reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wisienkaa kochana, jak patrze na Twoj suwaczek, to musze przyznac, ze malo czasu zostalo:szok::laugh2:. Jessica mi sie podoba, moja siostra tak miała sie nazywac, ale ówczesny ustrój w Polsce nie pozwolil, wiec jest Sandra:tak:. Anna Maria tez jest fajne, mialam kolezanke, ktora sie tak nazywala. Super dziewczyna, bardzo ładna i inteligentna, teraz prawo studiuje:tak:. Co do chlopaka, to nie wiem co Ci powiedziec:dry:, trudne zadanie macie przed soba, tym bardziej, ze nie znacie plci:tak:.

anitt z tego co widze, to juz niedługo Twoje marzenie o masazu zostanie spełnione:tak:. Ja tez tego pragne, normalnie zgodzilabym sie chyba na deptanie po mnie:laugh2:

asix powodzenia z tymi rozstepami!!!:-) Miejmy nadzieje, ze juz niedlugo urodzisz i skonczy sie walka:tak:.

reklama
wisienkaa Ja chcialam bardzo dziewczynke:laugh2:, ale jest chlopak:laugh2:. W kazdym razie jezeli nastepna bedzie dziewczynka, tona 100% bdzie miala na imie Maja:tak:.

Mi nic dzis nie pomaga boże jak ja bede miałą takie dni przy dziecku to nie wiem co pocznę?
Nic nie zrobiłam przez cały dzień i jestem wsciekła na samą siebie.
Waszka masz ustalone wywołanie czy czekasz tak jak ja?

waszka ja tez chce dziewczynke :-) :-):-) tzn w sumie to mowie ze mi to obojetne wazne by dzieciatko zdrowe bylo, ale jakos podswiadomie czuje ze to wlasnie dziewczynka bedzie. Sciany w pokoju pomalowane oczywiscie na rozowo :-D i ciuszki tak samo pokupowane jak na przyjscie dla dziewczynki :-p wiec jak bedzie chlopczyk to bede musiala chyba nowe ciuszki pokupowac :confused: no ale nie wazne....

a tak w ogole to zauwazylam ze jak narazie to same chlopaki sie rodza w listopadzie

a co do imienia Olaf to faktycznie oryginalne, ale jak Pati napisala ze jej fryzjer sie tak nazywa to jakos nie wiem czemu, ale odrazu z homoseksualista mi sie skojarzylo, chyba z moja psychika jest cos nie tak :baffled: ale Maja to sliczne imie, tez sie kiedys zastanawialam nad tym imieniem.

Asix na rozstepy, a wlasciwie na zapobieganie to polecam J&J Baby Oil po kazdej kapieli wmasowac na mokre cialo, a na noc Boots Expert pregnancy massage cream (£ 3,25 za 150 ml) ja stosuje od 6 miesiaca (oliwke od poczatku) i rozstepy mi sie nie porobily, mimo ze mam do tego sklonnosci i sporo przytylam:zawstydzona/y: alejak cos to ten krem na rozstepy tez dziala, bo mialam swoje stare, jeszcze z przed ciazy i teraz sa prawie niewidoczne

Pati ja to Cie naprawde podziwiam :-) :-) :-) nie dosc ze masz 2 chlopakow, z tatusiem 3 to jeszcze znajdujesz czas na zagladanie tutaj.
Zawsze slyszalam ze przy takim malenstwie to nie ma sie na nic czasu :no:

A propo jeszcze tego karmienia to nie masz potem problemu z malutkim zeby jadl z cyca? po tym jak mu podasz butelke?

Asix na rozstepy, a wlasciwie na zapobieganie to polecam J&J Baby Oil po kazdej kapieli wmasowac na mokre cialo, a na noc Boots Expert pregnancy massage cream (£ 3,25 za 150 ml) ja stosuje od 6 miesiaca (oliwke od poczatku) i rozstepy mi sie nie porobily, mimo ze mam do tego sklonnosci i sporo przytylam:zawstydzona/y: alejak cos to ten krem na rozstepy tez dziala, bo mialam swoje stare, jeszcze z przed ciazy i teraz sa prawie niewidoczne

wisienka - dzieki!!! ta oliwke wlasnie kupilam wiec zaczne uzywaz-ale jak na mokre cialo?????
nie wycierac sie czy co???no i ile razy dziennie proponujesz???
ja to jeszcze w czasie kompieli te wstretne rozstepy rekawica masuje i tez nie wiem czy dobrze robie.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry