reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a co do typowych facetów to Ci powiem że mój mąż to jakis dziwny jest:-) bo on np. na walentynki potrafi mi nie dac:-) gdzie asię potem obrazam przez dzień:-) ale np. tak właśnie bez okazji często mu się zdaża:-)

reklama
ooo... no to z jednej strony to fajnie masz, tak bez okazji :tak: Ale nie przejmuj sie, moj mezus nie pamietal o moich urodzinach przez 7 lat jak bylismy para..., w 8 roku sie pobralismy i w dzien slubu sa tez moje urodzinki wiec data wygrawerowana na obraczkach jest, dzieki temu pamieta o moich urodzinach jak i o dacie slubu :sorry2::blink: he he he... po 7 latach w koncu :-p:-D

dobra kobietki ide na dluzszy spacerek z pieseczkiem, do pozniej jak cos :-)

czołem Kochane
siedzę i czytam co tam u Was
ale nie mam weny na odpisywanie:zawstydzona/y:wybaczcie
dzisiaj mam spadek formy
pewnie jutro cały dzien będę się śmiała
och hormonki szaleją,szaleją

trzymam kciuki za rozdwajanie:tak::-Dkażdej zyczę takiego porodu jak mój:rofl2:

Waszka jak tej pani 25 letniej udalo sie juz 4 dzieci urodzić ??????????????????
Co to za kwiatki wszyscy dostają a ja nie????Chyba sie obrażę .
Ja ide sie szykować i zmykam do miasta na jakąs herbatkę z malinami hie hie hie

Do pozniej albo do jutra papa

Ale dzis sie dzieje:-D:-D:-D

Sabinko, kwiatki pikne:-D:-D:-D tez chce... no moze jak urodze synka to dostane:-D:-D ...zartuje, u nas na oddzilae byl napis, ze zakaz przynoszenia kwiatow - wiec chyba dupa:-D:-D:-D

Ja na 19-ta mykam do lekarza, zupelnie nie wiem jaki jest... tyle, ze pracuje w szpitalu... no ichcialabym cosik ustalic - jak maluszek nie zechce sam sie urodzic do tego 8-9 listopada, a od 7-go zaczynam 42 tydzien... to zeby pomogli mi jakos, a nie polozyli na oddziale - jak kolezanke z sali i potem zakladali jakies cewniki, zele na szyjke i cuda... chyba wole by wtedy miec c.c., oczywiscie jak sam maluszek nie zechce sie urodzic... zobaczymy co powie...;-)

buziole:tak::tak::tak:

Witam po krotkiej przerwie, nie mialam internetu ;(
Mialam nadzieje ze sie ktoras rozdwoi, ale widze ze nic tu sie nie rusza :) Chyba jednak juz wszystkie maluszki beda listopadowe :)

Ja sie czuje swietnie, brzuch juz bardzo nisko, babki mnie zaczepiaja w sklepach i mowia ze chyba juz mi niewiele zostalo.
Oprocz dobrego samopoczucia mam jeszcze jedna dolegliwosc- mianowicie spanie!! potrafie polozyc sie o 22 wieczorem, obudzic sie na szybie siusiu o 3 w nocy, a po tym zaraz pasc, pozniej ledwo zywa reaguje na budzik mojego P i spie do 11. Wstaje na jakies 2 godzinki i pozniej znowu wyrko. Gdyby mnie nikt nie budzil to pewnie bym przespala pol dnia.

Bira a Ty przez przypadek nei masz jutro cesarki????????????????Bo tak mi sie przypomniało:-) Jak nastrój??:-)

Mam jutro. Wpadłam, zeby się pożegnać na kilka dni. Na razie u mnie zero stresu. Niedawno wróciliśmy z zakupów, wiec mam już totalny błogostan:-) Nawet nie myślę o tym, ze jutro mam isć do szpitala. Jak tylko troche dojdę jutro do siebie dam znać jak poszło:-)
Trzymajcie się:-)

Waszka jak tej pani 25 letniej udalo sie juz 4 dzieci urodzić ??????????????????
Co to za kwiatki wszyscy dostają a ja nie????Chyba sie obrażę .
Ja ide sie szykować i zmykam do miasta na jakąs herbatkę z malinami hie hie hie

Do pozniej albo do jutra papa

tu w Angli jest troche inne zycie niz w Polsce, 14 -15 letnia mama to normalka, ta moja znajoma zaczela od 15/16 bo jej najstarszy ma 8/9 a najmlodsza 1,5. Ona praktycznie co 2 lata rodzila. Wszyscy sie smieja ze z tym rozpedem to do 10 dobije. Ale i tak nie jest z nia zle, cala czworka ma przynajmmiej jednego ojca, a w UK to zadkosc. Wiekszosc kobiet ok 25-30 ma przynajmmiej 2 i kazde dziecko z innym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry