reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
... <zieeeeew> .... ide sie jeszcze polozyc kochane... noc mialam ciezka, bo doslownie co 40min-godzine wstawalam w nocy, nie wiem dlaczego :dry: Zasnac mi bylo ciezko, to kota za oknem slyszalam placzacego... (szkoda maluszka, strasznie mialczal) to deszcz mi przeszkadzal za oknem... a teraz zjadlam sniadanko niestety bez kawusi i obudzic sie nei moge. Ehm... ide do lozeczka :*

reklama
larvunia-musialam zmienic-juz nie moglam na siebie patrzec:tak:
a ty jak samopoczucie dzisiaj???

Bo u mnie cisza....oprocz nieprzespanych nocy i tak naprezonym brzuchu,ze skora zaczyna mi pekac nad pepkiem:-(

ja ma juz tak standardowe noce ze mi sie smiac chce
ide spac okolo 11 , czytam troche i zasypiam jak niemowle
miedzy 3.30 a 4.30 budze sie na siku potem nie moge zasnac przez godzine moze poltorej
maly tez jest obudzony ,
zasypiam znowu i budzi mnie budzik o 7.00 zeby zrobic sniadanie mezowi

kazda noc taka sama , moze dlatego ze znalazlam dla sibie wygodna pozycje :-)( poduszka bannan i 2 poduszki normalne :zawstydzona/y:)

asix..śliczny avatarek:tak:;-)
larvunia..witaj Kochana:-)

u nas dzisiaj okropna pogoda
nie wynurzam się z chaty,
zadzwoniłam do mamy zeby mi młodego ze szkoły odebrała
do Marcelka katar się przyplątał
no i mamy problem z dojarkami:rofl2:
mlekojad wypija tyle ze mleczarnia strajkuje i dokarmiamy głodomorka Bebiko Omneo:baffled:
dzisiaj będzie u nas lekarz zobaczymy co zaradzi na oczko i katarek:confused::-D
zmykam ogarnąć chate bo pewnie zaraz będzie..........

Dzien dobry mamuski :-)

Ja dzis nawet z rana (jak dla mnie) sie melduje a to tylko dlatego ze musialam isc sie zarejestrowac do lekarza, ide na 11 w sprawie tego uczulenia na brzuchu i piersiach, mam nadzieje ze to nic powaznego:sorry2:
ja jak co rano pije herbatke malinowa ( z lisci malin nie moge znalezc) chociaz wy to juz dawno po kawusi.

To milego dnia zycze :happy:

Asix jesli chodzi o przelewy to nie wiem, sama nigdy nie wysylalam ale wiem ze to raczej sporo kosztuje. Wykombinowalam ze moja siostra wplaci na wiadome konto pieniazki w Polsce, a ja jej po prostu przekaze pieniazki przez moja mame jak bedzie u mnie.

Dziewczyny cycuchy mnie bolaaaaa. Tak cholernie pieka mnie sutki ze wytrzymac nie moge, jesli to przedsmak laktacji to ja sie nie moge doczekac!! :no::no:

Asix poczytaj sobie nahttp://www.pkobp.co.uk/ na temat przelewow jesli chcesz przelac kase na konto bankowe w polsce, podobno jest to dobre rozwizanie, bo tak z angielskiego konta na polskie z przelew to zaplacisz kupe kasy, ok 20 funciakow!!!
Ja zawsze uzywalam Western Union a wlasciwie to moj men mi wyslylal jak ja bylam w Polsce :-p i rowniez polecam !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry