka miłego spędzania czasu z przyjaciółką
Liluś serdeczne gratulacje z okazji męskiego potomka w brzusiu:-):-):-):-)
...Karina, to lecisz 3 etaty
jak sie kreci w sklepie???
Dobra, ja tez mykam spac
Dobranoc![]()
ale padnieta jestem momentami:-)
Dzień dobry:-)
Karinko dla mnie kawka;-)
Mam dzisiaj tyle roboty ze nie wiem co najpierw:-(