reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny
odnosnie torby do szpitala ...... jakie ciuchy zapakowalyscie dla siebie
ja też mam dresik przygotowany
z autopsji wiem ze najwygodniej z pocharatanym kroczem sie w dersy wbic:-p

bira...a jak u Ciebie z porodem?
podjęliscie decyzję w związku z wywołaniem?:-)

my nie jedziemy na mecz
bylismy w kosciele i na wyborach
bylo mi tak słabo ze masakra
raczej nie pisze sie na podróz samochodem 70km w jedną strone:cool:

a wiec dresy .. tez tak myslalam ale chcialam sie upewnic ... dzieki
jestem dzis wiekszosc niedzieli sama maz pojechal na golfa , a mi sie nawet z nim niechcial jechac
bo moje sie ze sie do konca przeziebie

wiec siedze i zatsanawiam sie co mam jeszcze kupic dla malego

no i robie liste zakupow swiatecznych , bo pozniej to pewnie nie bedzie mi sie chcialo nawet o tym myslec ........ boze jak to zawsze jest trudno wymyslec na prezenty

no i mezus pojechal do pracy :sorry: a bylo tak fajnie.... Teraz bede sama siedziec w domciu mircia wiec nie "jestes sama" z tym siedzeniem :-p mirka Ty juz o Świetach myslisz??

i co ja mam robic? ...heh allegro wita i zaprasza :-D brakuje mi jeszcze poscieli do wozeczka..., hmmm... popatrze bo nie wiem co mi jeszcze brakuje :sorry:

milego popoludnia kochane!

Helo

Women i jak sie czujesz?
Moze to byly tylko skurcze Braxtona? W poprzedniej ciazy za kazdym takim skurczem bylam spanikowana,nawet raz pojechalam do szpitala,a to byl falszywy sygnal.
Jezeli skurcze beda co 5-10 minut i nie beda przechodzic przy kazdej zmianie pozycji,nawet po kapieli i lezeniu na sofie to wtedy mozna sie zaczac pakowac do auta.

Pati ty jutro masz 40 tydzien :szok::szok::szok::szok:
Zycze Ci abys nie byla przeterminowana ;-)
Moze Marcelek poslucha sie tak jak Samuel?

Larvuniu ja mam kombinezonik i spiworek do wozka.Pod spod wystarczy kocyk polozyc.

Powiedzcie mi,kto wyplaca w Pl becikowe? Zus czy Urzad Miasta?

Anineczka ja mysle ze były przepowiadające bo wlasnie po kąpieli przeszly.

Larvunia ja mam spiworek i posciel rowniez mam,kosztuje okolo 50zł wiec kupiłam,tyle ze zastanawiam sie czy ta posciel tez trzeba ubrac w poszewkę?

reklama
pati : kto wie moze jutro sie zacznie, moze marcel to geniusz i umie juz liczyc .... i wie ze ma jeszcze jeden dzien :-D

a ja sie czuje bleeeee ............niby nic mi nie jest a czuje sie beeeeee, brzuch twardy , chodzi mi sie marnie , dziecko nasciska na dole i kopie w zebra ....bee beee :baffled::baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry