reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sabinka-to fajna wiadomosc o tej twojej cioci - nastepna do kompletu z brzuszkiem

Larvunia-dzieki za slowa otuchy-ale normalnie sie czuje jakby mnie ktos zmielil-juz chce na porodowe!!!!!!

a ja wykapana,po swoich serialach i ide znowu sprzatac-nudzi mi sie bardzo!!
moj M wlasnie wraca z silowni wiec standardowo obiado -kolacje bedzie zaraz jadl-wiec musze podgrzac!!!
do jutra kochane jabym juz dzisiaj do was nie zajrzala!!

sabinko...gratulacje dla Cioci:-D

a my dzisiaj po pierwszym spacerku jestesmy
wkleje tu fotke bo w galerii juz dzisiaj duuuuuuuzo innych powklejałam:tak::-D:rofl2:
naszpiknymarcel051bs1.jpg

Hej Kobietki!! :-)
Jak widze duzo sie dzieje:tak: Gratulacje dla rozdwojonych:-D:-D!!! Nawet n ie wiecie jak wam zazdroszcze.. :-D
asix juz po terminie:szok:, no prosze jak ten czas leci.. A te moje malenstwo nie przejawia zadnej checi opuszczenia brzuszka:no:. Mialam dzis skurczki, nawet czesto, ale nic z tego nie wyniklo i teraz czeka mnie nastepny dzien oczekiwania!:crazy:
Mam tyle energii w sobie w ostatnich dniach, ze jestem przerazona swoimi mozliwosciami:szok:, wczesniej tak nie bylo. Zupelnie jakbym miala urodzic za dwa miesiace:crazy::crazy:.
Szczescie, ze data 1 listopada nie jest juz dla mnie zagrozeniem:-), jutro moze dziac sie juz co chce:-).
Powodzenia w rozdwajaniu!!:-)

kochaniutkie do juterka :-) Jutro jade na KTG i na cmentarz do bliskich (dzis nie mialam jak :-() Jezeli rano sie nie odezwe tzn ze zaspalam ...i jestem gdzies na miescie. Odezwe sie napewno jak nie rano to wieczorkiem ;-) Wiec sabinko kawki z rana moge jutro nie wypic z Toba :sorry: Ale zobaczymy jeszcze....

pati fajnie juz pierwszy spacerek zaliczony :tak: Gratuluje :laugh2: (fajny wozeczek)

dobrej nocy :**

dzień dobry:-)

Pati gratulacje spacerku:-) :-)
LArvunia no wiesz co kawki nei wypijesz zastrzele:-) hehehe

Mamcie co maja dzś doktorków czekamy na relacje:-)

reklama
Hej dziewczynki!
ja wpadam na chwileczke powiedziec, ze beda mi w poniedzialek prawdopodobnie wywolywali porod:eek:Boje sie jak cholera.
Przepraszam, ze tak samolubnie, ale jakas poddenerwowana jestem po tej wiadomosci.Postaram sie zajrzec i Was poczytac pozniej.
Milego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry