Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochane na co bardziej patrzycie? na USG czy na OM?? Bo ja niby wg Om jestem w 34 tyg...tzn leci 34 tydzien a wg USG to leci 36 tydzien ..... na co bardziej zwracacie uwage?? Czemu bardziej wierzyc??![]()

Ja tam zadnego czopu nie widzialam.Wody pekly dopiero na porodowce.kobietki zwolnijcie bo nie nadazam za Wami ;-) Piszecie i piszecie... no ale to suuper mam co czytac chociaz.
powiedzcie mi, czy to mozliwe by CZOP "wyszedl" niezauwazony? Moja kolezanka mowila, ze ona nie widziala u siebie zadnego CZOPU. Odeszly jej wody i tyle....
Bry
Kathe kurcze niemow,ze normalnie tancujesz na zajeciach
Jeju,ale bedziesz roztanczona mamuska![]()
Kathhe, warsztaty z tańca? Przypomnij co studiujesz, że dla prowadzącego to taki ważny przedmiot.

jak to on stwierdzil-dla mnie bedzie musial wymyslec inna forme zaliczenia. Nie no smiechem zartem ale podejrzewam ze za ok 3 tygodnie juz nie bede w stanie tanczyc wiec wezme zwolnienie od lekarza i niech sie facet odczepi bo mu urodze na tych zajeciach
u mnie czop odpadł w nocy poprzedzającej poród][/color]
powiedzcie mi, czy to mozliwe by CZOP "wyszedl" niezauwazony? Moja kolezanka mowila, ze ona nie widziala u siebie zadnego CZOPU. Odeszly jej wody i tyle....

Lilka skąd Ty masz tyle siły? Mnóstwo prania a jeszcze w międzyczasie wyprałaś gondolęrozumiem, że trochę wymuszone, ale jednak

i wogole
Milenka jest z 22-ego ;-)

w poniedzialek robilam - wyszly okropne, leukocyty zalegaja luzna warstwa cale pole widzenia i slad bialka... wiec ginekolog kazala mi nastepnego dnia (wczoraj) zrobic posiew... no i zrobilam, wynik mial byc do 3 dni (czyli do piatku), w zaleznosci jak "bedzie roslo" ...jesli jalowy i ok, to jest juz po 24h, a tak moze nawet po 72h...

poprzedniej nocy wstalam - zrobilam cieple mleczko, zjadlam kawalek ciacha, pochodzilam po mieszkanku i ustalo... (zasnal...

) no i dzis opowiadalismy to mojej mamie - smiala sie, ze moze maluch lubi jak sie go kolysze... a jak sie klade czy siadam to kolysania brak i wtedy sie awanturuje... no i cos chyba w tym jest bo jak chodze, czy cos robi to czuje go ale nie tak...