reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam z rana..:-)
Szybko sie witam i lece na wizyte do GP, Ktg mi maja zrobic, zobaczymy co i jak;-). Brzuszek mnie dzis pobolewa, jakby skurcze i to dosc czesto, wiec chce sie upewnic:eek:.
A co do tego wywolywania porodu, to wole poczekac chyba, przeciez termin mam w niedziele, ten przewidywany przez USG juz minol 28.10:sorry:.

na pewno porod sie rozni i to pod wieloma wzgledami (ale nie zawsze porod w uk wychodzi na minus jest wiele rzeczy moim zdaniem ktore powinny byc za darmo w polsce ) no ale tym to juz sie nie przejmuje-na poczatku bardzo sie balam a teraz wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie!!
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(

wiecie co,moze mojego M do sexiku namowie;-)
chociaz ostatnio to wieczorami sie strasznie zle czuje za to do poludnia jestem jak nowo narodzona:tak:wiec zobaczymy jak to wyjdzie:tak:
lece przygotowywac obiadzik!!!
do potem...

( ja juz chyba jestem uzalezniona-i to wszystko przez was-heheheehe!!:-D)

Ha, ha, nie Ty jedna ;-):-D:-D:-D:-D
A co do wypróżniania się podczas porodu, to już wcześniej dziewczyny mówiły, że aby do tego nie doszło to zaopatrzyły się w jednorazowe lewatywy, jakie w Polsce można kupić w aptece, ale nie wiem jak to jest w UK.

Dziewczyny!!!!!!!!:-):-):-):-)

Anulka:
"Dziś o 9:18 urodził się nasz syneczek, ważył 4520g, 59cm długi. Ja po cesarce ciągle leżę, mąż jest przy mnie... A maluszek jest śliczniutki i taki kochany... Jesteśmy bardzo szczęśliwi..."

Ogromne gratulacje Anulka!!!!!!! Ale BYKA urodziłaś!!! Czekamy na Was!
image001.gif

u mnie w szpitalu w którym rodze lewatywe robią obowiązkowo:-) i się śmieję że ja to chyba najbardziej tego się boję:-) heheheh

ale chodze nietomna dzisiaj o matko...
oglądam jakieś głupie seriale bo nie mam na nic siły......
marudna strasznie jestem:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry