Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Prosze mi tu nie wkrecac nic... Mezus tez wielkie oczy zrobil jak mu powiedzialam ze ma zakaz chodzenia w nocy po kolezanki snach ;-)
ehheheeh....
tylko puszeczke mala wypije.. nie zaszkodzi co laski... powiedzcie ze nie... 

Musze sie szykowac powoli bo mam ruchy pingwinie z brzucholkiem. Dzis idziemy z mezulkiem na 3 urodziny jego chrzesnicy a jeszcze trzeba cos jej kupic
Wieczorkiem sie odezwe :*** nie tesknijcie za bardzo ;-)
"I am back" hehehehdziendoberek kochane!!
ale u mnie lalo w nocyo sekremle! ;-) ... na szczescie juz nie pada, spacerek z pieskiem zaliczylam... teraz sniadanko
Dzis jakos lepszy humorek. Women masz racje to chyba moj zloty srodek
Nie wolno sie rozleniwiac tylko zaczac sie ruszac i pracowac... chociazby w domu jak do pracy sie nie chodzi (a szkoda bo tesknie bardzo za swoja praca!)
oki wstawiam wode na kaFku![]()

hhehehehh... ciekawe po kim on taki komputerowiec;-)
pewnie jego pierwsze slowo to bedzie "klawiatura" ;-)
hehehehee,,,,...

anitt nie nie nie... ;-) ja bylam grzeczna, nawet malo co w nocy dzis wstawalam na siusiuProsze mi tu nie wkrecac nic... Mezus tez wielkie oczy zrobil jak mu powiedzialam ze ma zakaz chodzenia w nocy po kolezanki snach ;-)
ehheheeh....
.....pepsi... jednak pepsi mi sie chce.... kupie sobie chyba maluszek mi wybaczytylko puszeczke mala wypije.. nie zaszkodzi co laski... powiedzcie ze nie...
kurcze ide do wanny... mircia CZEKAJ! ...ide do Ciebie ;-)Musze sie szykowac powoli bo mam ruchy pingwinie z brzucholkiem. Dzis idziemy z mezulkiem na 3 urodziny jego chrzesnicy a jeszcze trzeba cos jej kupic
"I am back" heheheh

no juz jestem-doczytalam co tam u was kochane!!!
Larvunia-co sie z toba dzieje??? Humorek mnie twoj martwil,no ale chyba juz lepiej,co??
Bedzie dobrze maluszki predzej czy pozniej wyjda...cholera musimy cos wymyslec zeby im pomoc no nie???
Sabinka-widzialam foty-CUDO!!!!
nie bede pisac jak cioszcze-zwlaszcza,ze wg. tych palantow jestem po terminie i mam dola i nie spie i nie odbieram telefonow,bo sie wszyscy pytaja,czy urodzilam
Women-napisz jak po wizycie u gina no i co powiedzial na ten twoj termin z OM
Anitt-no z tym terminem rzeczywiscie dziwnie no ale tlumaczysz lekarzowi spokojnie o co ci chodzi z tym terminem to wiesz co on mi jeszcze powiedzial-ze tylko 40% kobiet pamieta kiedy mialo ostatnia miesiaczke a i to nie jest do konca pewne-ja mu mowie-panie doktorze,ja jestem w tch 40% naprawde,no i po co wywolywac jak ja bede tego dnia co mi ustaliliscie tylko kilka dni po terminie,moze jakies usg,czy cos byscie zrobili,zeby sprawdzic lozysko i wogole-to chyba sie zdenerwowal,ze sie wymadrzam.
a apropos ctg,to bede miala robione dopiero dzien przed wywolaniem-bo wg.niego wczesniej nie trzeba![]()
Bylybysmy spokojniejsze gdybysmy nie czytaly tego forum i nie wiedzialy co maja dziewczyny w Polsce anitt nie nie nie... ;-) ja bylam grzeczna, nawet malo co w nocy dzis wstawalam na siusiuProsze mi tu nie wkrecac nic... Mezus tez wielkie oczy zrobil jak mu powiedzialam ze ma zakaz chodzenia w nocy po kolezanki snach ;-)
ehheheeh....
.....pepsi... jednak pepsi mi sie chce.... kupie sobie chyba maluszek mi wybaczytylko puszeczke mala wypije.. nie zaszkodzi co laski... powiedzcie ze nie...
kurcze ide do wanny... mircia CZEKAJ! ...ide do Ciebie ;-)Musze sie szykowac powoli bo mam ruchy pingwinie z brzucholkiem. Dzis idziemy z mezulkiem na 3 urodziny jego chrzesnicy a jeszcze trzeba cos jej kupic
"I am back" heheheh