reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry:tak:

Beatko, link:
http://allegro.pl/item418598491_chicco_65261_edukacyjny_chodzik_pchacz_2w1.html
ja kupilam uzywanego za 55zł;-)

Karina... wspolczuje, trzeba wierzyc, ze bedzie jeszcze dobrze:happy:

Misia, to jak mam w domu panele to Oskar ma chodzic w butach???
hmmmm, bo w sumie smiga glownie w skarpetkach... a wykladzine mam tylko w przedpokoju...:baffled:

U nas pogoda dziwna, wczoraj normalnie odpalalam grzejniki bo bylo zimno... dzis moze bedzie cieplej... mezus zaraz myka do firmy - a dzis ma troche roboty... :baffled::baffled:
jutro planujemy jechac do Wrocka odebrac tego pchacza i moze zajrzec doH&M, Ikei itp... i rano mamy jescze wizyte u stomatologa..:baffled:

reklama
Dzień dobry Kobitki:tak::tak::tak:
Byłam już z rana w Urzędzie Pracy z małżonkiem wizytę mam wyznaczoną na jutro ale małż chciał się kilku spraw dowiedzieć z związku zakończeniem wczoraj pracy :-(
a ja przy tej okazji poszłam zapytać się o szkolenia jest kilka do wyboru więc mam nadzieje że na któryś się załapie:sorry2::tak:

Poza tym pogoda u mnie niezbyt ładna na słoneczku ciepło a w cieniu ziąb jak nie wiem :dry: :baffled:

Karina strasznie mi przykro z powodu mamy:-(:-(:-( Tulę mocno:confused:

czesc mamuski

wczoraj mnie nie bylo bo wreszcie ostatecznie po przyjezdzie sie rozpakowalismy i posprzatalismy mieszkanko
potem pojechalismy do miasta na karuzele :happy: kurka byly takie zarabiste karuzele,ale musialam sie zaspokoic patrzeniem bo jak bym sie bujnela jedną z tych ''strasznych'' to pewnie bym rodzic zaczela :-D

ogolnie pospacerowalismy sobie,ale malo bo ja juz nie moge spacerowac :baffled:
krzyz mnie boli ale to nic..tam na dole tak mnie kluło i piekło, ze czulam sie jak podczas skurczy partych przy Hani :baffled:
dobrze ze polozna mnie w piatek uspokoila,bo wytlumaczyla mi ze to dlatego iz mam slabe meisnie 'podrzymujace' brzuszek tam na dole,bo z ciazy w ciaze i miesnie sa kiepskie:baffled:
wiec musze sie tak meczyc do porodu,co oznacza calkowity prawie zanik chodzenia i spacerowania:sorry2::baffled:

Misia przeczytalam sobie o bucikach i u mnei sa panele ale Hania zasuwa na boso lub w skarpetkach
zreszta narazie tylko zasuwa po czworakach albo sie wspina,wiec jeszcze nie chodzi

ja pamietam jak moja matka mnie opieprzala ze Milenka (wtedy raczkujaca) lata bez paputkow,jak kupila jej usztywniane papcie to sie wscieklam,bo na chlopski rozum,po co dziecku papcie usztywniane skoro dziecko nei chodzi??:confused:
potem jakos sie zdarzylo,ze ogladalam program dla dzieci gdzie mowil o tym fizjoterapeuta (mamuska wpadla na to akurat) i buraka szczeliła i sie tlumaczyla ze za jej czasów bylo inaczej:dry:

Karinko,strasznie mi przykro i jestem z Toba myslami
oby mamie sie poprawilo
trzymam kciuki,bedzie dobrze

no a u mnie pogoda ze spac mi sie chce
a mam pelno prasowania Gabrielkowego nie liczac ze z 2 pralki jeszcze musze mu wyprac :rofl2:

Ostatnia edycja:
dzien dobry

karinko ............ mysle o tobie badzo cieplo

dziewczyny jak u was dzieci spia tzn podczym i jak wam sie udaje zeby kocyk czy koldeki nie rozkopywaly .........niki chyba ma awersje do przykrycia bo nie ma szansy zeby byl dluzej przykryty niz 5 min. strasznie sie wierci wczasie snu

lilka........trzymaj brzuszek i oby bylo coraz lepiej

Dzień dobry:-)
Mirka ja mam śpiochy bez stópek takie pajace i jak jest chłodniej to do śpiwora bo też się rozkopuje mi.Mam śpiwór letni i cieplejszy zimowy:tak:
Anulka dzięki za linka chyba powoli taki sobie sprawię chociaż lekko na nie jestem ze` względu na ściany:dry:

Muszę kończyć bo olka kable rwie i jest nieznośna znowu od 2,30 nie spała kunda jedna ale ma zęba na górze to przez to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry