reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Elbra ja mam kombinezon dwuczęściowy z Coccordlillo po Antku.Nówka sztuka bo Antek raz w nim był (takie zimy mamy tutaj :laugh2:)i młody będzie miał na teraz w Polsce.Zresztą Antek też ma już nowy z tej samej firmy dwuczęściowy.
Bez przesady,ale nasze dzieci nie będą się jeszcze tarzać w śniegu :sorry2:
Fakt,nie kosztował mało bo coś około 200zł no ale u mnie będzie na dwóch chłopów a i ten lepszy można jeszcze za rozsądną kase sprzedać na allegro.:tak:
Aniulko tak właśnie raczkuje Matt.Na kolanach i rękach.
Niemam na stanie filmiku,ale może jutro coś sklece :sorry2:
Sabinko oj jak będzie mi brakować ciuszkow Early Days.Ale myśle,że mąż będzie robił paczuszki z prezentami.
Dziś miałam się pakowac ale mi się odechciało :sorry2:
Dziunia współczuje przeżyć i dobrze,że na strachu się skończyło ;-)

jak malo piszecie:szok:

Dziunia piracie dorogowy;-) Dobrze, ze nic sie nie stalo, pewnie kierowca tez sie niezle przestraszyl:tak:

Anulka podobno jest kilkanascie sposobow raczkowania:tak:, wiec roznie to wyglada. U mnie jeden pelza ( jak zolnierz) a drugi na czworaka zasuwa i juz powoli zaczyna uczyc sie chodzic.
Szkoda, ze dopiero 28 lecicie:-( , myslalam , ze sie moze spotkamy:-(

Wy juz o zimowych kombinezonach:baffled: brrrrrr....

dzień doberek:-)
Anineczka ja też raczej z Coccodrillo kupie:-) bo są boskie :-) miałam poprzedni z tej firmy i był supcio:-) wogóle to uwielbiam ubranka tej firmy i Kapik większość które kupuje w polsce to własnie z cocodrillo ma:-)
Anulka jak będziesz miała chwilke to się wypowiedz na wakacjach;-)
Elbraa jaki to jeszcze nie wiem czy 2 częsciwoy czy jedno ale raczej 2;-) bo mi się bardziej takie podobają:-) hihih
Ladinka to widze że chłopaki szaleją :-) kurde jakbym miała 2 wariujących Kapików to masakra!:-)

ide 2 kawke robić młody usnął :-)
ostatnio śpi 2 razy dziennie zaraz rano ok. 9 i potem ok. 14 ale kurde wczoraj miał zły dzień jęczał cały czas wrrr no i spął 3 razy:-) mam nadzieje że dzis będzie lepiej...ale ząbki już prawie na wierzchu ufff;-)

Ja po kawce;-)

Sabinko u mnie cyrk na kolkach, raz jednemu zeby wychodza , raz drugiemu i tak na zmiane wrrrrr jecza... bija sie, szarpia o zabawki, gryza...
Ide ich spac polozyc...

reklama
Sabinko, juz napisalam na odpowiednim watku, jak cos to pytaj;-);-)

Ladina, dzikei, to Oska ru nas raczkuje "na zolnierza":laugh2::laugh2: no i to miejsce, nad schodami - a wlasciwie obok schodow spisuje sie supcio, miekko i wszystko zabezpieczone, wiec ma tam swoj kawalek podlogi:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Oskar zasnal... maz w firmie... a mnie napierdzile kregoslup ze szok... ciagle w nocy jeszcze Oskar domaga sie cyca... i tak naprawde jestem niedospana...
Ladina, ja podobnie jak Sabina... podziwiam Was, ze dajacie rade z trojka brzdacow... No Viki to juz duza w sumie, ale chlopakito pewnie dokazuja:laugh2::rofl2:

Do góry