reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam

Co znajde czas to zagladam ale przy dwoch urwisach to tego czasu mło ostaje:-)
Adas je i rosnie wazy juz 3400g:-) w czwartek bylismy na kontoli w szpitalu i było dobrze:

Nowej mamie gratulujemy:-)

reklama
Dzień dobry.

Ufff, nadrobiłam zaległości w czytaniu, przez dwa dni miałam problem z internetem.

Misiu - gratuluję.

Women jak po wieczorze pełnym wrażeń?

My wczoraj malowaliśmy , malowaliśmy i malowaliśmy, ale przed nami jeszcze dużo pracy. Oczywiście mąż robił, ja Mu pomagałam i bardziej się przyglądałam jak idzie praca. Dziś odpoczywamy.

Do później.

Aha, już drugą noc prawie całą przespałam (z dwiema pobudkami na siusiu).

dziendoberek :-)

dzis leniwie sie witam... mezus od rana mnie rozpieszcza :tak: Najpierw wyszedl z pieseczkiem na spacerek a zawsze z rana ja wychodzilam. Pozniej sniadanko podal do lozeczka..., kapiel z pianka przygotowal... No i gary pozmywal ktore "kwitly" w zlewie od wczoraj. No i za godzinke idziemy na zakupy. Czyzby cos chcial :confused::-D:-D:-D

spokojnej niedzieli kochane :-D

Witam:-):-):-)
Women, no no... to wczoraj mialas przedsmak tego co wszystkie nas czeka...

Pati... dzialajcie z mezem, dzilajcie... ja tez chcialam cos podzialac, ale moj mezus jakos nie bardzo...

Misia, juz 2 dni ma swojego malucha...:tak::tak::tak:

My juz po sniadanku, jedziemy zaglosowac, na zakupy i na 2-3 godzinki do firmy...

Buziaki

dziendoberek :-)

dzis leniwie sie witam... mezus od rana mnie rozpieszcza :tak: Najpierw wyszedl z pieseczkiem na spacerek a zawsze z rana ja wychodzilam. Pozniej sniadanko podal do lozeczka..., kapiel z pianka przygotowal... No i gary pozmywal ktore "kwitly" w zlewie od wczoraj. No i za godzinke idziemy na zakupy. Czyzby cos chcial :confused::-D:-D:-D

spokojnej niedzieli kochane :-D
wow .............. ja tez tak chce

Dzien dobry
Ja po przespanej nocy jeszcze 2w1 hehe fałszywy alarm wczoraj był,ale sie strachu najadłam bo byłam sama w domu.
Dziś nie mam specjalnych planów,planuję na 20 wybrać sie do kina na "Wpadkę"
Larvunia ale milutko ci mężuś zaplanował poranek super
Kunda super ze mały rośnie i ze zdrowy jak ryba
Mirka ja też bardzo lubię narty,zobaczymy jak to bedzie w tym sezonie
Pati miłej niedzieli,jak coś to dzwoń to zaraz będę.
Anulka miłych zakupów
Jolie odpoczywaj kochana
A wszystkim dobrego wyboru na WYBORACH.

w36.jpg
Tak wygląda dzidzia w 36 tygodniu ciąży słodko no nie,ale nie dziwie sie ze tak wierzgają nasze dzieci zobaczcie jak im musi być niewygodnie.

Misia gratulacje!!!!!!!!!
Igorek witaj po tej stronie brzusia:-)

dzis obchodzimy z mezem rocznice slubu

Sylwia wszystkiego naljepszego z okazji rocznicy:-):-)

ale zaufajcie,ze to jest pestka w porownaniu z kolezanka jaka mam w swoim towarzystwie (no musze to powiedziec-bo ona jest normalnie pierwsza liga)
Laska jest w ciazy z 2 dzieckiemi termin ma wyznaczony tydzien po mnie-niby juz raz wszystko przezyla,no ale w polsce-a nie w UK,tak wiec tylko slysze jaki ja to bede miala ciezki porod bo to moje pierwsze dziecko-no i w tym szpitalu w ktorym bedziemy rodzic(bo bedziemy rodzic w tym samym) to w ciagu zeszlego tyg.5 noworodkow zmarlo,ze jej znajoma rodzila tam 54 godz. i nie chcieli jej zrobic cesarki-chyba ze ma 4 tys.-normalnie tak sie przy tej kobitce doluje i denerwuje,ze moj mezczyzna mowi ostatnio do niej-wez juz sie uspokoj,bo moja kobitka palpitacji serca dostanie-normalnie tak mie zezlila,ze szok z tego stresu normalnie oddychac nie moglam-no i badz tu dobrej mysli-masakra!!

Ja przy takich osobach od razu kończę rozmowę. Czasami kończy się to niemiłą wymianą zdań. Nie wiem jaki cel mają takie osoby, ale są chyba jakieś niezrównoważone. Teraz do mojej mamy dzwonią życzliwe osoby, które opowiadają jej o różnych komplikacjach pooperacyjnych, o nawrotach nowotworów i o rychłej śmierci...:wściekła/y: Odklada od razu słuchawkę, bo po co wysłuchiwać jakiś idiotów.

Lilka jak przeprowadzka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry