Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zmienilas imie dla malucha ??Krecik...siemanko:-)
Ladina..witaj:-)
dobrze ze jesteście laseczki![]()
gratulacjeDrogie Panie, mam przyjemnosc sie pochwalic, iz od dzisiaj jestem kobieta na urlopie macierzynskim![]()
Urlop ten bedzie trwal 39 tygodni, platny w kwocie 109 funtow tygodniowoNie taka zla ta Anglia jest
![]()
Dziewczyny ponad tydz mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobic:-( ale przekaze wam wiadomosc:-)
17.09 o godz 16.08 moj maly przyszedl na swiat:-) wazył 2380 i miał 50cm, dwie doby spedzil w inkubatorze ale wczoraj wyszlismy wiec wszystko jest juz dobrze. Adas je i spi i wogole jest kochany:-)
Women, ktoregos razu pokazalam mezowi twoja fotke z wyborow Miss i mowie mu ze ta laske facet zostawil, a moj maz na to walnal komentarz " OSZALAL????" hihihi! Jestes piekna kobieta i powiem Ci ze moj maz to moze nie zadne cudo ale normalnie nie chwali innych kobiet!
No własnie tez sie zastanawiam jak bedzie pozniej,czy beda sie smiali z imienia czy bedzie sie podobalo innym dziecia powiem wam ze cholernie trudna decyzja z imieniem.Ale narazie mam dylemat miedzy Dorianem a Jordanem.Hej dziewczynki!
Women
mi Dorian sie kojarzy z kasiazka Oskara Wilda ¨Portret Doriana Graya¨Jak masz watpilwosci to sobie ja przeczytaj;-) A jesli chodzi o Jordanka to mysle, ze to jest kwestia przyzwyczjenia. Na poczatku pewnie wiele osob bedzie sie krzywilo, ale z czasem sie osluchaja;-) Ja mam tez duze watpiliwosci co do imion, boje sie, ze dzieci beda niezadowolone...Wlasciwie nie podjelismy do tej pory decyzji.

No to super.Ja ide 12 pazdziernikaDrogie Panie, mam przyjemnosc sie pochwalic, iz od dzisiaj jestem kobieta na urlopie macierzynskim![]()
Urlop ten bedzie trwal 39 tygodni, platny w kwocie 109 funtow tygodniowoNie taka zla ta Anglia jest
![]()