reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

wisienka..az mi się nie chce wierzyć w to co piszesz
szczerze mówiąć pierwsze słysze żeby takie szybkie macierzyństwo było normą w UK
zanim tu nie przyjechalam tez mi sie nie chcialo wierzyc dopoki nie zobaczylam na wlasne oczy, ile mlodych mam pcha wozki dzieciece. Pozatym nie mowie ze kazda dziewczyna w wieku 15/16 jest mama, tyle tylko ze mozne je spotkac czesciej niz u nas w Polsce.

Tak czytam wasze wypowiedzi od 3 dni i musze stwierdzic ze ja tu chyba jedyna ktora nie pije kawy.....niechcialabym zadnej z Was urazic, bron Boze, ale nie boicie sie ze szkodzicie swojemu malenstwu? bo ja odkad zobaczylam 2 kreski na tescie to mam jakis opor psychiczny

wiesz co wisienka ja jak na początku ciaży zapytałam moją ginkę o bóle głowy to powiedziała że najlepsza jest kawa ale taka fusiasta a jak powiedziałam że mnie odrzuca to powiedziała że w takim razie pepsi:-)
wiec powiem Ci że wszędzie gdzie pisza o kawie nigdzie nie pisza że nie można a do tego my pijemy z mleczkiem puszczalską:-) wiec to już wogóle "siki ciotki weroniki" :-)
ale to moje zdanie i każdy ma prawo do swoich spostrzeżeń:-)

a właśnie apropo kawy kupiłam sobie taką fusiasta o smaku waniliowym............mówię wam jaki zapach:-) no i co z tego wypiłam 3 łyki i miałam dosć mdłości mi wróciły:-) ;-) heheh i teraz tylko jak znajomi przychodza to wszystkim wciskam i wąham:-)

ja tak naprawde jak zobaczyłam 2 kreseczki to od razu rzuciłam papieroski dosłownie od razu:-)...naszczęscie zobaczyłam je szybko i nie paliłam znowu dużo wiec aż tak cięzko nie było:-) wiem że niedobra byłam że paliłam i wogóle ale cóż głupota ludzka nie zna granic:-)

ale tu chyba mało przedciażowych palaczy było wiec nie poruszam tematu...:-) ale tak cichaczem dla tych palących:-) czasem mam ochotę na iryska mietowego:-) heheh i znowu ukazuję ludzką głupotę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry