reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
hejka laseczki:-)
mały idzie spać:-) wiec bede miała 2 godzinki luzuuu:-) hehe

Asix zdróweczka:-) ojoj ale sie pochorowaliscie buuu
ja czekam aż choroba do nas zawita bo wczoraj moja teściowa przyszła do nas i powiedziała ze gripex je od wczoraj bo coś ją bierze!!! ja nie mam do niej już siły;/ ehhh..
i jezcze wyciągneła swój gwizdek (jest m.in. sędzią siatkówki ) gwizdneła w niego i potem chciała dać kapikowi!! na szczęscie w pore zareagowałam! no masakra ...

Liluś spokojnie jak Ty chcesz tak szybko schudnać po 3 dzieci no nie przesadzaj co!:-) dojdziesz do swojej wagi wymarzonej na bank:-) zobaczysz:-)
Liluś Madera to wyspa niedaleko portugali tam cały rok jest podobna temperatura:-) ok 23 stopnie:-) niby mało ale ja uważam ze wystarczająco:-) a dubaj...ehh kolejne marzenie:-) hihi
Elbra nigdy nie mów nigdy:-) Marzenia są po to by je spełniać:-) a widzisz moim marzeniem jest domek:-) który ty już niedługo zamieszkasz!:-)

Hej Kobitki

u nas choroby ciąg dalszy :(( Kacper w dzień prawie nic nie śpi , kaszel i katar go mączy w nocy tak samo :dry:. Dziś idę odebrać wyniki i odrazu na wizyte z tymi wynikami i stwierdziałm że jeszcze raz wezmę Kacpra bo ma większy kaszel i katar i dobrze by było jak by jeszcze raz go zbadała :(.

Nie mam sily na nic bleeeee

Pusia zróweczka!:-)dla was!

kurde juz się wekendu nie mogę doczekać:-) Kapik do mojej mamy jedzie a my na gorace źródła dupska pomoczyć troche:-)
tyle że jak taki mróz będzie to ja padne:-)
idę cos ugotować ale mam lenia..
Elbra ja tez mam lenia od wczoraj! normalnie nic mi sie nie chce totalnie nic...;/

Dzien dobry:tak:

Pusia, zdrowka dla Kaceprka:tak:
Oskar bierze calcium 3x po 1 lyzeczce, a Celmastinum 3x po pol lyzeczki. No i poki co goraczki nie ma, katarek tez ucichl, oby to tylk taki chwilowy spadek formy byl i teraz juz bylo dobrze:tak::tak:

Elbra, Sabinka - chudzielce jedne:-p;-):-D:-D lepiej mniej niz za duzo;-) laski jestescie:tak::tak:

Bira, witaj - quinny jest chyba holendrskiej produkcji, nie.. tak jakos skojarzylam - to pewnie u Was ich wiecej smiga po ulicach.
A co do kolejnego bobo no no to coraz wiecej chetneych sie robi... my tez sie powoli przymierzac bedziemy, ale mysle ze tak na wiosne pjde do gina, pogadam i wtedy pomyslimy, albo porobimy:-D:-D

Sabinko, Madera fajnieeeeeee:-):-):-):-):-):-)

Lilus, Dubaj.... mmmm, chcialam wlasnie tam leciec w ubiegly nasz urlop - ale ze wzgledu na dlugosc lotu wybralismy Majorke... ale moze w te czy nastepne wakacje, trza polowac na dobre ceny;-)

no i co do urlopu albo rzeczy materialnych hhhhhmmmm, ja mam mieszane uczucia... trzeba dzielic... nie leciec na koniec swiata i wydac wsio, a poszukac czegos posredniego i troszke sie wykosztowac a nie splukac na zero... fajnie jak cos sie kupi do domu, czy zmieni auto, ale wspomnienia ma sie na cale zycie i kiedys jak juz bedziemy stare i pomarszone to wtedy wlasnie te wspomnienia beda cudnie smakowac... i nic ich nie zastapi a kupic do domu cos jeszcze sie zdazy, a zreszta cale zycie sie inwestuja w domek... widze po nas, to to sie kupi to tamto, a potem to sie znudzi, albo juz nie pasuje i zowu powtorka...

CZEŚĆ moje drogie:-)
Tak nas zasypało że o 13 wyszłam z pracy bo bałam się że nie dojadę do domu.Teraz przestało i po cycki mamy sniegu:-)

Juz po wizycie u doktora:tak: super ten lekarz...
osluchal Oskarka obejrzal i tak naprawde to wirusowe jakies - przeziebienie, a tak naprawde to katar... i kilka "apsik", dostalismy calcium, clemastin i zwiekszona dawke cebionu, lubie takie podejscie lekarza, zreszt bylismy u niego trzeci raz (raz tak ogolnie, potem trzydniowka no i dzis) i za kazdym razem mnie ujmuje profesjonalizmem i tak indywidualnym podejsciem do dziecka, super:tak::tak:

wozek juz zlozony - fajny, bo faktycznie duuuuzo miejsca w nim:tak:
Anulka no wózek jest super jak bym miała jeszcze jedno dziecko to pewnie bym sobie teraz trójkołowca właśnie takiego sprawiła:tak:
A co do lekarza własnie ta moja taka jest.Ola ma 3 infekcję pods rząd ale jesteśmy na inhalacjach i jeżdzimy na osłachanie co tydzień.I tez Clemastin Olce włączyłam:tak:

Witam noworocznie :-):-):-)

My już z powrotem w Holandii:-):-):-) Sylwester minął nam przy dzwiękach fasolek i przy temacie pieluch, kup i bezsensownego płaczu jaki uskuteczniały dzieciaki co jakiś czas. Ale mimo tych drobnych niedogodnosci było super. Zresztą z ludźmi z którymi byliśmy nie mogło być inaczej:-);-) Miejsce piękne, zresztą sprawdzone i zaklepane na przyszłego sylwka;-):-) Droga do Holandii była za to prawdziwą gehenną:baffled: W niemczech wymiękłam i postanowiliśmy spędzić resztę nocy w hotelu niż śmierdzieć bez sensu w korku. A dzisiaj zrekompensowaliśmy sobie te małe utrudnienia i pojechaliśmy nad morze:-):-) Było pięknie:-) Pogoda rewelacja, lekki mrozik i słoneczko... żyć nie umierać:-)
To tyle u mnie;-)
Bira ale fajnie masz:tak:no i jeszcze Holandia fiu fiu:tak:;-)

Byłam dziś w aptece i kupowałam leki i kobita dała mi gratisa w postaci Tabletek na odchudzanie Bio C.L.A.:baffled: I nie mam co z tym teraz zrobić.
Ja już dziękuje bo waże 52 kg więc powinnam zacząć coś brać na przyrost wagi.:dry:
z:-D:-D:-Dno nie wiedziała komu dać

Elbra nie pomogę w tabletkach..ja waże 49;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą...schudłam w pracy jeszcze w grudniu 2 kilo! masakra...ja tez nie wiem oc zrobić że by przytyć;/

co do wczasów to 2 kierunki mamy upatrzone:-) Madera albo wyspy kanaryjskie:-) ale bardziej Madera:-) a jedziemy prawdopodobnie na początku kwietnia..bo wtedy ciut taniej i chłodniej :-) a my też aż takich upałów nie chcemy bo nie lubimy 40 stopni:-)

quote]
Sabinko chuderlaku:-D
No i ja tak po cichutku chciaam lutz/maryec Madere wzbra.Ynajomi bzli w yesyzm roku i bzli baaardyo yadowoleni:tak:.Cođ tyrcionka mi sie chryani:crazy:
Elbra,Sabinka jak ja wam zazdroszcze ...wolalabym miec taka wage jak macie,bo przytyc to nie problem :-p ja od 1 stycznia na diecie jestem,trzymam sie,ale najtrudniej mi wieczorami,bo ja pol dnia moge nie jesc a wieczorami moge wcinac strasznie duzo:baffled:

Sabinko gdzie lezy ta Madera? nigdy o niej nie slyszalam :-p
K. dzis patrzyl na oferty wakacji do Dubaju,pieknie tam,ale ceny tez:-p
Lilka do dubaju to tzlko do tego najwiksyego holelu co ya 2500 tzđ dolcw ya noc:-D

A y wag nie pryejmuj sie spadnie ja te<y jestem na diecie bo y 4 kg pryztzam w grudniu a i nie podaam jesycye naywz tego preparatu sorki yapomnioaam :zawstydzona/y:jutro popisye o tzm

dziendoberek!!
witam sie przed praca:tak:
dziekuje za buziaczki dla synisia;-)
jestem chora i zakatarzona i mam kaszel i chyba goraczke, ale narazie sie nie poddaje;-)
anulka-zazdroszcze no i gratuluje oczywiscie profesjonalnego lekarza, wlasnie takich mi tu brakuje, a i stronke dodalam;-)
sabinka-madera aaaaaaaaach-marzenie!!

lilka-nie martw sie dasz rade z ta waga!!!
Asix ydrowiej nam tutaj:tak:

Hej Kobitki

u nas choroby ciąg dalszy :(( Kacper w dzień prawie nic nie śpi , kaszel i katar go mączy w nocy tak samo :dry:. Dziś idę odebrać wyniki i odrazu na wizyte z tymi wynikami i stwierdziałm że jeszcze raz wezmę Kacpra bo ma większy kaszel i katar i dobrze by było jak by jeszcze raz go zbadała :(.

Nie mam sily na nic bleeeee
Pusia wiem co to ynacyz tey tak mialam:tak:ydrowiejcie :tak:

Pusia zróweczka!:-)dla was!

kurde juz się wekendu nie mogę doczekać:-) Kapik do mojej mamy jedzie a my na gorace źródła dupska pomoczyć troche:-)
tyle że jak taki mróz będzie to ja padne:-)
idę cos ugotować ale mam lenia..
Elbra ja tez mam lenia od wczoraj! normalnie nic mi sie nie chce totalnie nic...;/
Sabinko gorace yrodla ja tey chce:-D

witam Kochane listopadóweczki

tęsniłam za Wami:sorry2::tak::tak::tak:
melduje że żyjemy i mamy się dobrze................... bo bywało gorzej:growl:

Zdróweczka dla Kacperka Pusi :tak::tak:i Oskarka Anulki:tak::tak:
Asix dużo zdróweczka dla Ciebie żeby chorubsko szybko Cię puściło:sorry2::tak::tak:
Sabinka fajnie że na gorące źródła się wybieracie:tak::tak::tak: oby Wam mróz w kąpieli nie przeszkodził;-)
Misia śliczna tunika :tak: na pewno będziesz świetnie w niej wyglądać:tak::tak:
Sabinka, Elbra ale z Was chudziny:szok::szok:
Liluś widzę że wakcje w Dubaju Wam się szykują:tak::tak::tak:super :-):-):-)

wybaczcie że nie wszystkim odpisałam ale obiecuję poprawę:sorry2::confused:

Dzięki za życzenia zdrowia :))

Ja mam wyniki bardzo dobre (ufff)

Kacper mimo że więcej kaszle to nic mu sie nie pogorszyło a ten kaszel chyba jest taki odrywający więć mam nadzieję, że mu niedługo przejdzie.

Teraz położyłam go spać ciekawe czy pośpi choć godzinkę ...:baffled:

reklama
Cześć Aluska :-)kope lat co z kompem?

Beatko...przestawiła ci się czcionka i czytałam twojego posta jakby po chińsku był:-D:-D:-D
Elbra no wiem:-Ddlatego juz sie poprawiam:tak:;-)
Lilka tak jeszcze myślałam o tym Bio-Cla z zielona herbata to tez był kiedyś hicior ludzie sobie chwalili.Moze spróbujesz?

No to teraz napisze o tym co mnie trochę niepokoi.Otóż jak wychodzę do pracy to własciwie nie mogę wyjść bo jak rano wstajemy to Olka jest przylepiona do mojej nogi i tu klops bo jak opiekunka przychodzi i ja bierze na rece to ona sie szarpie dopiero jak wyjdziemy i machamy jej z michałem to jest ok.Wiem ze w tym czasie jest fizjologiczna taka nawet anty normalna więź z matką ale mam smutek w sercu i niepewnosc czy podczas mojej nieobecności jest ok?

Co o tym myślicie?

Do góry