Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(musimy sie chyba bardziej postarac) :-) chyba za dobrze mu w moim brzuszku, ale we wtorek jak byma u lekarza to dziecko juz jest ustawione
i lekarz powiedzial ze lada dzien moze sie zaczac :-)
buziaki
asix tragedia z tymi badaniami w UKna pewno porod sie rozni i to pod wieloma wzgledami (ale nie zawsze porod w uk wychodzi na minus jest wiele rzeczy moim zdaniem ktore powinny byc za darmo w polsce ) no ale tym to juz sie nie przejmuje-na poczatku bardzo sie balam a teraz wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie!!
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(
wspolczujea co do wywolania porodu to rozumiem was dziewczeta, tez sie tego obawiam tym bardziej ze slyszalam ze to bardziej bolidlatego juz od jutra jak skoncze 36 tydzien zabieram sie za naturalne sposoby wspomagajace przyspieszenie porodu :-) :-):-)
tym bardziej ze termin mam na 24.11 a rodzinka do mnie przylatuje 27.11 i chyba by mi nie wybaczyla jakbym jeszcze nie urodzila, bo specjalnie po to przylatuja
wiec wstrzymaj sie jeszcze, tak bedzie lepiej dla malenstwa.