Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam pytanie do misi , pati i reszyt ktora karmi piersia
co jecie a czego nie jecie ..............
tak generalnie co u was skutkuje ze maluch czuja sie ok
Dziewczyny a w co najlepiej ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, powiedzmy na taka pogode jak jest teraz- 5stopni i spory wiatr.
i nie jest to sluz tylko cos bezbarwnego wodnistego ale chyba niepotrzebnie sie nakrecam
bo raczej bym czula ze cos jest nie tak, prawda???
z tymi wyciekami to tez tak mamwitam mamusie:-)
tak sobie czytam i czytam i widze ze pojawiaja sie juz tematy zwiazane z pielegnacja naszych malenstwDziewczyny a w co najlepiej ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, powiedzmy na taka pogode jak jest teraz- 5stopni i spory wiatr.
Wystarcza tylko body, pajacyk skarpetki, kombinezon i ciepla czapeczka?
U ,mie dalej spokoj , jutro ide na KTG znowu.
A co do tych wod to mi tez cos ciagle wycieka, czasem mam naprawde baardzo mokroi nie jest to sluz tylko cos bezbarwnego wodnistego ale chyba niepotrzebnie sie nakrecam
bo raczej bym czula ze cos jest nie tak, prawda???
![]()
ja wychodzilam w grudniu z malym wiec bylo duzo zimniej
mial na sobie body pajac , czapeczke tak bawelniana ale cieplejsza, kombinezon polarowy i w foteliku spiworek ( swoja droga super sprawa)
teraz mam taki lzejszy kombinezon i tez spiworek w foteliku

ja jem wszystko oprócz cytrusów,warzyw kapustnych i ostregomam pytanie do misi , pati i reszyt ktora karmi piersia
co jecie a czego nie jecie ..............
tak generalnie co u was skutkuje ze maluch czuja sie ok
;-)przychylam się do odpowiedzi sugar....:-);-)witam mamusie:-)
tak sobie czytam i czytam i widze ze pojawiaja sie juz tematy zwiazane z pielegnacja naszych malenstwDziewczyny a w co najlepiej ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, powiedzmy na taka pogode jak jest teraz- 5stopni i spory wiatr.
Wystarcza tylko body, pajacyk skarpetki, kombinezon i ciepla czapeczka?