reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Wisienka dobrze ze z płuckami OK:-) a plesniawkę wyleczysz szybciutko:-)
Mirka ładnie NIKI waży:-), kapik był szczepiony przeciw gruźlicy zresztą każde dziecko w polsce:-) chyba...
Bira o kurcze ładnei Ini pospała!!!!!! szok:-) ooby tak dalej:-) a u nas to na początku Kapik nie dał sie tknąć żeby siąść na nockik tak się darł;-)
Anulka super pomysł ze skosami ja też mam skosy w mieszkaniu bo to na podaszu....hmmm może też to wykorzystam:-)
Aluśka oby meżuś znalazł pracę jaką chce:-)

z tym zdolnym dzieckiem to rpzesadziłyście laseczki bo dzis go wsadziłam i już siku nie zrobił;-) hehehehhe wiec przypadek ale może akurat wtedy mu sie nie chciało;-) tak to sobie trzeba tłumaczyć;-) hihih
dziś spotkałam babke na spacerze co powiedziąła że jej 8 miesięczne dziecko samo woła że chce kupe!!!!!!!!!! ja jestem w szoku..sorki ale nawet teraz młodego sobie nie wyobrażałm wołającego że chce kupe;/ no wiem że dzieci różne są:-)
młody śpi do 16 spokój:-) idę ogarnąć mieszkanko:-) buziak:-)

reklama
wisienka ......no to chyba wszystko ok ....

czy wasze dzieciaki byly szczepione przeciw gruzlicy ??

mirka moj nie był szczepiony, tu w angli nie jest zalecane no chyba ze lecisz w rejon gdzie panuje to wtedy mozesz zaszczepic dodatkowo.....

sabina
ja tez sobie tego nie wyobrazam, ale z drugiej strony zawsze wiem kiedy mały robi kupke wiec na upartego moglabym posadzic na nocnik

anulka o kurde :szok dopiero teraz zauwazylam obrazek, Oskar ma 8 zebow????? WOW

mirka to może weź idź jeszcze raz lub zadzwoń i się zapytaj, lub sprawdź gdzieś na internecie bo w Chinach chyba panuje zaraza więc lepiej zaszczep Nikolaska i siebie i jeszcze na............ zapomniałam teraz jak to sie nazywalo, to od kur sie przenosiło.

Dziewczyny zgodnie z wasza jednogłośna wola mamy nowy watek
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...maluszkowa-domowa-apteczka-20040/#post2810981 jak macie czas to zajrzyjcie i pomózcie mi uzupełnic.
Ja zaraz popatrze do mojej apteczki.

ptasia grypa .......na to nie ma szczepionek :)
i tak pojdziemy przed wyjazdem do instytutu tropikalnego i jeszcze raz wszystko sprawdzimy , tylko mnie to zastanowilo ze w austrii nie ma szczepionki na gruzlice dla dzieci

Mirka u nas zależy od regionu,szczepią na wschodzie (Dublin ) a nie szczepia na zachodzie (Galway).Z racji tego,ze przenieśliśmy się na wschód dzieci były doszczepiane na gruźlice.
Nikuś waży w sam raz :-)

Matti już nie gorączkuje,choc kupy dalej brzydkie.Ale ogólnie czuje się dobrze...no gdyby nie ten marudyzm,ale jego się nie da wyleczyc :baffled::dry:

Wisienko łoł a skąd u Davida pleśniawki :szok:
DObrze,że dostał nystatyne,powinna szybko się z tym dziadostwem rozprawic ;-)

Sabinko ja tam nie wierze,że 8 miesięczne dziecko woła kupe.:baffled:
Taaaa i pewnie zna już cały alfabet :tak:
Super ,ze Kapik ma radoche z nocnika ;-)

Bira pewnie w zdjęciach siedzi :-D:-D
Dobrze,że Inga dzis pospała w nocy,tak powinno byc :-D
Tylko obyś nie zapeszyła :sorry2:;-):-D

Aluśka witaj.
Kurcze Matt to tak samo....wrrrr mamisynek wiecznie spodni uczepiony.Nie raz miała je już na kolanach jak Bira :-D
Dobrze,że mąz ma narazie jakąkolwiek prace.Życze lepszej oczywiście ;-)
No i wszystkiego Naj z okazji rocznicy
Aniulko a jak nocka z Oskarkiem dziś?

Dzień doberek:-)
dopioero teraz piszę ale na BB już byłam rano weszłam i wyszłam bo znowu mnie kręciło w tym brzuchu od rana:crazy:
Dziękuję jeszcze raz cioteczki za zyczonka:tak:My juz tak kameralnie obchodzimy dzisiaj w czwóreczkę:-)
Anineczko czyli macie jelitówkę:tak:jeju to współczuję Ola ma tez chyba ale w wersji light bo bez gorączki ale 2 potęzne kupy wodniste
Sabinko a co powiecie jak mojej kumpeli roczna córka o 3 miesiące starsza od Michała śpiweała w tym wieku sto lat:baffled:naprawdę słyszłam ładnie mówiła juz .Teraz owszem jest zdolna ale nie tak żeby zadziwiła:dry:
Aluska witaj:tak:
Wisienko zaraz i ja popatrzę na odkurzony watek:tak:
Elbra fajnie masz z tym wysadzaniem na kupkę zawsze o 2 pampersy mniej:-D

reszta potem bo muszę chyba z 5 pralek teraz poprasować

mirka no właśnie ptasia grypa :-D:-D
mowisz ze nie ma szczepionki? mi sie wydawalo ze jest, no ale pewnie sie myle - ty pewnie jestes lepiej zorientowana :tak::-)
dzieki za liste xx

annineczka też nie wiem skąd, tzn jak wszystko liże i bierze do buzi to wiadomo że można złapać jakieś paskudztwo. Ostatnio mi lizał deske klozetową :szok::szok::angry::angry:
Tylko na minutke sie odwróciłam wytrzeć ręce a ten już się dopadł.:wściekła/y::wściekła/y:

Beata jak masz czas to możesz luknać na nowy wątek i dopowiedzieć co jeszcze dopisać.;-):-)

reklama
dzień doberek:-)
Asix to dałas czadu z tym wcześniejszym wyjazdem do pracy;-) dzięki za gratki i dopisze was oczywiście do tabeleczki:-) i daj znać po wizycie u lekarza...

Asix nastepnym razem dzwon na zegarynke ;-)i co u lekarza...

no wyczyn pierwsza klasa:-D a na zegarynke to nie znam numeru:-D ale jakbym zajrzala na bb to bym wiedziala, ze sie czas przestawia, bo lilka o tym pisala:sorry2:

bylam u doktorka no i przepisal mi masc na jajeczka i niby ma zejsc po 3 dniach-zobaczymy:sorry2:

aluska-wszystkiego najlepszego w dniu waszej rocznicy

sabinka-tez mi sie nie chce wierzyc, ze takie dziecko wola juz , ze chce kupe:dry:

elbra-a tobie gratuluje nocnikowego sukcesu:tak:

wisienka-oby te plesniawki dawidkowi szybko zeszly

Do góry