reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
malinos-o matko!! wlasnie przeczytalam caly artykul-
nie chce wywolania NIE!!!!!!!!!!!!

olej rycynowy rzeczywiscie bylby chyba dobry-bo ja to sie obawiam ze wlasnie przy porodzie moge miec maly wypadek(wyproznienie sie) no wiem ze niby dla nich to normalka-ale ja sobie nie potrafie tego z glowy wybic!!

dziewczyny co wy z tym wywolywaniem porodu????:no::no::no:
rozumiem jak trzeba ale jak nie ma wskazan to co to za nakrecanie sie?
tylko 5% dzieci rodzi sie w terminie, moze byc nawet do 2 tyg w ta czy w ta i to jest caly czas ok!
maluchy same wiedza kiedy maja wyjsc, nie ma ich co popedzac jakimis dziwnymi metodami
odpoczywajcie i relaksujcie sie nim maluchyb zajma was na dobre
macie cale zycie na nacieszenie sie nimi :-);-)

ale np fikolki z lubym pomagaja ;-)

Sugar, masz całkowitą rację, nie chce panikować i dlatego wstrzymuję się na razie z wszelkimi sposobami, tylko boję sie wywoływania porodu w szpitalu, co czeka mnie 11 dnia po terminie (tak mi lekarka zapowiedziała). Zaproponowała olej i seks,aby tego uniknąć.Widać i ja i maluch potrzebujemy czasu.Na razie cierpliwie czekam.;-)

malinos-o matko!! wlasnie przeczytalam caly artykul-
nie chce wywolania NIE!!!!!!!!!!!!

olej rycynowy rzeczywiscie bylby chyba dobry-bo ja to sie obawiam ze wlasnie przy porodzie moge miec maly wypadek(wyproznienie sie) no wiem ze niby dla nich to normalka-ale ja sobie nie potrafie tego z glowy wybic!!
Asix spokojnie masz jeszcze sporo czasu, przecież termin wg OM masz na 11.11. Swoją drogą jeśli urodzi sie w terminie, to pewnie niezły patriota będzie z Twojego dziecka.;-):-) Nie martw się na zapas.

kochana ja wiem-tylko,ze ja mam wywolanie 8.11 tak mi zapowiedzieli w szpitalu,bo oni patrza wg.tej daty 1.11,bo tak wyszlo wg. pierwszego i drugiego USG-dziwni co???
dlatego zaczynam troche panikowac!!

nie chcac nikogo urazac to powiem ze dziwna ta sluzba zdrowia w uk
mam kilka grudniowek z uk i to co pisaly o porodach w uk rozni sie od tego co jest np w pl
i jakos mi sie to niepodoba :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry