Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najpierw wyszedl z pieseczkiem na spacerek a zawsze z rana ja wychodzilam. Pozniej sniadanko podal do lozeczka..., kapiel z pianka przygotowal... No i gary pozmywal ktore "kwitly" w zlewie od wczoraj. No i za godzinke idziemy na zakupy. Czyzby cos chcial 

wow .............. ja tez tak chcedziendoberek :-)
dzis leniwie sie witam... mezus od rana mnie rozpieszczaNajpierw wyszedl z pieseczkiem na spacerek a zawsze z rana ja wychodzilam. Pozniej sniadanko podal do lozeczka..., kapiel z pianka przygotowal... No i gary pozmywal ktore "kwitly" w zlewie od wczoraj. No i za godzinke idziemy na zakupy. Czyzby cos chcial
spokojnej niedzieli kochane![]()
dzis obchodzimy z mezem rocznice slubu
ale zaufajcie,ze to jest pestka w porownaniu z kolezanka jaka mam w swoim towarzystwie (no musze to powiedziec-bo ona jest normalnie pierwsza liga)
Laska jest w ciazy z 2 dzieckiemi termin ma wyznaczony tydzien po mnie-niby juz raz wszystko przezyla,no ale w polsce-a nie w UK,tak wiec tylko slysze jaki ja to bede miala ciezki porod bo to moje pierwsze dziecko-no i w tym szpitalu w ktorym bedziemy rodzic(bo bedziemy rodzic w tym samym) to w ciagu zeszlego tyg.5 noworodkow zmarlo,ze jej znajoma rodzila tam 54 godz. i nie chcieli jej zrobic cesarki-chyba ze ma 4 tys.-normalnie tak sie przy tej kobitce doluje i denerwuje,ze moj mezczyzna mowi ostatnio do niej-wez juz sie uspokoj,bo moja kobitka palpitacji serca dostanie-normalnie tak mie zezlila,ze szok z tego stresu normalnie oddychac nie moglam-no i badz tu dobrej mysli-masakra!!
Odklada od razu słuchawkę, bo po co wysłuchiwać jakiś idiotów.