reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anineczka masz super sliczny nowy suwaczek :-) jak ja juz sie nie moge doczekac az moj zmienie :baffled:
nic ja bede spadac, wlasnie moj mi wyslal sms ze bedzie za 30 min. mam nadzieje ze zdarze wziasc prysznic za ten czas :))))

zycze milej nocki mamuski a zblizajacym sie lub po terminie rozdwojenia :-p

reklama
wisienkaa termi wg OM:-), wedlug USG minol juz 28 pazdziernika:-).
Nie Ty jedna robisz mezowi sniadanko..:tak: Ja tez wstaje specjalnie, zeby kanapeczki do pracy zrobic, ale dzieki temu moge sobie choc rano z nim posiedziec i popatrzec na niego, zanim zniknie na caly dzien:laugh2:. Za to w soboty jak ma wolne, to ja jestem ta, ktora dostaje sniadanko pod nos:laugh2::laugh2:.

Czesc Dziewczyny. Ja ze styczniowek 2007.
Gratuluje juz rozdwojonym Mamusia, a tym w dwu paku zycze szybkiego i w miare bezbolesnego rozdwojenia.

Wpadlam do Was zeby zapytac, czy macie jakis kontakt z Marthusia?? Zniknela od nas pod koniec sierpnia i nic nie slychac :no:. Nie wiecie moze co sie u niej dzieje?? Martwimy sie o nia, a zadna z nas nie ma z nia kontaktu. :no:

Jakbyscie cos wiedzialy, to dajcie nam znac na styczniowkach, albo mi prywatnie.

Dzieki. :-)

"Misia tu Malinois, dziś o 12:05 przyszło na świat nasze Szczęście. Waży 3 kg, mierzy 51 cm. Dostał 10 pkt, jest grzeczniutki i śliczny. Pozdrawiam Ciebie i wszystkie listopadówki"

Moje gratulacje Malinois!
:-):-):-)

weszlam na chwile bo szukalam informacji na temat cholestazy i z ciekawosci oczywiscie musialam tu zagladnac :-p i prosze jakie super nowinki
malinois serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!
a dzisiaj wlasnie sie pytalam o Ciebie :-) :-) :-)

ja to jak zaczne rodzic to chyba dowiecie sie po, jak juz wroce do domciu, bo nie mam do nikogo namiarow, a moj wam nie napisze bo zna tylko pare slow po polsku jak kocham, pragne itp, co sa zarezerwowane tylko dla mnie :-p :-D

waszka to troche dziwne, ja termin z USG mam pozniejszy niz wg.. OM :baffled:

misia ale zajefajne sniadanko mialas!!!! Tez takie chce! ;-)

...hmm... poszlam sie zdrzemnac na chwilke jakos o 19.00 i teraz nie wiem czy przespie cala noc :dry: Moglam sie nie klasc. Teraz bede Was gnebic cala noc chorymi nudnymi textami.... z nudow :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry