reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anulka Gratulacje!! :-)
Ja po wizycie u lekarza, siuski ok, cisnienie tez. A co najlepsze to schudlam kg!!:szok::szok: Mam dzis skurcze i to dosc czesto, wiec powoli bede miezyc czestotliwosc i zbierac sie do szpitala..:baffled::baffled:

Wisienka mojego tez nei trzeba namawiać:-) heheh
ale powiem Ci że w moim przypadku sexik nic nie daje:-) maluszek wyjdzie keidy bezie chciał:-) nie rusza go nic:-)
a co do zapałek to chyba bym nie dostała nawet do podłogi na wyprostowanych nogach;-)

Sabina mi tez jak narazie nie pomaga :crazy: (musimy sie chyba bardziej postarac) :-) chyba za dobrze mu w moim brzuszku, ale we wtorek jak byma u lekarza to dziecko juz jest ustawione :rofl2: i lekarz powiedzial ze lada dzien moze sie zaczac :-)
Wlasnie ide sie wziasc za sprzatanie podobno tez jest to jakis sposob.
Trzymam kciuki za Was dziewczeta, oby bylo jak najwiecej szczesliwych rozwiazan w ten weekend :-D :-D :-D buziaki

anulka gratuluje dorodnego chlopaka!!!!!

moi rodzice dzisiaj przyjechali, przywiezli tone zarcia pysznego i innych prezentow i zabrali mi malego
juz dostaje lekkiej fiksacji i nie wiem co mam ze soba zrobic :laugh2:
i az mi sie na placz wzielo jak pojechali hehe

reklama
na pewno porod sie rozni i to pod wieloma wzgledami (ale nie zawsze porod w uk wychodzi na minus jest wiele rzeczy moim zdaniem ktore powinny byc za darmo w polsce ) no ale tym to juz sie nie przejmuje-na poczatku bardzo sie balam a teraz wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie!!
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(
asix tragedia z tymi badaniami w UK:no: wspolczuje

a co do wywolania porodu to rozumiem was dziewczeta, tez sie tego obawiam tym bardziej ze slyszalam ze to bardziej boli :szok: dlatego juz od jutra jak skoncze 36 tydzien zabieram sie za naturalne sposoby wspomagajace przyspieszenie porodu :-) :-):-)
tym bardziej ze termin mam na 24.11 a rodzinka do mnie przylatuje 27.11 i chyba by mi nie wybaczyla jakbym jeszcze nie urodzila, bo specjalnie po to przylatuja

wisienka chba troche za wczesnie sie starasz, nie wiem czy lekarz cie nie uswiadamial- ciaza donoszona to 38 tydzien a nie 37:tak: wiec wstrzymaj sie jeszcze, tak bedzie lepiej dla malenstwa.

ANULKA GRATULUJE SYNKA:-):-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry