anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dobra mamcie, mykam juz...
Dobranoc:-)
Dobranoc:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

( przez cały dzień może się uzbiera godzina) dużo siedzimy i sie bawimy ;-)ale ostatnio siedzi dłużej tylko w wózku ( i skacze przy tym tak że niedługo amortyzatory mi pójdą w wózku
) w domu jak usiedzi 10 min to jest święto lasu
, po chwili zaczyna się wyginać i wspinać na wszystko w około najczęściej na mnie
a jak jej nie pozwalam to krzyk , rozpacz itp.

, jak kłade ją na brzuch to chyba najgorsze co jej moge zrobić;-) , po kilku sekundach zaczyna się wściekać potem krzyczeć a na końcu beczeć , podciąga nogi pod siebie ale rece wyciąga do przodu albo na boki i koniec, ropacz i płacz 

a co do stymulacji anineczko to też próbowałam i nic
, mąż sie śmieje że od łażenia na czworakach mam kolana pościerane i sine jak dzieciak
, nawet zabawki nie pomagają odmawia współpracy
, ja też nie raczkowałam , jak miałam 10 miesięcy to już sama chodziłam , nie bede jej zmuszała , może jeszcze jej się odmieni ;-)
, narazie ma frajde , w chodziku cała chata jej 

za godzinke idziemy za "komin" sei usypiac...
obudzilam sie o 19.35 i szok, co, gdzie, jak...
mezus sie smial, ze nie dzwonilam do niego... a mialam sie odezwac... a ja normalnie nie wiedzilam czy to noc czy dzien... Osakr spal slodko, bo mama obok, co sie przebudzil to zasypial

A ja w tym czasie już poprasowałam wczorajsze pranie ,odkurzyłam i przygotowałam obiad ( kotlety schabowe trza tylko usmażyć i gotowe
)
bo jak byłam wcześniej co mała była chora to mieliśmy już nie brać ale teraz inna stwierdziła że jak już wstaje itd to lepiej niech bierze żeby za pobiec krzywym kolankom