wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam poranne ptaszki,
ja jak zwykle ostatnia :-):-):-) ale za dobrze mi sie dzis spalo zeby wstawac rano, dzis pobilam swoj rekord, spalam od 23 do 12 i chyba spalabym dalej gdyby nie ekipa scinajaca drzewa tuz pod moim oknem :-) :-) :-)
a co do wywolania porodu to rozumiem was dziewczeta, tez sie tego obawiam tym bardziej ze slyszalam ze to bardziej boli
dlatego juz od jutra jak skoncze 36 tydzien zabieram sie za naturalne sposoby wspomagajace przyspieszenie porodu :-) :-):-)
tym bardziej ze termin mam na 24.11 a rodzinka do mnie przylatuje 27.11 i chyba by mi nie wybaczyla jakbym jeszcze nie urodzila, bo specjalnie po to przylatuja
ja jak zwykle ostatnia :-):-):-) ale za dobrze mi sie dzis spalo zeby wstawac rano, dzis pobilam swoj rekord, spalam od 23 do 12 i chyba spalabym dalej gdyby nie ekipa scinajaca drzewa tuz pod moim oknem :-) :-) :-)
a co do wywolania porodu to rozumiem was dziewczeta, tez sie tego obawiam tym bardziej ze slyszalam ze to bardziej boli
dlatego juz od jutra jak skoncze 36 tydzien zabieram sie za naturalne sposoby wspomagajace przyspieszenie porodu :-) :-):-) tym bardziej ze termin mam na 24.11 a rodzinka do mnie przylatuje 27.11 i chyba by mi nie wybaczyla jakbym jeszcze nie urodzila, bo specjalnie po to przylatuja