karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Ja dzisiaj jakos normalnie jestem w domu heheheh
zaraz trzeba brac sie za mieszkanie.
Dzisiaj kupilam malemu szczeniaczka-uczniaczka ale ma frajde widze z nim.
Tak zastanawiam sie co kupic malemu na roczek myslalyscie juz o tym moze????
Witaj Larvuniu pewnei ze tak
jak szkrabek????
Anineczko udanych chrzcin zycze
Bira super ze udane zakupy ale sukieneczki na przyszly rok????jestem w szoku poniewaz ja swojemu malemu kupuje teraz ciuszki 80-86
Lilka ciesze sie bardzo ze maly jest zdrowiutki i wszystko jest w porzadku czesto tak mysle sobie o Tobie i o tym ze moze to byc praktycznie z godzinki na godzinke
ja Ci dam przetrzymac nas w niepewnosci heheheh
Dobra zmykam sprzatac i obiecalam mezusiowi cisato to trzeba wywiazac sie hehehe
Ja dzisiaj jakos normalnie jestem w domu heheheh
zaraz trzeba brac sie za mieszkanie.Dzisiaj kupilam malemu szczeniaczka-uczniaczka ale ma frajde widze z nim.

Tak zastanawiam sie co kupic malemu na roczek myslalyscie juz o tym moze????
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mamuski
pamietacie o mnie jeszcze![]()
Witaj Larvuniu pewnei ze tak
jak szkrabek????Hej
My pichcimy na chrzciny.
Robi się bigosik i gołąbki.
Aniulko kupiłam młodemu białą koszule i beżowe spodnie w Next bo gajerków nie było.
Chyba nadrobie po niedzieli bo chrzestni już jutro do nas przybywają,a jeszcze kupa spraw do załatwienia takie jak spowiedź
Ale przywitam się z Wami rano.
Aa Antka nie ma w domu.Pojechał do koleżanki na noc![]()
Anineczko udanych chrzcin zycze

Dzien dobry:-)
Wczoraj net mi wywalilo, wiec siedzialam jak truten;-) Inga miala wzgledna noc, obudzila sie tylko raz, ale za to jak...z takim rykiem, ze az uszy bolaly
No i psy mi tak daly pospac, ze po 4 juz musialam na dwor dygac
W czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo
Lece poczytac co u Was:-)
Bira super ze udane zakupy ale sukieneczki na przyszly rok????jestem w szoku poniewaz ja swojemu malemu kupuje teraz ciuszki 80-86

czesc mamuski
sorki,ze nie pisze,ale nie mam czasu ostatnio
wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem
bylismy w spzitalu na kontroli,robili mi ktg-usg-ktg i tym sposobem spedzilismy tam 2,5 godziny
Gabrielek ma sie dobrze,na bank Gabrielekna usg pieknie to pokazal,ze nawet jak bym plci znac nie chciala to bym sie kapneła
lekarz powiedzial,ze wszystko z malym w porzadku,ze ladnie oddycha i ze facet bedzie min.3500g
potem pojechalam do laski na uzupelnienie paznokci i kurka nie ejstem zadowolonaa przyjemnosc mnie kosztowala ....ech
najlepsze!! moja sasiadka z naprzeciwka miala termin na poczatek wrzesnia a ja na koniec
no i wczoraj wchodzimy do spzitala a ona z mezem wychodzi i...dzidziusiem :-):-):-) ale nr...teraz musimy kupic jakis drobiazg dla malutkiej,bo tu taki zwyczaj
ja dzis chce jechac do Ikei po materac do lozeczka,a jutro juz przylatuje kumpela
no i tyle
acha,Beatko jasne dam znac jak cos :-) no chyba ze potrzymam was w napieciu :-);-)hahaaa
ide ogarniac chatke
Lilka ciesze sie bardzo ze maly jest zdrowiutki i wszystko jest w porzadku czesto tak mysle sobie o Tobie i o tym ze moze to byc praktycznie z godzinki na godzinke
ja Ci dam przetrzymac nas w niepewnosci heheheh
Dobra zmykam sprzatac i obiecalam mezusiowi cisato to trzeba wywiazac sie hehehe

W czwartek bylysmy na zakupach. kupilam sobie kiecke na poprawiny:-):-) ijeszcze`kilka ciuchow, Indze kupilam spiworek i pajaca i dwie kiecki w H&M. Kiecki wprawdzie na 86, wiec beda na przyszly rok, ale po 2 euro szkoda mi bylo nie kupic;-):-) Na konec zladowalismy w KFC i Inga zrobila rozpierduche na widok frytek, wiec nie bylo wyjscia i trzeba bylo ksiezniczke poczestowac. Byla dumna i blada i baaardzo jej smakowalo
a przyjemnosc mnie kosztowala ....ech
hahaaa
;-)