reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzień dobry mamuśki

sorka, że już wczoraj później nie zaglądnełam ale najpierw byłam na długim spacerku bo była śliczna podgoda, bo przez ostatnie 2 tyg. albo lepiej cały czas było pochmurno,
no a popołudniu zajełam się załatwianiem szkoły (ciekawe ile mnie wyniesie rachunek tel.) bo sie okazało że w trybe popołudniowo - niestacjonarnym który dotąd chodziłam w tym roku nie będzie zarządzania -kierunku który ja robie :baffled:
więc musiałam się przenieść na zaoczne :sorry2: nie wiem jak ja cały dzień wytrzymam w budzie a co dopiero Davidek bez cyca :no: :angry: bedzie jednek wielki płacz :sad::sad::sad:
az mi sie normalnie chce płakać jak ja o tym pomyślę :-(:-(:-(

Jestem! Doczekać się dziś nie mogłam kiedy Majusia pójdzie spać, żeby móc w końcu w spokoju napisać do Was :) tak się wymęczyła dziś na placu zabaw, że zasnęła w wózku jak wracałyśmy, przeniosłam do pokoju, rozebrałam, dałam mleko (wszystko łyknęła:-)) i nawet nie drgnęła... wszystko przez sen:-D

Wybaczcie jeśli trochę mi zajmie dokładne rozeznanie się co tam u Was, ale staram się:sorry2:

Karinko! Tak bardzo Ci współczuję, że ojej ojej! Ja nigdy jeszcze nie byłam z małą w szpitalu poza porodem oczywiście:-p i nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak musi Ci być ciężko na sercu i w duszy, kiedy widzisz jak dzieciątko się męczy... i jeszcze te szpitalne warunki, każdego by wykończyły... zatem przesyłam miliony tryliony pozytywnych fluidów i życzę wyrwałości i zdrówk zdrówka dla Szymonka ( swoją drogą super imię, gdybym ja miała chłopca też by się tak nazywał).;-)

Sabinka! Anulka! Nasze dzieci mają identyczne foteliki do jedzenia :-) Najładniejsze hi hi

Anulka! U nas koszmarne noce zaczęły się jakiś miesiąc temu, od kiedy wróciliśmy z wakacji, Maja potrafi budzić się co pół godziny, z reguły wystarczy jak się włoży smoka, a czasami nawet półtorej godziny się usypiamy bo ona o 3 w nocy pokazuje, że chce książeczki oglądać... nie wiem czy to wina ząbków czy czegoś innego ale jestem zombi:baffled:

Beatko! No to milusińskich chwil z mężusiem!

Anineczka! No to tak samo się nazywamy:-) ja bym się od Ciebie chętnie nauczyła organizacji, bo w swoim własnym domku jestem mistrzynią... dezorganizacji:zawstydzona/y: Ta poezja o Was to prawda:-):-):-)

Mirka! Jak Ci się udaje wszystko zrobić do 10?? Ja też tak chce...u nas burdel na kółkach:baffled: i dopiero teraz jak Maja śpi mogę się za coś zabrać... ale zamiast tego siedzę na forum:tak: Cóż to jest Perfekcyjna????

Elbra! Powrotu do zdrówka życzę z całych sił... u nas jak tylko Maja widzi, że tata trzyma fridę to wpada w szał i ucieka gdzie pieprz rośnie, choćby jej się katar po brodzie lał nie da sobie nic tym urządzeniem zrobić tak bardzo go nienawidzi:confused:

Bira! Powodzenia z tymi mieszkankami no i podziwiam Cię całą sobą, że dajesz sobie radę z Ingusią sama bez faceta, dzielna jesteś!

Wisienko! Witam!:tak:

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam:sorry2: a teraz uciekam do garów, wydsłałam ostatnio mężusia na rynek po paprykę, pojechał z Mają i kupili po 4 sztuki z każdego koloru:no::szok::baffled: i co ja mam teraz z tym począć??? biorę się za krojenie i chyba będzie leczo na trzy ganki:baffled:

Pa pa

annmarysia............wszytsko do 10 to za duzo powieziane ale przynajmniej odkurze i umyje podlogi , posprzatam po sniadaniu i ogolnie ograne dom .....ale zeby faktycznei porzadnie posprzatac to mi sie nigdy nie udaje
mam nadziej ze takie noc to tylko chwile i bedzie juz nie dlugo normalnie

annamarysia jak masz mięso mielone i ryż zrób papryki nadziewane.Pychotka :-)
Mój młody też nienawidzi fridy.Raz już używaliśmy i niestety musieliśmy siłą go trzymać :-(:baffled::sorry2:

Wisienko to musisz uczyć młodego pić z butelki.Odciągać i zamrażać.Jedyny sposób na utrzymanie laktacji.Bidulko :-(
Elbra bidoki wy.Podawaj więcej witaminy C młodemu.:tak:

Bira teraz kumam o co loto z mieszkaniem.
Może firme remontową założycie.Wprawe już macie :sorry2::laugh2:
Karina mi też umkneło,że w szpitalu jesteście :szok:
Co lekarze mówią?
Współczuje. :-(
A kto w sklepie siedzi?

Aniulko łącze się z Tobą w bólu z nieprzespanymi nockami.
A teraz młodemu będzie pewnie szła druga dwójka.
Idzie łeb w łeb z bracholem jak ząbkował.Czyli w 10 miesiącu wyjdzie mu jeszcze jedna jedynka.W 11 m dolne dwójki a w 12m górne dwójki :-D:-D
Tylko jeszcze jest to,że młody w swoim całym życiu przespał może 7 nocy całych.:baffled:
Sabinko Helloł

Dobra.Wczoraj pisałam o dobrej organizacji a dziś jej nie ma.Ide cos porobić :nerd:

Mirka! I tak jestem w szoku:rofl2: ale to dlatego, że u mnie z tą organizacją naprawdę kiepściutko... przede wszystkim dlatego, że Majka bez przerwy domaga się uwagi, to chyba moja wina, że tak się przyzwyczaiła a do tego mam wrażenie, że zaczął jej się lęk separacyjny, jak tylko wyjdę z pokoju na jej oczach to zaczyna płakać, wołać mama i idzie za mną taka rozżalona, nie ma mowy, żebym ją zostawiła i poszła sobie sprzątać do kuchni :-( chyba, że jest czymś naprawdę mocno zajęta! odkurzamy razem codziennie rano, Maja pełznie za odkurzaczem krok w krok;-) czasem się jeszcze uda zmyć podłogę ale na tym koniec... a co Ty robisz z Nicolasem kiedy sprzątasz?? zajmuje się sobą sam??

Anineczka! Policzyłam, papryk jest 17:baffled::confused::szok::rofl2: nie wiem czy się śmiać czy płakać, czekają od soboty, więc dziś ostatni już dzień by się z nimi uporać... zaczęłam juz kroić więc dziś na pewno będzie leczo, mężulek sobie zażyczył:dry:
a faszerowane paryki! super pomysł! pójdziemy z Majką dziś na spacer do Prosiaczka, kupimy mielone i jutro robimy! dzieki!:-):-):-D

Anulka to u nas za nocki Kapik nam w dzień nie oddaje tyle godzin snu:-) heheh
Beatko o rajku Olka gryzie heheheh niezły szaleniec:-) daj jej buziaka:-)
Anineczko 2 pobudki co to jest u nas chyba z 6 albo więcej ;-) na szczęscie żadnej nie pamiętam bo to tylko sekundowy płacz no ale wstawałam do łóżeczka:-)
Bira dlatego miałam mamę bo sama to bym zwariowała:-) fajnei ze szykujecie sobie mieszkanko:-)
Elbra jak się imprez nie spodziewasz a parapetówka dla nas!! no wiesz co!!! hehehe zdóweczka dla was:-)
Wisienka dacie rade:-) my będziemy mocno trzymały kciuki wiec napewno się uda;-)
AnnaMarysia;-) to prawda foteliki super;-) ale jeszcze Beatko go też ma z tego co pamiętam;-) hihi mniam mniam ale bym zjadła leczo:-) podrzuc troszkę do Sącza;-)

Laseczki a co tam pochwale sie:-) wiem że większość maluchów tak robi ale Kapik zaczął niedawno i to teraz jego ulubione zajęcie pchanie wózka:-) my idąc za nim po chodniku musimy chamowac wózek bo tak zapiernicza:-) więc jestem mega dumna:-) hihi sorki za jakość ale chcieliśmy coś nagrać a tylko telefon mieliśmy ze soba:-)

YouTube - wozeczek

O kurcze Sabinko moja nawet nie myśli stawiać kroki a co dopiero pchać wózek:szok:no to wielkie gratki dla Kapika

Lecę po męża z moim obsrańcem (od 4 dni robi po 4 kupy dziennie:szok:)

reklama
Sabinko, super Kapik zasuwa z wozeczkiem:tak::tak::tak::tak:

Annamarysia a to Cie maz uraczyl paprykami:-D:-p:-D no ja ostatnio tez robilam cos w stylu lecza, duzo pomidorow i 4 papryki + 1 cebula, na koniec torszke szynki i jajka w to wbilam - bylo pycha:-p;-):tak:

Anineczko... ja juz z tymi zebami wymiekam, Oskar jest tak marudny, ze masakra:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Beatko, no to juz pewnie mezus podchodzi do ladowania:tak::-)

Dzis rano poszlismy do miasta, potem do parku i w parku Oskar pospal 30-40 minut, potem wybawilismy sie na hustawkach (cala trojka:-p) i do auta i do domku, juz zjadl obiadek i probuje zasnac:zawstydzona/y::-p
a ja o 15tej mam powtorke M jak milosc - z wczoraj, bo zapomnialam ze juz leci...:zawstydzona/y: i wczoraj nie obejrzalam... no i zaczelo sie... moje seriale:laugh2::laugh2: na wspolnej:-p i m jak milosc:-p:-p ...na wspolnej ogladalam dzis o 8mej rano - tez powtorka z wczoraj:laugh2::laugh2:

dobra, zmykam na dol zrobic jakas herbatke i przed tv:-p:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry