anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anineczko, udanych chrzcin

No a ze Antek na noc u kolegi, no, no... wczesnie zaczyna

No a ze Antek na noc u kolegi, no, no... wczesnie zaczyna

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Antek u koleżanki
nie za wcześnie?

To tak tyle w skrócie zaraz jestem juz umówiona z tą kumpela po kolczyki
i teraz paski zbieramy
z takim rykiem, ze az uszy bolaly
No i psy mi tak daly pospac, ze po 4 juz musialam na dwor dygac
W czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo

Lilka i jak tam Gabryś?tylko daj znać jak coś![]()
na usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła 

a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech
teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj
hahaaa
;-). Niech maluch rośnie jak najwięcej 
Anulka rewelacja oby urlopik się udałDzien dobry
ja juz chatke skonczylam sprzatac... mezus odkurzyl, ja pomylam podlogi... teraz mezus w firmie, a my sie zbieramy na spacerek
Beatko, nie ma jak to mezus w domu, co??? zawsze troche odsapniesz
Pytalas dokad lecimy, wiec udalo mi sie wczoraj zarezerwowac Majorke:-)
hotel Farrutx: Scanholiday.pl ten hotelik![]()

a Wy na przyszły rok
Lilka superaśno a szykuje się mały do wyjścia ma już położenie główkowe?czesc mamuski
sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny
Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielekna usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g
potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolonaa przyjemnosc mnie kosztowala ....ech
najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr...teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj
ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle
acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-)hahaaa
ide ogarniac chatke

Pusia gratulacje naprawdę widać ze odkryłaś siebieHej kobitki)
Lilka super że Gabriel to na pewno Gabriel;-). Niech maluch rośnie jak najwięcej
)
ELBRA szaleje a kręgosłup mi wysiadaod nachylania się nad modelką
anulka1979 wow tylko pozazdrościć) takich wakacji :-)
A efekty sesji są już widoczne na stronce- nie ma jeszcze wszystkich zdjęć ale na razie tyle
maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści

)