reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mam pytanie do misi , pati i reszyt ktora karmi piersia
co jecie a czego nie jecie ..............
tak generalnie co u was skutkuje ze maluch czuja sie ok

Mircia tak jak sugar napisała ;-) są matki które trzymają dietę i wciąż jest kolka a są takie które tej diety nie muszą trzymać bo mały wszystko toleruje ;-)
ale jeśli chodzi o mnie to ja jem wszystko i mały nie ma żadnych kolek. Ja tylko unikam alkoholu tak jak w ciąży i ewidentnych świństw których unikałam zawsze czyli produktów z dużą ilością konserwantów. Generalnie to jestem wyluzowana i mam nadzieję że Igiemu tez sie to udziela ;-)
ale tutaj masz linka do diety kobiety karmiącej:
https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/jaka_diete_powinna_stosowac_mama_karmiaca.html

reklama
hi
ja tak kontrolnie, nadal w 2 w 1 .....
platam sie bezsensu po mieszkanku, bylam tez z pieseczkiem w lasku na dluzej...., troszke pospalam a teraz ide do wanny polezec a co! :rofl2:

kathhe sugar mi dobrze napisala ostatnio ze trzeba wyluzowac ;-):tak: Tez pytalam o to ostatnio o te "wycieki" na wkladke ;-)

....no to ide do tej wanny :happy:

Larvunia udanej kąpieli:-) :-)

ja z mężusiem wysprzątałam cały domek:-) padamy normalnie oboje:-)
w końcu zrobiłam porzadek na balkonie i ściagnęłam kwiatki...:-) zabierałam się do tego od 2 tygodni:-) i w końcu się udało..:)

Mirka ja mojemu malenstwu poscielilam lozeczko juz pod koniec sierpnia :-) wiem ze troche wczesnie, ale odrazu po zakupie chcialam zobaczyc jak to bedzie wygladac z tym baldachimem, karuzela itd. i juz nie chcialo mi sie tego demontowac.. ..tak ladnie to wyglada, no i kazdy kto mnie odwiedza to chce ogladac pokoj dzieciecy,
i powiem ze o dziwo jakos specjalnie sie na to nie kurzy, ale mimo wszystko odkurzam raz w tyg, w pokoju dzidziusia chociaz jeszcze nikt tam nie mieszka :-p chociaz i tak pewnie przez pierwszy miesiac dzidzia bedzie spac kolo mnie w specjelnym koszyczku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry