waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
women Tez czekam
. Nic o zadnym wywolywaniu nikt mi slowa nie pisnął. Normalnie dzis tylko jednego malego skurczka mialam
. I ja jestem po terminie?!
. Nie martw sie humorkiem, to taki gorszy dzien. A czytalam gdzies, ze nagle obniżenie humoru lub jego poprawa zwiastuja porod. Więc nos do góry!
To moze byc znak, że już niedlugo bedziesz miala synka kolo siebie
.
wisienkaa a ja jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, to chcialam dziewczynke, tyle, ze intuicja mowila mi, ze bedzie chlopak
, no i wszyscy lekarze to potwierdzili
. Co do malowania pokoiku, to ja od poczatku chciala na zielono, jakos mi sie dobrze kojazy ten kolor. Tyle, ze sie przeprowadzilismy i teraz mam sciany w kolorze ekri- musze przyznac, ze fajnie wyglada z niebieskim
. Tez kupowalam różowe wszystko i nawet teraz ja wchodze dodzieciecego, to d razu do dzialu dla dziewczynek.. takie skrzywienie
. Nic o zadnym wywolywaniu nikt mi slowa nie pisnął. Normalnie dzis tylko jednego malego skurczka mialam
. I ja jestem po terminie?!
. Nie martw sie humorkiem, to taki gorszy dzien. A czytalam gdzies, ze nagle obniżenie humoru lub jego poprawa zwiastuja porod. Więc nos do góry!
To moze byc znak, że już niedlugo bedziesz miala synka kolo siebie
.wisienkaa a ja jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, to chcialam dziewczynke, tyle, ze intuicja mowila mi, ze bedzie chlopak
, no i wszyscy lekarze to potwierdzili
. Co do malowania pokoiku, to ja od poczatku chciala na zielono, jakos mi sie dobrze kojazy ten kolor. Tyle, ze sie przeprowadzilismy i teraz mam sciany w kolorze ekri- musze przyznac, ze fajnie wyglada z niebieskim
. Tez kupowalam różowe wszystko i nawet teraz ja wchodze dodzieciecego, to d razu do dzialu dla dziewczynek.. takie skrzywienie

jejku mam nadzieję że to tak jednorazowo 

pozatym nawet jak probuje ogladac ciuszki dla chlopcow to nic mi sie nie podoba, a dla dziewczynek takie sa sliczne ze sie czasem nie moge opamietac z zakupami. Juz mam tyle tego ze spokojnie 3 bym ubrala i jeszcze mi zostanie ( i sasiadka mi sporo tez dala) a mimo to jak tylko jade na zakupy to pierwsze co to na ciuchy dla niemowlaczkow lece :-)

to Anitt ma miec Olafka, a nie waszka