reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Misiu prosze,zmien na liscie imie mlodego. Nie Alexander tylko Matthew (Matt,Mati):tak:

Już się robi :tak:, Matthew to chyba Mateusz prawda? Ślicznie!
Opowiadaj co i jak! Koniecznie wrzucaj fotki! :-)

Misia gratuluję 2 tygodnia na tym świecie Igora,ucałuj od cioci Moni

Oznajmił również ze trzyma pacjentkę do 12 dni po terminie w domu,co mnie osobiscie sie nie spodobało.A tak wszystko dobrze.Dziś pojechałam po zakupy,bo od 2 dni jest u mnie Kacperek i trzeba było uzupełnić zapasy,jutro jade na zakupy ciuszkowe dla siebie,bo znajoma pisała ze swieża dostawa, a ja kocham ciuchy kupować.

Igi wycalowany ;-)
Ojej z tymi 12 dniami to troszkę przesada... 7 dni to jeszcze tak, ale 12 to juz za dużo, powinno się kontrolować stan wód, robić często ktg i usg kontrolnie.
Monia rób zakupy kochana, bo potem nosa nie wyściubisz z domku, ja sobie kupuję buty od tygodnia i wybrać się nie mogę... :baffled:

nie wiem w czym ja będę chodzic tej jesieni... chyba sobie kupię buty w internecie :szok::-D

a ja sobie paznokcie maluję :laugh2:

reklama
Ja dzisiaj sobie zrobie chyba nocny maraton gier na kurniku, jakos nie mam ochoty isc spac, szczegolnie w towarzystwie pewnego osobnika :wściekła/y: Juz mam dosc nerwow

Dzień dobry:-) ale się rozpisałyście wieczorkiem:-)

Anineczka witajcie w domu:-)
Larvunia kawka bez Ciebie jakaś smutna była:-)
Women ja też ide dzis na zakupy:-) musze sobie coś zafundować:-)
Ladinka jak tam się czujesz??;-)
Asix gołabki były pyszniutkie:-) jak zawsze:-) myślałam że dostanę kilka do zamrożenia ale niestety:-( trudno się mówi
Larvunia widzisz Marcelkowi dobrze w brzusiu:-) i się Toba nie przejmuje:-)
Wisienka ja jak ktoś sie mnie pyta czy jeszcze nie urodziłam odpowiadam no widzisz kurde mały ma mame w nosie:-) nie przeszkadza mi to zupełnie jak mają ochote niech sie pytają ich problem:-)
Sugar za duzo wolnego czasu masz:-) jak tak lubisz prasowanko zapraszam też do mnie:-) :-) hehehe
Anitt oj hormonkio szaleją...;-)

Buziaczki dla wszystkich mamusiek i brzusiów:-)

stukam się poranną kawką Mamuśki :-D:tak:
dzień dobry;-)
wstałam jak zwykle wypoczęta:tak:
napisze Wam trochę jak wygląda doba mojego Tuptusia:-)
mój anioł zasnął po kąpieli i karmieniu ok.20 i obudził się parę minut po 2giej:rofl2::tak:
przebrałam go,nakarmiłam i spał do 7mej:happy2:
teraz nakarmiony,przebrany śpi dalej....
w ciągu dnia przerwy na karmienie są krótsze
i coraz dłuzej malutki rozgląda swoimi pięknymi oczętami :rofl2:
nie wiem czy Nas widzi..podobno nieee,ale ja tam myślę ze tak:-D:-p
zaczęliśmy na dobre spacerowac
wczoraj bylismy az 45 minut:happy2:
poza tym malutki ma zaropiałe jedno oczko....
przemywam esensją z czarnej herbaty i pozniej na sucho czystym wacikiem..(tak kazała położna)
ale juz drugi dzień i ciągle tak samo to wygląda
moze macie jakieś inne rady bo ja już nie wiem sama:blink::baffled:
Samuelek bardzo duzo ciepła okazuje braciszkowi:-)
całuje go w rączki,mówi do niego pięknie
jestem zachwycona jak widzę jaki czuly jest Samuelek(to po mnie:-p:-p:-p)
no dobra juz więcej nie zawracam gitary

chciałabym abyśmy już wszystkie rozdwojone były bo brakuje mi tu tematów związanych z cycoleniem,ropijącymi oczkami itp..itd:-)
ale wiem...wiem..jeszcze troszkę i wszystkie będziemy miały dzidzie przy sobie:rofl2:

anulka gratuluje dorodnego chlopaka!!!!!

moi rodzice dzisiaj przyjechali, przywiezli tone zarcia pysznego i innych prezentow i zabrali mi malego
juz dostaje lekkiej fiksacji i nie wiem co mam ze soba zrobic :laugh2:
i az mi sie na placz wzielo jak pojechali hehe
sugar...no Ty juz kobito na finiszu...
a imię dla maleńkiej wybraliscie?
relaksuj się w tych ostatnich dniach...nawet przy prasowaniu:rofl2:
buziaki:-)

dziewczyny jak to jest z tymi wodami plodowymi???mi kiedys znajoma powiedziala ze chodzila ok tydzien czasu i nie zauwazyla ze jej pekl pechez plodowy bo tak powoli jej wyciekaly:confused2: nie wiem czy wierzyc czy nie:confused2:
Kochana mi też pękł pęcherz płodowy jak wysiadałam z auta:rofl2:
niestety nic się nie sączyło,tylko chlusnęło dosłownie wiadro wody..:-p.
zanim dojechaliśmy do domu i weszliśmy na 3 piętro to wyleciały jeszcze ze 2 wiadra tych wód....:-p:-p.
przerażająca ilość...
ryczałam jak wół ..bo tyle tego było ze byłam przekonana ze teraz to sie Marcel na bank udusi.....
wszystko opisze w porodach
kurcze,tylko nie mam czasu skończyć bo wstęp juz od kilku dni napisany:baffled::sorry2:

misia_q...gratuluję drugiego tygodnia,ucałuj Igorka w piętkę:-)
powiedz Kochana,czy chodzisz codziennie na spacerki z Igim...i jak go ubierasz..
no i może masz radę jakąś na to ropiejące oczko:-(

anineczko...Matheww,bardzo ładnie:-)
jeszcze raz gratulacje i odezwij się koniecznie i foteczki jakieś powklejaj:happy2:
buzka.

larvunia...no Marcelek rzeczywiście charakterny:-)
jak to Marcele:happy2::-p
ale nic sie nie denerwuj jeszcze moment i będziesz Go miała w ramionach:-):-D

no dobra spadam po tym mega poście się wykąpać(bo aż się spociłam:-p)
a na koniec Mamusia z Synkami...
mamaisynkihx6.jpg

dzien dobry mamusie

ja dzis tak sobie sie wyspalam , brzuch mialam cala noc twardy jak kamien
ciekawe dlaczego , teraz jest troche lepiej

pati : te nowe posty beda ciekawe , zamiast problemow ciazowych problemy z maluchami :-) tez juz sie nie moge doczekac

anitt : i jak tam wrog dzisiaj ??

czesc!!!
chcialam byc predzej na necie ale pieseczek spokoju nie dawal i musialam z nia najpierw na siusiu wyjsc ;-) ...ale juz jestem :-D
rowniez dolaczam z kawusia :-p
pati Twoj to chociaz punktualny, a moj .... bede teraz czekac i czekac... hmmm... tylko raz w nocuy kaemisz maluszka? myslalam ze karmi sie co 3h :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry