reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...? :confused:

reklama
dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...? :confused:

powiem ci ze nie ma reguły
jak Milena juz porzadnie zaczynała kopac to były to godziny nocne
23-1 w nocy
wtedy sie bałam ze czasem jej tak zostanie po urodzeniu :-D

teraz maluszek mnie kopie roznie
np. przed chwilka :happy:
albo z rana
jak sie poloze w nocy spac bo pozno chodze tak o 24

co?? Jaka lista?? eee....:confused: tyle tu siedze ale pierwsze slysze o liscie...:baffled:
gdzie , co i jak? :-p

hehehe :-D:-D:-D już jestescie z matyldą na liście :-)

misia no piszesz o zgadze, i teraz mnie zaczelo meczyc... jak temu zapobiec? Pierwszy raz mnie zgaga dopadla... :baffled: blleeeee....

ja walczę z nią różnymi sposobami i w koncu kapituluję pijąc MANTI, tylko to mi pomaga, ale nie wolno tego za dużo pić w ciązy, wiec ratuje sie tym jak juz nie moge wytrzymac :baffled:

mnie kopie wieczorkami :-) najmocniej i najżywiej, ale teraz zaczynam odczuwać w różnych porach dnia :-)

Lilka
no co Ty! będziesz miała super wakacje w Norwegii! A domek letniskowy z jeziorkiem zawsze zdążysz odwiedzić ;-) Ja Ci zazdroszczę tej Norwegii :tak:

misia:laugh2: dziekuje:laugh2:

lilka tez tak chodze spac, a te motylki czuje wlasnie w godzinach wieczornych gdy leze. W dzien jestem zalatana i szczerze to nie mam czasu na wysluchiwanie.. ale kazdy wieczor to reka na brzusiu i czekanie ;-)

Cześć Dziewczyny:-) Zniknęłam wczoraj bo ja ostatnio ciągle śpię i nagle mnie zmogło:-D
Lavruniu co do wczorajszej rozmowy, to u mnie jest inaczej niz sie spodziewałam ze moze być w ciaży;-) Mąż normalnie nie daje mi spokoju, a wczesniej to tak róznie bywało. Mówi ze teraz bardzo mu sie podobam. Ja nie rozumiem facetów. Dbamy o siebie, odchudzamy, ćwiczymy, ubieramy seksowna bielizne, wszystko dla nich a Oni najbardziej maja ochote na sex własnie wtedy kiedy jestesmy grube, ciezkie, z dziwnymi plamami na całym ciele:-D

Misiu to Ty masz niesamowitego meza jak on takie kołysanki śpiewa. Ja tez tak chce:-D

Anulko co do opalania to ja na poczatku ciepłych dni posiedziałam chwile na słoncu złapałam lekka opalenizne, ale wyskoczyły mi piegi, plamy, popękały naczynka wiec teraz unikam jak ognia:zawstydzona/y:

Ja tylko raz czułam babelki, czekam codziennie a tu nic:-(
Czy wy taz tak źle znosicie tan upał, ja normalnie umieram dzisiaj...:sick:

Misiu tyle miesięcy czeka sie na słoneczko a jak juz jest to uciekamy do domu zeby tylko było chłodniej, niezła paranoja...:-D
Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać:tak:

Misiu tyle miesięcy czeka sie na słoneczko a jak juz jest to uciekamy do domu zeby tylko było chłodniej, niezła paranoja...:-D
Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać:tak:

dokładnie jest tak jak mówisz :tak:,
w pierwszej ciąży strasznie dużo się przejmowałam, dużo czytałam książek na temat ciąży, każdy objaw urastał do rangi najważniejszych wydarzeń dnia ;-)
ale teraz mam luzik w ramionkach i naprawde ta ciąża mi mija jak "z bicza trzasł" ;-)
chyba lubię być w ciązy ale ta cholerna zgaga :dry:...eh... niech ktoś ją sobie ode mnie weźmie...

reklama
dokładnie jest tak jak mówisz :tak:,
w pierwszej ciąży strasznie dużo się przejmowałam, dużo czytałam książek na temat ciąży, każdy objaw urastał do rangi najważniejszych wydarzeń dnia ;-)
ale teraz mam luzik w ramionkach i naprawde ta ciąża mi mija jak "z bicza trzasł" ;-)
chyba lubię być w ciązy ale ta cholerna zgaga :dry:...eh... niech ktoś ją sobie ode mnie weźmie...

u mnie identycznie
byle co zakłuło juz sie bałam
cokolwiek wyczytałam juz sie bałam
a etraz? luzik :-D
wiem ze jestem w ciazy i wiem ze urodze
nie martwie sie,nie schizuje jak za pierwszym razem

i wiecie co? mi tez sie podoba byc w ciazy :-):tak:
wogole to ja narazie mam cudowna ciaze,zero ciazowych dolegliwosci
no czasami cycki i głowa ale to i tak pryszcz w porownaniu z poprzednia ciaza gdzie non stop lezałam w szpitalu

Do góry