reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pati musze przyznac, ze dajesz nam dzis bardzo dobre rady:tak:. Aż dwie ciężarówki poczuły sie lepiej:laugh2::laugh2:. Ja wróciłam z zakupków (wody na szczeście nie odeszły:laugh2:) i teraz zajadam sie bananami:-p.

women ja eczoraj w ten sposób cały dzień spędziłam:zawstydzona/y:. To chyba jakas depresja poterminowa;-). Nie daj sie i posłuchaj pati..:laugh2:

Ryzykuje:-) ide do sklepu, mam nadzieje, ze nie odejda mi wody po drodze, albo miedzy półkami:laugh2::laugh2:.

badz dobrej mysli ochana-hehehee!!!!:-D

Anitt-serdeczne dzieki za odp. w sprawie konta musze cos wymyslec,komu zlecic to zadanie..
apropos imienia Olaf to bardzo orginalne:tak:

Wisienka-doczytuje ta strone o |PKO-dzieki

larvunia-smaruje sie kochana i smaruje,a tu dupa zimna-juz nie sypiam tak mam skore naciagnieta:angry:
moze tez jakis spacerek zalicze-taka ladna pogoda...

Women-nie przejmuj sie tez jestem dzis do niczego-zastrajkowalam z obiadem itez bym przed tv polezala,tylko tu w morde nic nie ma!!!:no:

Sugar ty cwaniaro:-D -nie wiesz jak ci zazdroszcze tej chwili dla siebie-mi sie samej nie chce a u kosmetyczki to juz bym pewnie nie wysiedziala...:tak:

asix rozstepy moga byc irytujace, szczegolnie jak robia sie na samej końcóweczce:wściekła/y:. Ja smarowalam sie na poczatku kremami, ale i tak mialam pelno fioletowych rozstepów na cyckach. A teraz wcieram wyłącznie oliwke na mokra skórę, co wieczór po prysznicu i o dziwo pomaga!! :tak:Brzuszek jest nieskazitelnie gładki, a te rozstępy, ktore mialam jakby wyblakły:tak::laugh2:. Mam tylko siateczke na lewym posladku:zawstydzona/y:, na nia nic nie dziala:dry:, ale nie przejmuje sie tym, bo i tak pod bielizna nic nie widac:tak:.

Jestem. Przez prawie 4 godziny łaziłam w poszukiwaniu ostatnich potrzebnych mi rzeczy (do szpitala). Brakuje mi tylko obuwia szpitalnego. Dopiero wróciłam i jestem jak wykończony pies, za to dałam sobie na luz i właśnie piję Pepsi (mąż mnie zabije jak się dowie) i wcinam Twix'a.

a ja zaraz zabieram sie do kosmetyczki :-p

U kosmetyczki byłam raz w życiu, zrobić pazurki przed ślubem. Chętnie poszłabym się odprężyć, ale jakoś zawsze szkoda mi na to kasy. Może po porodzie jak już będę miała dość wszystkiego, zostawię męża z synem, i ucieknę do salonu kosmetycznego zapomnieć o bożym świecie. :tak:

waszka masz racje, ciezkie to zadanie z tym imieniem :baffled: ja dotej pory nie zdecydowalam a wybieram odkad potwierdzilo sie ze bede mama.
Ja bym chciala Victoria, Jessica lub Dominica, ale tatus za bardzo nie jest zachwycony, jemu sie podoba Anna Maria, Rose, albo Mercedes :szok:
a jak bede miala chlopczyka to juz w ogole problem ja chce Davida albo ostatnio imie Adam mi sie spodobalo, a tatus tez za tymi imionami nie przepada, a sam nie ma swoich sugestii.
A co do spedzania dnia to od 10;45 do 13;15 bylam u lekarza :crazy: dobrze ze wczesniej nastawilam pranie, przynajmniej moglam rozwiesic, bo u mnie piekna pogoda :-)

Mnie moze nie ciagnie do kosmetyczki (bylam raz w zyciu i chyba tylko po to zeby sie popsuc na kilka miechow :P ), ale marze o tym zeby sie polozyc na brzuchu i zostac porzadnie wymasowana... Mrrrrr

reklama
asix rozstepy moga byc irytujace, szczegolnie jak robia sie na samej końcóweczce:wściekła/y:. Ja smarowalam sie na poczatku kremami, ale i tak mialam pelno fioletowych rozstepów na cyckach. A teraz wcieram wyłącznie oliwke na mokra skórę, co wieczór po prysznicu i o dziwo pomaga!! :tak:Brzuszek jest nieskazitelnie gładki, a te rozstępy, ktore mialam jakby wyblakły:tak::laugh2:. Mam tylko siateczke na lewym posladku:zawstydzona/y:, na nia nic nie dziala:dry:, ale nie przejmuje sie tym, bo i tak pod bielizna nic nie widac:tak:.

dzieki za slowa otuchy,bo naprawde jestem zdolowana tymi rozstepami,sprobuje oliwki,ale na brzuchu to chyba jednak zostane przy tym kremie

kochane sorki za spoznione posty,ale mnie znowu dzisiaj wywala z neta i poprzednia wiadomosc to 3 razy pisalam:angry:
ide sie czyms zajac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry