reklama
anulka skonzylo sie na tlumaczeniu mezulkowi ze naprawde dzidzi nic nie bedzie...a on ze musi sie z tym oswoic
... no i tak go szczuje codziennie przy kazdej okazji, ale nic nie dziala.... musze przejsc do drastyczniejszych srodkow
dziewczyny no az mi glupio... moze zbrzydlam w tej ciazy? Albo nie podniecam juz mezulka?! Brzuch moj blokuje jego checi?? .... bo juz dosc ksztaltny ten moj brzuszek.....

dziewczyny no az mi glupio... moze zbrzydlam w tej ciazy? Albo nie podniecam juz mezulka?! Brzuch moj blokuje jego checi?? .... bo juz dosc ksztaltny ten moj brzuszek.....
Lilka
Fanka BB :)
Misiu, tak za 35 zl to tylko bikini - ale i tyl i przod
Lilka witam wieczorowo...![]()
witaj Anulka

ano spi! padł o 18:00po całodziennych baletach, zrobilismy mu dzisiaj basenik na ogródku więc szalał cały dzień bez drzemki
![]()
ojj zazdroszcze podworka
nie moge sie doczekac wyprowadzki bo w Drammen mamy domek z podworkiem
mamy basen i nie moge sie doczekac tych charcow :-)
jagoda zniknelas tak bez slowa??
Dziewczyny chyba sobie musze kupic nowa sexowna bielizne.... sa ciazowe jakies? bo nie widzialam.... bo mi tak jakos brzuszek sie powiekszylmoze to ruszy mojego..... Bo ja juz nei wiem :-( Zazdroszcze wam charcy z facetami....
albo kupie sobie taka luzna koronkowa haleczke.......
Ja go nie ruszy to jak zasnie przywiaze do kaloryfera i sama zgwalce!! Oooo!! taka bede....
![]()
Bielizna, bielizna damska i m
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvunia to ja Ci tlumacze... jak krowie na rowie
:-)ze masz troskliwego meza... a Ty uparcie swoje...

Nie zbrzydlas w ciazy, tylko maz sie boi... pomysl co byloby gdyby... po prostu kocha Cie i dziecko i seks nie jest na pierwszym miejscu...
juz nie pamietam,ale ktoras z dziewczyn na forum pisala,ze w poprzedniej ciazy po seksie zaczela krwawic... i trafila do szpitalka... dlatego ja staram sie nie przesadzac z seksem...

Nie zbrzydlas w ciazy, tylko maz sie boi... pomysl co byloby gdyby... po prostu kocha Cie i dziecko i seks nie jest na pierwszym miejscu...
juz nie pamietam,ale ktoras z dziewczyn na forum pisala,ze w poprzedniej ciazy po seksie zaczela krwawic... i trafila do szpitalka... dlatego ja staram sie nie przesadzac z seksem...
Lilka
Fanka BB :)
anulka no wez... niech on sie tak nie martwi.... ja niechce byc niebzykana... niech policze....
... eee..... no przez ponad rok.... od ok 2 miesiaca zero sexu. Po urodzeniu przez 3 miechy tez sie niewolno bzykac niby.... no masakra.... Ja niedlugo bede sie rzucac na kazdy bolec!
-zartuje 

jesli chodzi o sex to lekarz mowil ze moze byc ale taki delikatny a nie hardcorowy![]()
no właśnie są jakies granice ;-) przyzwoitości

reklama
mojego strasznie podnieca moj brzuch, ale dopiero w tej ciązy, a w ogole wiecie co on zrobił dzisiaj? Dorwał mnie i zaczął śpiewać do brzuszka "Aaaa kotki dwa..."

Podziel się: