reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
women Tez czekam:sorry2:. Nic o zadnym wywolywaniu nikt mi slowa nie pisnął. Normalnie dzis tylko jednego malego skurczka mialam:szok:. I ja jestem po terminie?!:laugh2::laugh2:. Nie martw sie humorkiem, to taki gorszy dzien. A czytalam gdzies, ze nagle obniżenie humoru lub jego poprawa zwiastuja porod. Więc nos do góry!:tak: To moze byc znak, że już niedlugo bedziesz miala synka kolo siebie:tak::tak:.

wisienkaa a ja jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, to chcialam dziewczynke, tyle, ze intuicja mowila mi, ze bedzie chlopak:tak:, no i wszyscy lekarze to potwierdzili:laugh2:. Co do malowania pokoiku, to ja od poczatku chciala na zielono, jakos mi sie dobrze kojazy ten kolor. Tyle, ze sie przeprowadzilismy i teraz mam sciany w kolorze ekri- musze przyznac, ze fajnie wyglada z niebieskim:laugh2:. Tez kupowalam różowe wszystko i nawet teraz ja wchodze dodzieciecego, to d razu do dzialu dla dziewczynek.. takie skrzywienie:laugh2:

reklama
asix nie wychodzisz spod pysznica, tylko od razu na mokra skore wcierasz. Ja tam nie zaluje:laugh2:. Pomasuj troszke i pozniej wytrzyj sie recznikiem:tak:. to co ma sie wchlonac to sie wchlonie, a skora nie bedzie tlusta:tak:

Asix ja oliwke to uzywam po kazdym prysznicu jak biore. Jak skonczysz sie chlupac to na reke nalej sobie troche oliwki i powoli nakladaj na kazda partie ciala, jak juz wmasujesz to delikatnie osusz recznikiem, tak jak bedziesz bobaska wycierac :-)
tylko jak bedziesz wychodzic z wanny czy kabiny to lepiej podluz sobie cos pod nogi, no i ogolnie badz ostrozna, bo o poslizgniecie nie trudno :baffled:

Co myslicie o imieniu OLAF?? ;)

bardzo ładne!
Olaf Lubaszenko.. wspaniały aktor! :tak:

Co u nas:
Ech, szkoda gadać, cycki mi ciekną szczególnie nocą i wszystko mokre dokoła... :zawstydzona/y:
chyba mi zawory nie trzymają :baffled: no ale przynajmniej mam pokarm i Igi ma co jeść.
Dzisiejsza noc minęła pod znakiem kolki :szok: chyba... masaż pomaga ale zanim do tego doszłam to tyle czasu minęło że jestem dzisiaj niewyspana :confused2: jejku mam nadzieję że to tak jednorazowo :sorry2:

Ja się umawiam do lekarza żeby sprawdzić morfologię, wczoraj nie było miejsc, dzisiaj już miałam wizyte na 8:45, przychodze o 8:35 a tam trzy mohery przede mną, pytam się "Panie też na 8:45?" a one na 8:00, na 8:15, na 8:30 :baffled: a lekarza dalej nie ma... no to przestawiłam wizytę na 16:00, może lekarz już będzie? :crazy:
Po czym dowiaduję się że nie mam z kim zostawić dziecka jednego i drugiego więc wizyta jest przestawiona na czwartek :dry:

Wiktor mi wyje dzisiaj cały dzień jak patrzę na tą pogodę to mi się też chce wyć... :baffled:

Poszłam z nim do ogródka, jak przestało padać, można się wściec z wyjącym bachorem. Dobrzze że chociaż Igi śpi...

A w ogóle Wiktor połknął magnez w tabletce, mówię Wam chowajcie lekarstwa wysoko, po magnezie nic mu nie będzie, ale co się strachu najadłam... :szok:
Wypijanie soli fizjologicznej to juz standard, musze przed nim chować dosłownie wszystko bo zeżre, wypije, zniszczy... grrrrr:crazy:
Dzisiaj wytarł sobie oczka zużytymi gazikami do przecierana ropiejącego oczka Igora... jest zajebiście :rofl2::dry:

Mam zrąbany humor...

misu .... ja i tak podziwiam wszytkie mamusie z 2 lub +
ja nie wiem jak poradze sobie tylko z maluchem , a ty radzisz sobie z 2
ok, maluszek sie przynajmniej nie rusza ale Wiktor
mysle ze jest wszedzie .......
podziwiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waszka wiem o czym mowisz ja mam to samo :-p pozatym nawet jak probuje ogladac ciuszki dla chlopcow to nic mi sie nie podoba, a dla dziewczynek takie sa sliczne ze sie czasem nie moge opamietac z zakupami. Juz mam tyle tego ze spokojnie 3 bym ubrala i jeszcze mi zostanie ( i sasiadka mi sporo tez dala) a mimo to jak tylko jade na zakupy to pierwsze co to na ciuchy dla niemowlaczkow lece :-)

Jesli chodzi o porod to szwagierka mi mowila ze jak jestes 10 dni po terminie to sama mozesz sie zglosic do szpitala na wywolanie, sadze ze w Irlandi jest tak samo :confused:
ale trzymam kciuki zeby Olaf sam sie zdecydowal, bez ingerencji.
Ja wg. OM to mam termin na jutro :szok: :-) ciekawe czy cos sie zacznie przez noc.
Dzisiaj sie tyle nalatalam ze jak chodze to w kroku czuje bol, ale to pewnie nic nie znaczy.

Kurcze dziewczyny, widze ze u kazdej dzisiaj spadek formy...

Misia mam nadzieje ze to nie kolki u Igorka bo to nic milego. Ja podobno mialam okropne kolki jak bylam mala, mam nadzieje ze to nie przejdzie na OLAFKA :)

Ja juz dluzszy czas siedze w naszej galerii i ogladam strona po stronie :) Super tak popatrzec jak sie zmieniacie :)

misiu-nie gniewaj sie ale jak czytam watki zwiazane z twoim Wikim to sama buzia mi sie cieszy-urwis ze szok no i przy tym buzka aniolka:tak:
Bardzo mi przypomina moja mlodsza siostre,ktora jak byla mala to doslownie jadla wszystko poczynajc od kredy,kleju a skonczywszy na mydle i szminkach do ust-no poprostu masakra-ale teraz jaki mamy ubaw po pachy-sama zobaczysz,ze bedziesz miala to samo!!!
zycze cierpliwosci kochana!!

Wisienka i waszka-serdeczne dzieki za rady, no i postaram sie byc ostrozna wisienko,zwlaszcza,ze przy ostaniej kompieli przy wstawaniu z wanny myslalam,ze kran z prysznicem wyrwe(normalnie skloniatko)hehehe!!:-D

dobre kochane-ja spadam-do pozniej!!
buziole!!

aj ale za mnie gapa :wściekła/y: to Anitt ma miec Olafka, a nie waszka :zawstydzona/y: przepraszam dziewczyny :tak: ja to dzis zakrecona jak malo kto :rofl2:

Anitt
dala bys linka na ta galerie, bo ja szukalam i znalezc nie moge :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry