reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry.

Ja wyspana jestem, aż nie mogę w to uwierzyć :-):-)
Oczywiście jestem już po śniadanku i kawce.

Pati - trzymaj sie kochana, widać synkowie są punktualni ;-)

Women jak samopoczucie? Czy po zatruciu wszelkie ślady zniknęły?

Sabina, Mirka, Anulka piszcie co u Waszych maleństw.

Ladina witaj.

reklama
wlasnie wrocilam ze szpitala
sprawdzili mi wszystko , zrobili USG ( wszystko super) zrobili wywiad odnosnie moich chorob itp
mam umowione CTG x 2 , wiec teraz tylko rodzic

musze przyznac ze zpital mnie zawsze przygnebia ale ta porodowka jest naprawde przyjemna

czesc kochane :*

pati jakie masz punktualne dziecie :tak::-D Aby wszystko bylo po Twojej mysli kochana! Trzymam kciukasy.

misia!!!!! Daj jakis znak....

mirka ja tam nigdy nie polubie szpitali :sorry: Dobrze, ze wszystko super wyszlo na usg.

jejku.... tez juz chce urodzic..... :sorry: wyszlam z wanny i juz nic mi sie niechce :baffled: Glupio sie czuje na spacerku z pieskiem jak ide turlajac sie a nie idac. Jak pingwin! Az glupio.... ehh... i strasznie mecze sie... ale nazekam , ale naprawde mam juz dosc! Maluszek mnie nie slucha i chyba mu tam dobrze w moiim brzuszku bo nie widze aby chcial wyjsc. A taka panika byla u mnie przedwczesnym porodem...ehhh....

ja juz po wizycie połoznej:tak:
mam 1,5cm rozwarcia i delikatne skurcze co 15-18 minut
dała mi jakieś czopki które mam wziąć o 15tej i czekac
powiedziała mi ze napewno sie to w dzien rozkręci i do jutra urodzę:-D:-D:-D:-D:-D
boże jak cudownie
w razie co to napisze smska do Moniki-women
buziolki kochane

Witam:-):-)

Pati, super:tak::tak::tak: ...nic tylko grzecznie czekac na final:-):-) ...trzymam kciuki:tak::tak::tak: ...och, to juz tuz, tuz... ...pewnie jestes mocoooooo szczesliwa, daj znac jak samopoczucie no i piszkoniecznie na biezaco co i jak...
buziaki:-):-):-)

ja juz po KTG, wszystko w normie skurcze wlasciwie zadne, bo max bylo 20... choc moja ginka mowi, ze jak cos to zaczac sie moze w kazdej chwili... och juz bym chciala...
nastepna wizyta 29.10 - no chyba ze cos wydarzy sie wczesniej:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry