waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
wisienkaa kochana, jak patrze na Twoj suwaczek, to musze przyznac, ze malo czasu zostalo
. Jessica mi sie podoba, moja siostra tak miała sie nazywac, ale ówczesny ustrój w Polsce nie pozwolil, wiec jest Sandra
. Anna Maria tez jest fajne, mialam kolezanke, ktora sie tak nazywala. Super dziewczyna, bardzo ładna i inteligentna, teraz prawo studiuje
. Co do chlopaka, to nie wiem co Ci powiedziec
, trudne zadanie macie przed soba, tym bardziej, ze nie znacie plci
.
anitt z tego co widze, to juz niedługo Twoje marzenie o masazu zostanie spełnione
. Ja tez tego pragne, normalnie zgodzilabym sie chyba na deptanie po mnie
asix powodzenia z tymi rozstepami!!!:-) Miejmy nadzieje, ze juz niedlugo urodzisz i skonczy sie walka
.

. Jessica mi sie podoba, moja siostra tak miała sie nazywac, ale ówczesny ustrój w Polsce nie pozwolil, wiec jest Sandra
. Anna Maria tez jest fajne, mialam kolezanke, ktora sie tak nazywala. Super dziewczyna, bardzo ładna i inteligentna, teraz prawo studiuje
. Co do chlopaka, to nie wiem co Ci powiedziec
, trudne zadanie macie przed soba, tym bardziej, ze nie znacie plci
.anitt z tego co widze, to juz niedługo Twoje marzenie o masazu zostanie spełnione
. Ja tez tego pragne, normalnie zgodzilabym sie chyba na deptanie po mnie
asix powodzenia z tymi rozstepami!!!:-) Miejmy nadzieje, ze juz niedlugo urodzisz i skonczy sie walka
.
.

no ale nie wazne....
ale Maja to sliczne imie, tez sie kiedys zastanawialam nad tym imieniem.
alejak cos to ten krem na rozstepy tez dziala, bo mialam swoje stare, jeszcze z przed ciazy i teraz sa prawie niewidoczne