reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiecie co?? przez to szalenstwo zapomniałam napisac wam najwazniejszą wiadomosc dnia!!!

otóż....wczoraj wyjasniło sie z mieszkaniem

a dzisiaj??.....z.....:-):-D:cool2:

DOSTAŁAM POZWOLENIE Z mILENKĄ NA POBYT W NORWEGII!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

takze kochane WRESZCIE moge sie zająć przyjemnymi rzeczami i moge byc spokojna
super ze sie wszystko tak skonczyło :-):-)
jestem mega happy :-D:-D:-D

Ladina zrobiłam gulasz ale niestety zabrakło papryki

ale...postanowiłam zrobic teraz zupe gulaszową bardzo pikantną :-) z papryką ;-) juz hihiiiii

kurcze tak o jedzeniu i sie głodna zrobiłam :-D

Witajcie Mamusie!
Nareszcie się odsprzątałam w kuchni, bo przedwczoraj przyszli panowie, żeby wymienić piec do ogrzewania i.... No właśnie, myślę sobie "dobrze", bo rok o to walczyliśmy z właścicielką domu, "niech robią". Efekt taki, że przedwczoraj pół podwórka mi młotem pneumatycznym rozbili a wczoraj tym samym narzędziem pracowali w mojej kuchni nie uprzedziwszy mnie wcześniej, że tak to będzie wyglądać. W domu: POBOJOWISKO! :szok::wściekła/y: Na szczęście uratowałam pranie, które wisiało na suszarce w kuchni i zdążyłam je w porę ewakuować.

Anineczka- dzięki za info :tak: Co do tego olejku do masażu WELEDA to ja widziałam u nas w aptece produkty tej firmy, ale czy ten konkretnie był to nie wiem. Ja stosuję olejek migdałowy i do niego dodaję wit. E, bo taki przywiozłam z Polski, i masuję, masuję...:-D Mam nadzieję, że pomoże.

Lilka - bardzo się cieszę, że wszystko się układa. Tak trzymać!!!!

OK, dobrej nocki wszystkim!!!!!!

Pierwsza;-)
nie moge spac, bo te dwa lobuzy tak sie wierca, ze juz przestalo to byc smieszne:dull: Boli jak cholera chyba zwarjuje....Chcialabym, zeby juz minal ten magiczny 36 tydzien:baffled:

Lilka
u mnie dzis powtorka z rozrywki - gulasz;-)
ciesze sie, ze juz masz z glowy te formalnosci, bo to jednak niezly stresik byl dla Was.

Misia
Fajnie , ze wiesz juz kiedy przywitasz mlodego, mozesz sie spokojnie przygotowac, zrobic na bostwo do szpitala;-) Nie to , ze jak kocmoluch wyrwany w srodku nocy z lozka;-):-D

Hej:-)

Lilka suuupppeeerrr to teraz full legalni jesteście;-)

Olpa no to niezłe przeżycia miałaś z tym piecem... o matko...:-(

Anulka mój młody też daje takiego czadu ostatnio że masakra...a wczoraj to normalnie krzyczałam z bólu:-) a mąż tylko chodził i marudził:-) ni strasz mnie co się dzieje:-) hhehe biedaczka zestresowałam że rodzę:-)
A wogóle to masz przezycia z tymi wynikami...ale że az tak jedne od drugich mogą sie róznić?????

Kathe ładne masz przeżycia z tym tańcem:-) bierz zwolnienie i sie nim nie przejmuj...:-)

Misia ale masz fajnie ze już wiem kiedy Igorek będzie z wami...zazdroszczę Ci strasznie... ale co tam na każdą z nas przyjdzie czas:-) hehe

A ja znowu pół dnia wczoraj w firmie spędziłam...:-) kurde masakra:-) mamy nową pracownicę i jak sie okazało wszystko co miała zrobić spierniczyła:-( masakra a tyle razy miała tłumaczone:-( no ale niestety jak widać nas ne słuchała:-( no i trzeba było wszystkie papiery odkręcać>...:-( bo księgowość by nas zjadła:-)

a dzisiaj biorę sie za sprzątanko:-) obym miała natchnienie:-) bo narazie siedzę z kawką:-) i tak sobie myśle że mi się nie chce:-) hehe ale wiem że muszę i to jest najgorsze:-(

buziaki mamcie:-)

witajcie :-)
Lilka..
super wieści,ciesze sie bardzo ze wszystko pomyślnie się skończyło
Gratuluję!!!:tak:
Kathe..bierz śmiało zwolnienie i olej tego niepoważnego gościa;-)
Ladina..bidulko,jeszcze troszkę trzeba wytzymac a już za momencik będziemy tulić nasze skarby:-D
sabina...mi też za zadne skarby nie chce się sprzątać
miałam takie plany na wczoraj,ale wzięły w łeb
więc dzisiaj nie mam wyjścia:cool:

milutkiego dnia:-)
lecę robic kawkę i śniadanko....

sabinko
a ja myslalam, ze slaskie to sie robi poprostu z maki ziemniaczanej a nie z zniemniakow:zawstydzona/y: Taka ze mnie kucharka:zawstydzona/y:

Pati
odliczam kazdy dzien normalnie... jednak blizniaki to ogromna roznica...

reklama
dzien dobry
ja dzis mialam dobra nocke ,
ja dzis odbieram psa od tesciowej na 4 dni :wściekła/y::wściekła/y: nie lubie tego kundla
no ale coz
po za tym moje 2 koty zupelnie sie z nim nie rozumieja wiec musze trzymac psa w jednej czesci domu takze by koty mogla sobie wmiare zyc normalnie

to jest ropieszczony kudel , nie potrafi byc sam , piszczy itp ..........juz kilka razy myslalam zeby mu dac odrobine valium :sorry2::sorry2:

no nic to tylko 4 dni ..........a tesciowa bedzie wdzieczna :-p:-p

lilka: super ze masz juz pozwolenie
misia : ja tez bym chciala znac dokladna date , ale z drugiej strony nie chcialabym cesarki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry