reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pati zdrowka dla maluszka i dla calej rodzinki! Jejku takie malenstwo a juz katarek...
asix no juz pisalam noc -koszmarna wyjatkowo. :baffled: chyba jak z reszta i u ciebie widze z ta noca. Co do skory to smaruj sie kochana smaruj!!

....ide zaliczyc kapiel w wannie :sorry2: moze mi sie humorek poprawi po tej nocy... jakas taka zakrecona teraz jestem.

reklama
Dzień dobry
Ja dziś wstałam lewą nogą i chyba wróce do łożka i postaram sie wstać prawa.
Jestem cała spuchnięta,nawet na twarzy,okropnie.Rano leciała mi krew z nosa pewnie z przemęczenia i słabego ciśnienia.Pogoda okropna,leje deszcz.
Muszę sie doprowadzić do jakiegoś stanu używalności.

Dzień dobry wszystkim!:-)

Sabinko Gratulacje Wielkie!!
Widzę rozdwajanie idzie pełną parą:tak:. Ciekawe, która nastepna?:laugh2:

Jestem sama w domku.. Smutno mi dziś jakoś. Sama nie wiem dlaczego, ale odczuwam jakiś nieokreślony niepokój:-(. Nic mi się nie chce:-(. Normalnie zaczynam nie lubić samej siebie za to..

Dzień dobry.

Sylwia gratulacje!!!

Pati, życzę zdrowia dla Marcelka.

Sabinka, no smutno bez kawki z Tobą :-(

Tym z bliskimi lub przechodzonymi terminami życzę szybkich porodów, tylko nie za dużo Was ma rodzić na raz, bo tu się pusto zrobi!

Ja w piątek mam spotkanie z położną :tak:

Trzymajcie się mamcie, do później.

Muszę sie doprowadzić do jakiegoś stanu używalności.
Moniu,,,,a kto Cię będzie używał :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::-D:-D:-D

pati zdrowka dla maluszka i dla calej rodzinki! Jejku takie malenstwo a juz katarek...

....ide zaliczyc kapiel w wannie :sorry2: moze mi sie humorek poprawi po tej nocy... jakas taka zakrecona teraz jestem.
relaksuj sie Kochana,kąpiel napewno Ci w tym pomoze i samopoczucie się poprawi:-D;-):tak::tak:

Jestem sama w domku.. Smutno mi dziś jakoś. Sama nie wiem dlaczego, ale odczuwam jakiś nieokreślony niepokój:-(. Nic mi się nie chce:-(. Normalnie zaczynam nie lubić samej siebie za to..
pogoda do bani,ciśnienie niskie
zrelaksuj się jak larvunia...w kąpieli;-):tak:

Ja w piątek mam spotkanie z położną :tak:

Trzymajcie się mamcie, do później.
miłego spotkania z połozną;-):-):tak:

reklama
Pati chyba zrobię tak jak mi radzisz:tak:. Mam nadzieje, ze to pomoże:tak:. U mnie pogoda super, powiedzialabym nawet, że spacerowa;-). Słoneczko, a na niebie żadnej chmurki.. Wezmę kąpiel i pójde na zakupki. Spełnię jakąś swoją zachciankę, to może mi sie polepszy..:sorry2:

Anitt Ładne to imię:tak:. Takie nietypowe. Mi się kojaży z kimś o silnym charakterze:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry