• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry:-)
Anineczko no to udanych chrzcin:tak:Antek u koleżanki:szok:nie za wcześnie?:-D
Anulka no i gdzie jedziecie?
Karina super ze Mama i Szymuś maja się dobrze cieszę się
Lilka i jak tam Gabryś?tylko daj znać jak coś:tak:
Elbra jak zdrówko Twoje i Piotrusia?
U nas ok Michał ma troche chrypkę Ola zdrowa ja wczoraj u kumpeli zaraz po tesciach byłam posiedziałam sobie do 22,30 więc luzik męzuś wszystko zrobił przy dzieciakach:tak:To tak tyle w skrócie zaraz jestem juz umówiona z tą kumpela po kolczyki:-Di teraz paski zbieramy:-D

Dzien dobry:-)

Wczoraj net mi wywalilo, wiec siedzialam jak truten;-) Inga miala wzgledna noc, obudzila sie tylko raz, ale za to jak...:baffled: z takim rykiem, ze az uszy bolaly:baffled: No i psy mi tak daly pospac, ze po 4 juz musialam na dwor dygac:wściekła/y:W czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo:baffled::baffled:
Lece poczytac co u Was:-)

Lilka i jak tam Gabryś?tylko daj znać jak coś:tak:

czesc mamuski

sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny

Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielek :-D na usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła :-D
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g :nerd:

potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolona :dry: a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech

najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr...:-D teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj

ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle

acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-):rofl2: hahaaa

ide ogarniac chatke

Dzien dobry:tak:

ja juz chatke skonczylam sprzatac... mezus odkurzyl, ja pomylam podlogi... teraz mezus w firmie, a my sie zbieramy na spacerek:tak::tak:

Beatko, nie ma jak to mezus w domu, co??? zawsze troche odsapniesz:-p:-p
Pytalas dokad lecimy, wiec udalo mi sie wczoraj zarezerwowac Majorke:-)
hotel Farrutx: Scanholiday.pl ten hotelik:tak:
Anulka rewelacja oby urlopik się udał:tak:
Bira ja już na 86 dawno kupuję:szok:a Wy na przyszły rok:szok:

czesc mamuski

sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny

Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielek :-D na usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła :-D
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g :nerd:

potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolona :dry: a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech

najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr...:-D teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj

ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle

acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-):rofl2: hahaaa

ide ogarniac chatke
Lilka superaśno a szykuje się mały do wyjścia ma już położenie główkowe?
no i spróbuj tylko nas tu trzymać w niepewności :laugh2:

Hej kobitki :))

Lilka super że Gabriel to na pewno Gabriel :-D;-). Niech maluch rośnie jak najwięcej :))

ELBRA szaleje a kręgosłup mi wysiada :) od nachylania się nad modelką :baffled:

anulka1979 wow tylko pozazdrościć :)) takich wakacji :-)

A efekty sesji są już widoczne na stronce :) - nie ma jeszcze wszystkich zdjęć ale na razie tyle :) maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
Pusia gratulacje naprawdę widać ze odkryłaś siebie:tak:

Byłam u lekarza jest ok dostałam tablety czekam na @(z czego nie cieszy się mój mąż:-D)
Robię super zapiekankę z cukini pycha

Beata,maly juz w pozycji startowej od dawna:-)
a ja zamierzam urodzic i na drugi dzien wyjsc do domu,wiec moze faktycznie nawet sie nie kapniecie,ze mnie nie ma i zrobie wam suprajs:-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry