reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Pati ale super!!!
Oj zazdroszcze tak poslusznych synow :tak:;-):-D

Ladina kochana pisz czesciej z nami ,melduj sie co jakis czas:-)

Women
chcialabym obejrzec ta bajke,uwielbiam takie filmy:-)
Jak sie czujesz? Skurczyki przeszly?

Anulka mamy termin na ten sam dzien 9.11 ciekawe,ktora pierwsza bedzie.\Tez z checia poszlabym na Ktg zobaczyc co sie dzieje,no ale znacie moja sluzbe zdrowia:angry::baffled:
Mirka to dobrze,ze wszystko okey ;-)

Ja dzis po raz pierwszy na siusiu obudzilam sie o 6:30 tak wiec tez sie wyspalam:-D
Tymbardziej,ze babcia mnie rozpieszcza i daje pospac do 10:00.
Antek wyczul w ktorym pokoju spi babcia i pierwsze kroki kieruje do niej zamiast do mnie.Babcia go zabiera na dol a ja sobie chrapie w najlepsze:rofl2:

A co do PO.
No zobaczymy,w spocie reklamowym tak fajnie ludzie wracali z Obczyzny do kraju:-D
Ciekawe czy Ci ludzie faktycznie wroca:eek:
Ofkors nie bylam za Kaczkami ale Tusk bedzie mial bardzo ciezko z opozycja:tak:
Oby wytrwal :tak:

Ja mam lekkie skurcze przepowiadajace,dziecko chyba wciska sie w kanal bo bol straszny w pipce i podbrzuszu czuje.Wogole rozpycha sie dzisiaj jakby szykowal sie do czegos.
Oczywiscie nie panikuje i nie mowie,ze juz jade na porodowke.Pewnie wiekszosc z nas ma teraz takie bole:tak:
Ale bardzo bym chciala,zeby to byla oznaka porodu:sorry:

reklama
anineczko
ostatnio to juz nie mam ochoty na nic, leze tylko jak wieloryb na sofie;-)
Na dodatek zrobilo sie zimno, troche sniegu spadlo. Wczoraj w sandalkach bylam w szpitalu na ktg, bo w inne buciki nie wchodze:zawstydzona/y:;-) Kurteczka tez sie nie dopina a przeciez nie bede kupowac teraz nowej kurtki:no:

Zazdoszcze Ci, ze masz babcie do Antosia:tak: Ja sama walcze z Viki;-), juz od jakiegos dluzszego czasu nie bylam z nia na spacerze:zawstydzona/y:, bo nie daje rady, dlatego mala czeka az tata wroci z pracy. Mam z tego powodu lekkiego dola... Na moja mamusie niestety nie mozna liczyc:baffled:

pati trzymam kciuki zeby szybko poszlo:tak:

anineczka to masz teraz fajnie -chociaz wyspac sie mozesz:tak:fajna ta twoja babcia;-)a co do polityki to widze ze mamy takie same poglady;-)

ladina ja juz tez sie w zadna kurtke nie mieszcze-chodze rozpieta:sorry: najgorsze jest to ze musze chodzic tak na zajecia a nie ukrywam ze juz zimno sie robi:-( no ale jakos przezyje

wlasnie co sie dzieje z lilka??

ulalala widze ze tu rozdwajanie cala para :tak:
ja zaczynam sie bac jak wszystko to czytam ale mam nadzieje ze u mnie jeszcze chwila nim nastapi ten wielki moment
wczoraj bylam w szpitalu i rozmawialam z polozna, wszystko ok
5 listopada mam sie stawic na ktg
u mnie chyba skorczow poki co brak ale tez mam takie uczucie ciagniecia w dole brzucha

czekam na kolyske ktora kupilam na allegro bo czuje ze ta ze stanow nie dojdzie na czas
poki co kupilam taki kosz z buda dla malutkiej

trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki

sciskam mocno

ja dzis oddalam mocz do analizy i zobaczymy jak wyglada ta sprawa z bakteriami-czy bede musiala brac antybiotyk czy nie. Wyniki jutro po poludniu albo pojutrze. Najgorsze ze przez ten stan zapalny mam cukry wysokie i musze byc na scislejszej jeszcze diecie bo inaczej mi wprowadza insuline:-(:-(:-( ehhh koncowka ciazy nie dosc ze ciezka sama w sobie to jeszcze wyniki zle:sorry:

jestem już w domku! :biggrin2:
dziękuję wszystkim za smski i gratulacje na forum!
Podobno mój mąż umieścił na moim blogu tutejszym wpis :biggrin2: fajno.
Ja mam anemię ale wyszłam na własne żądanie bo już myślałam że skisnę w tym szpitalnym smrodzie. Straciłam dużo krwi bo łożysko było dość duże i generalnie jakieś komplikacje były, ale już się czuję duuuużo lepiej.
Igor jest bardzo podobny do Wika, ale jest dużo spokojniejszy i bardziej cierpliwy, pije ładnie mleczko z cyca i jest jak aniołeczek.
W szpitalu bardzo tęskniłam za Wiktorem. Ale już dzisiaj będę miała w domku ich dwóch. Ale jestem szczęśliwa :biggrin2:
Potem jeszcze coś napiszę, ale muszę dojść do ładu na chacie i się trochę pokokosić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry