E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc musiałam się przenieść na zaoczne
nie wiem jak ja cały dzień wytrzymam w budzie a co dopiero Davidek bez cyca
bedzie jednek wielki płacz 

i nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak musi Ci być ciężko na sercu i w duszy, kiedy widzisz jak dzieciątko się męczy... i jeszcze te szpitalne warunki, każdego by wykończyły... zatem przesyłam miliony tryliony pozytywnych fluidów i życzę wyrwałości i zdrówk zdrówka dla Szymonka ( swoją drogą super imię, gdybym ja miała chłopca też by się tak nazywał).;-)
Ta poezja o Was to prawda:-):-):-)
i dopiero teraz jak Maja śpi mogę się za coś zabrać... ale zamiast tego siedzę na forum
Cóż to jest Perfekcyjna????

a teraz uciekam do garów, wydsłałam ostatnio mężusia na rynek po paprykę, pojechał z Mają i kupili po 4 sztuki z każdego koloru

i co ja mam teraz z tym począć??? biorę się za krojenie i chyba będzie leczo na trzy ganki

ale to dlatego, że u mnie z tą organizacją naprawdę kiepściutko... przede wszystkim dlatego, że Majka bez przerwy domaga się uwagi, to chyba moja wina, że tak się przyzwyczaiła a do tego mam wrażenie, że zaczął jej się lęk separacyjny, jak tylko wyjdę z pokoju na jej oczach to zaczyna płakać, wołać mama i idzie za mną taka rozżalona, nie ma mowy, żebym ją zostawiła i poszła sobie sprzątać do kuchni :-( chyba, że jest czymś naprawdę mocno zajęta! odkurzamy razem codziennie rano, Maja pełznie za odkurzaczem krok w krok;-) czasem się jeszcze uda zmyć podłogę ale na tym koniec... a co Ty robisz z Nicolasem kiedy sprzątasz?? zajmuje się sobą sam??

nie wiem czy się śmiać czy płakać, czekają od soboty, więc dziś ostatni już dzień by się z nimi uporać... zaczęłam juz kroić więc dziś na pewno będzie leczo, mężulek sobie zażyczył

no ja ostatnio tez robilam cos w stylu lecza, duzo pomidorow i 4 papryki + 1 cebula, na koniec torszke szynki i jajka w to wbilam - bylo pycha
;-)

:-)
) i do auta i do domku, juz zjadl obiadek i probuje zasnac
i wczoraj nie obejrzalam... no i zaczelo sie... moje seriale
na wspolnej
i m jak milosc
...na wspolnej ogladalam dzis o 8mej rano - tez powtorka z wczoraj